Conferința Națională a Testerilor Ediția 2015

Pasionat de software și de testare a aplicațiilor informatice? Înseamnă că trebuie să îți adaugi în calendar cel mai important eveniment de profil din industrie. 

  • Cluj Napoca, Cluj
  •    14 Mai 2015

Pasionat de software și de testare a aplicațiilor informatice? Înseamnă că trebuie să îți adaugi în calendar cel mai important eveniment de profil din industrie. 

Așadar, în perioada 14-15 mai 2015, organizatorii evenimentului îți dau întâlnire în Cluj Napoca pentru un eveniment complet, în cadrul căruia participanții vor fi răsfățați cu o mulțime de surprize, invitați speciali și subiecte extrem de interesante.

Sunt deja suficiente motive pentru a fi cu ochii pe pagina www.romaniatesting.roprecum și pe rețelele Social Media, unde vor fi anunțate tot mai multe detalii interesante despre speakeri, agendă, modalități de participare.

Publicul vizat este format din ingineri QA și testeri software, ce vor să afle tendințe din domeniu sau vor să stabilească parteneriate și conexiuni, prin oportunitățile de socializare sprijinite de organizatori. De asemenea, evenimentul are menirea de a informa și de a ajuta participanții în identificarea tuturor modalităților prin care aceștia pot obține certificări specifice sau pot absolvi cursuri și training-uri de profil.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot