Softlead Weekly News - 19 aprilie 2024

19 Apr 2024

Află care sunt cele mai importante noutăți din Industria software/IT, atât de pe plan local, cât și la nivel internațional. Un proiect special creat de Softlead. 

Softlead Weekly News - 19 aprilie 2024

📍Noutăți IT din România 

  1. Softlead lansează Topul celor mai active 10 companii IT din platformă pentru primul trimestru al anului.
  2. Aplicația Customer Portal lansată de Vantage Towers accelerează eforturile de transformare digitală a României.
  3. SoftOne România a încheiat anul 2023 cu o creștere de 60% a cifrei de afaceri.
  4. MerchantPro - 5,4% creștere în tranzacții pentru magazinele online din platforma MerchantPro în primul trimestru al anului.
  5. Rețeaua de Sănătate Regina Maria integrează tehnologia AI a startup-ului românesc Parol pentru prelucrarea sarcinilor administrative din cadrul consulturilor medicale.
  6. LIFE IS HARD investește în Pointer Systems, consolidându-și strategia în direcția de asigurări.
  7. 40% dintre români folosesc aplicațiile de AI cel puțin o dată pe săptămână.  
  8. Softlead anunță cea de-a cincea ediție a Regattei IT, singura competiție de sailing dedicată companiilor IT din România. 
  9. O asociere condusă de Maguay Computers a câștigat o licitație pentru digitalizarea relației cetățenilor cu statul. Contractul se apropie de 97 de milioane de lei.
  10. Google lansează în România un program pentru ONG-uri și alte asociații care au în plan organizarea de cursuri despre AI.
  11. Raiffeisen Bank România și iFactor au încheiat un parteneriat strategic prin intermediul căruia, pentru solicitările de factoring, banca utilizează iFactor Pure Analytics, un instrument inovator de evaluare a creditelor, bazat pe Date Alternative (Social Media, Profilare Psihometrică, Amprentă Digitală, Comportament de tranzacționare, PSD2 account information), dezvoltat într-un model SaaS API.
  12. BCR a anunțat lansarea în cadrul aplicației George pentru afacerea ta a funcției SmartEU care aduce antreprenorilor informații despre cele mai noi oportunități de fonduri europene și naționale, dar și o metodă de a afla ce fonduri se potrivesc pentru afaceri.
  13. System Innovation Romania a investit 5.000 ore de muncă în alinierea SAP Business One la eFactura.  

🎯 Cerința software (Lead-ul) a săptămânii   

Companie din industria de producție solicită oferte pentru achiziționarea și implementarea unei soluții software pentru gestionarea depozitelor (WMS - Warehouse Management System). Compania își dorește integrarea soluției cu SAP ECC. 

Informații despre companie

Află mai multe informații despre lead: https://softlead.ro/leaduri/wms-warehouse-management-system/productie/Y22N 

🏆 Aplicația Săptămânii: SSMS (Siskon) - soluție software pentru gestionarea producției

Automatizarea datelor în diferite industrii este destinată întreținerii predictive a mașinilor și echipamentelor. Prin colectarea și analizarea datelor în timp real de la senzorii de pe mașini, companiile pot prezice când este posibil ca o mașină să se defecteze și pot programa întreținerea înainte de apariția unei defecțiuni. Astfel, companiile pot economisi timp și bani importanți prin reducerea timpilor de nefuncționare și îmbunătățirea eficienței generale.

🌎 Noutăți IT - Internațional:

Ai o informație utilă, dar de care noi nu am auzit? Trimite-ne un e-mail pe adresa [email protected] 

 

 

Cauți o aplicație software?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Articole IT&C similare
Softlead

5 activități din construcții care pot fi optimizate cu ajutorul aplicațiilor software potrivite

În industria construcțiilor, companiile se confruntă cu diverse provocări legate de eficiența proceselor și gestionarea proiectelor. Aplicațiile software enterprise pot juca un rol esențial în abordarea acestor provocări, oferind...

Citește articolul
Softlead

Care sunt criteriile DESI și cum le poți respecta?

Programul de Digitalizare pentru IMM-uri a introdus, și promovează deja, criteriile DESI/criteriile de digitalizare pentru evaluarea proiectelor finanțate din surse nerambursabile. Pe termen lung, aceste criterii se vor generaliza, deoarece fac...

Citește articolul
Softlead

Digitalizare IMM Nord-Vest: Află secretul unui proiect tehnic de succes!

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest a lansat un demers de consolidare a culturii digitale în mediul de afaceri! 

Citește articolul