SmartWeb Conference 2014

SmartWeb este cel mai important eveniment est- european de web design, dedicat web designerilor si developerilor. Evenimentul va avea loc pe 22 – 23 septembrie la Radisson Blue Hotel si cuprinde doua zile intense de conferinte si seminarii.

  • Bucuresti - Radisson Blue Hotel, Bucuresti
  •    22 - 23 Septembrie 2014

In ultimii ani numarul specialistilor web si front-end development s-a afla intr-o continua crestere. Pentru a tine pasul cu tendintele internationale, companiile se dezvolta si creeaza noi locuri de munca pentru profesionistii din domeniu. In acest context, Evensys isi propune sa organizeze conferinte de specialitate la nivel international, ce le ofera practicienilor accesul la noi informatii si networking de calitate cu experti recunoscuti din US, Canada, Germania, UK.

SmartWeb este cel mai important eveniment est- european de web design, dedicat web designerilor si developerilor. Evenimentul va avea loc pe 22 – 23 septembrie la Radisson Blue Hotel si cuprinde doua zile intense de conferinte si seminarii.

Participantii vor avea ocazia sa intalneasca unii dintre cei mai buni specialisti internationali, printre care:  Harry Roberts,consultant, designer, developer; Ana Tudor, una dintre cele mai bune experte in CSS; Remy Sharp, fondatorul conferintei  londoneze de JavaScript Full Frontal; Bruce Lawson, Evanghelist la Opera; Vitaly Friedman, Co-fondator Smashing Magazine; Jeremy Keith, specialist in dezvoltarea platformelor web; Zoe Gillenwater, web designer;  Kaelig, Front-End Developer, The Guardian si Marko Dugonjić, Editor, Smashing Magazine.

Prima zi, 22 septembrie, va fi dedicata workshop-urilor in care participantii isi vor dezvolta abilitatile web alaturi de Harry Roberts, Consultant Arhitectura Front-end,  si Vitaly Friedman, Co-Founder,  Smashing Magazine. Cele doua cursuri practice vor aborda Arhitectura CSS pentru proiecte mari si tehnicile avansate pentru Responsive Web Design.

Conferinta va avea loc pe 23 septembrie si va cuprinde 8 prezentari intensive despre cele mai noi subiecte ale momentului Web Design Responsive, HTML5 si CSS3, CSS, JavaScript, dar si cele mai bune sfaturi si tehnici.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot