Intel la Mobile World Congress 2015

26 Feb 2015

Săptămâna viitoare industria wireless se va reuni la Mobile World Congress în Barcelona pentru a discuta și prezenta viitorul mobilității. Intel va fi acolo pentru a lansa noi produse și tehnologii pentru viitoarea generație a rețelelor wireless și gama largă de dispozitive inteligente care se conectează la acestea.

Intel la Mobile World Congress 2015

Săptămâna viitoare industria wireless se va reuni la Mobile World Congress în Barcelona pentru a discuta și prezenta viitorul mobilității. Intel va fi acolo pentru a lansa noi produse și tehnologii pentru viitoarea generație a rețelelor wireless și gama largă de dispozitive inteligente care se conectează la acestea. Intel le va prezenta în cadrul târgului, dar până atunci găsiți mai jos mai multe detalii despre ce se va discuta la eveniment:

Dacă veniți la Mobile World Congress în acest an, sunteți așteptați la standul Intel (Fira Gran Via, Hala 3, Stand #3D30) pentru demonstrații care includ: soluții mobile de la operatori pentru virtualizarea rețelelor, transmisia și recepția datelor, noi dispozitive cu tehnologii Intel, soluții de securitate mobilă, conectivitate IoT și multe altele. Noi informații vor fi postate aici începând de luni, 2 martie. 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare