DefCamp 2024

DefCamp Cluj-Napoca vine să sprijine colaborarea în industria de securitate cibernetică astfel încât specialiștii să ofere cele mai bune soluții, în contextul în care numărul atacurilor cibernetice a crescut semnificativ în ultimii ani, iar estimările pentru 2024 indică o continuare a acestei tendințe.

  • Cluj Napoca, Cluj
  •    16 - 17 Mai 2024

Prima ediție spin-off a DefCamp promite un mediu propice pentru networking și schimbul de know-how: DefCamp Cluj-Napoca va reuni câteva sute de experți și profesioniști în securitate cibernetică din întreaga lume care vor aduce noi perspective și soluții inovatoare pentru a răspunde cât mai bine tuturor provocărilor din domeniul infosec. 

Evenimentul DefCamp Cluj-Napoca 2024 este organizat de Asociația Centrul de Cercetare în Securitate Informatică din România (CCSIR), powered by Orange România.

Comunitatea de securitate cibernetică din jurul Clujului a fost mereu aproape de DefCamp. Companiile au trimis delegații și echipe ce ni s-au alăturat la evenimentul din București, speakeri și experți ce au contribuit cu prezentări, au oferit sfaturi și au inițiat parteneriate ce se întind pe foarte mulți ani.

Ținând cont de ritmul accelerat al mediului de business din Cluj-Napoca, dar și de comunitatea puternică de tehnologie de aici, acesta este unul din locurile perfecte prin care să completăm evenimentul DefCamp din București unde, la ultimile 13 ediții, peste 12.000 de participanți ne-au trecut pragul. DefCamp Cluj va păstra același “vibe” cu care DefCamp a devenit recunoscut în Europa Centrală și de Est, dar care să răspundă provocărilor din regiune mai bine”.

Printre speakerii așteptați la ediția spin-off sunt nume relevante în domeniu, o serie dintre aceștia urcând și pe scena edițiilor anterioare de la DefCamp București. Surpriza DefCamp Cluj-Napoca este Hasain Alshakarti, expert internațional recunoscut în securitatea cibernetică, cu o experiență de 25 de ani în răspuns la incidente, securitatea rețelelor, managementul identității și multe altele. 

Mai multe detalii despre DefCamp Cluj-Napoca, temele care vor fi abordate, competiții și înscrieri sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot