Medialine Romania, sponsor la cel mai mare eveniment de IT din Romania IMWorld 2015

12 Oct 2015

Medialine Romania a fost sponsor la cel mai mare eveniment de IT din Romania, IMWorld 2015. La targul de la Romexpo, unde au participat cei mai mari jucatori din piata de solutii IT&C, Medialine a ales sa prezinte doua dintre solutiile de business pe care le pune la dispozitia clientilor sai din Romania – ERP-ul mesonic WinLine si CRM-ul CAS genesisWorld, solutii ce se bucura de maxim success atat in Romania, Germania si Austria, cat si la nivel global, ambele solutii fiind implementate cu succ

Medialine Romania, sponsor la cel mai mare eveniment de IT din Romania IMWorld 2015

Medialine Romania a fost sponsor la cel mai mare eveniment de IT din Romania, IMWorld 2015. La targul de la Romexpo, unde au participat cei mai mari jucatori din piata de solutii IT&C, Medialine a ales sa prezinte doua dintre solutiile de business pe care le pune la dispozitia clientilor sai din Romania – ERP-ul mesonic WinLine si CRM-ul CAS genesisWorld, solutii ce se bucura de maxim success atat in Romania, Germania si Austria, cat si la nivel global, ambele solutii fiind implementate cu success in peste 25 de tari pentru clienti din toate industriile.

Solutiile prezentate sunt utilizate in Romania de companii precum MAN (MHS Tuck&Bus), Camera de Comert si Industrie Romano Germana, Romfracht, Hoegenes, INMAACRO, Eventim si multi alti jucatori din piata romaneasca.

In cadrul evenimentului, CEO-ul companiei, Martin Hoerhammer a discutat, in cadrul unui speech pe scena de business solutions, despre infrastructura solutiilor de business si migrarea acestor solutii catre public sau private cloud.

Compania Medialine Romania a fost reprezentata pe scena solutiilor software de business si de Stephen Griffith, Chanel Manager USA in cadrul companiei multinationale mesonic, producatorul solutiei ERP mesonic WinLine. Griffith a prezentat publicului participant noile tendinte si functionalitati in materie de solutii ERP si de asemenea, a pus accentul pe importanta localizarii unui ERP si importanta calificarii partenerului care realizeaza implementarea pentru compania care opteaza pentru acest tip de solutie.

Evenimentul IT a strans in cele 2 zile peste 7000 de vizitatori  iar cei care au calcat pragul standului Medialine Romania au primit informatii despre solutiile prezentate si au testat sistemele in timp real de pe dispospozitivele mobile puse la dispozitie persoanelor interesate.

Medialine Romania, parte a grupului german Medialine, este prezenta pe piata romaneasca de mai bine de 10 ani si livreaza solutii IT&C pentru intreprinderi de toate dimensiunile. Medialine Romania pune la dispozitia clientilor sai sisteme “Full Service” pentru servicii Premium IT – solutii software destinate afacerilor: ERP, CRM, Document Management Solutions, Payroll, servicii de infrastructura IT&C, managed IT, solutii de back­up, dezvoltare software, servere si Data Security. Compania Medialine detine in prezent 300 de angajati si o cifra de afaceri de 30 milioane de euro.

Atat expertiza cat si seriozitatea si profesionalismul echipei Medialine Romania au facut din aceasta unul dintre cei mai importanti si recunoscuti furnizori de sisteme “Full Service” pentru domeniul IT.

In portofoliul de clienti al Medialine Romania se afla companii recunoscute la nivel international precum MHS Truck&Bus ­ importator general MAN, lider in distributie, service si comercializare vehicule comerciale si piese, Hoeganaes Corporation -­ lider in prelucrarea si comercializarea pulberilor metalice, INMAACRO -­ distribuitor de masini de masurat si controlat, masini­unelte, scule aschietoare, accesorii, dispozitive de prindere si fixare a pieselor, Stellwag Electroprod S.R.L­ – distribuitor de utilaje pentru fabrici, EVENTIM – cea mai mare platforma online destinata vanzarii biletelor la evenimente, Transilvania Pack and Print S.A. ­ unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje caserate, cutii din carton duplex si ambalaje pentru industria alimentara, Camera de Comert Romano-­Germana, Banca Comerciala Romana, Trenkwalder SRL , -­ lider in Europa Centrala si de Est pe piata resurselor umane, Romfracht – principalul producator de fibre metalice din Europa de EST si altii.

Medialine Romania este un important furnizor de solutii de business IT&C, valorificand experienta dobandita in cadrul grupului german Medialine AG, in cei peste 20 ani de activitate pe piata locala.

Avand un palmares important de clienti atat pe plan national cat si international, suntem un jucator strategic pe piata IT&C axat pe solutiile integrate de optimizare a proceselor de business dintr-o companie.

Credem ca “zestrea” noastra este data de solutiile dezvoltate si implementate cu succes in cazul clientilor din diverse domenii de activitate.

Cu o experienta vasta in domeniul strategiei si adaptarii proceselor de afaceri, consultantii nostri sunt alaturi de clienti pentru transpunerea in practica a viziunii lor asupra afacerii.

Focalizarea noastra este data de elaborarea si implementarea solutiilor integrate care vor accelera dezvoltarea afacerii catre atingerea obiectivelor propuse.

Află mai multe

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

Ce este tehnologia Text-to-Speech și de ce este importantă?

Comunicarea digitală are un rol important în cadrul business-urilor, astfel că tehnologia Text-to-Speech (TTS) devine un instrument valoros. Această tehnologie inovatoare nu schimbă doar modul în care percepem comunicarea, ci ne...

Citește articolul