ALTIMATE este un integrator IT, companie membră a UTI Grup, care oferă acces și control asupra principalului instrument de dezvoltare a unei companii: informația de business. Cunoașterea detaliată a resurselor și gestionarea eficientă a proceselor de business din interiorul companiei asigură clienților o viziune completă și le deschide drumul către noi oportunități de business.

Portofoliul ALTIMATE reunește soluții inteligente pentru automatizarea proceselor de business, de la sisteme și infrastructură hardware, consumabile, la platforme software pentru Enterprise Resource Planning, Supply Chain Management, Customer Relationship Management, Asset Management și Business Intelligence.

Oferta ALTIMATE se bazează pe un portofoliu de soluții integrate pentru managementul informației și pe principiul complementarității și integrării celor mai bune soluții elaborate de dezvoltatori talentați și dedicați.

ALTIMATE a transformat conceptul de management al informației într-o idee de succes, oferind clienților săi toate beneficiile unui furnizor complet de soluții integrate.

La Altimate știm să adaptăm soluţiile specificului fiecărui client, pentru că ne implicăm încă de la început, alături de el, în identificarea nevoilor companiei sale.

Ne bazăm pe parteneriatele cu cei mai buni furnizori din industrie și pe experienţa echipei noastre pentru a oferi soluţii adaptate, care să crească rentabilitatea afacerii.

Utilizăm platforme și tehnologii avansate: Oracle OBIEE, Oracle ODI, Sharepoint, SQL Reporting Services, SQL Server Integration Services (SSIS), SQL Server Analysis Services (SSAS).

Experții noștri au o viziune completă asupra industriei și știu să valorifice potențialul informației pentru a răspunde nevoilor specifice ale fiecărei companii.

Aplicațiile software ale Altimate