Filter

Tipuri de aplicații software

Avansis

Integrisoft

AVANSIS este un sistem informatic integrat pentru APL care are in componenta 12 module specializate. Arhitectura flexibila a sistemului permite implementarea oircaruia dintre module ca aplicatie de sine statatoare cu functionalitati complete cat si implementarea in grupe de aplicatii alese de beneficiar in functie de nevoi. Scalabilitatea sistemului permite adaugarea ulterioara si a altor module componente.

vizualizare

Avantax

Integrisoft

AVANTAX ESTE CEA MAI UTILIZATĂ SOLUȚIE PENTRU MANAGEMENTUL VENITURILOR. Căutând dincolo de aparențe, veți descoperi că AvanTax are un avans important din punct de vedere funcțional și arhitectural față de soluțiile clasice de taxe și impozite.

vizualizare

CentroUrban

Societatea Nationala de Informatica

Aplicatie care realizeaza informatizarea activitatii de gestiune a documentatiei eliberate pentru activitatea de urbanism conform reglementarilor legale în domeniu

vizualizare

Sistemul informatic Power Account

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic Power Account de tip ERP destinat institutiilor bugetare facilizeaza integrarea tuturor informatiilor ce vizeaza prelucrarea documentelor primare si gestiunea stocurilor, contabilitatea generala si financiara, gestiunea salariatilor si calculul salariilor, gestiunea mijloacelor fixe si a parcului auto.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

CentroTax

Societatea Nationala de Informatica

Pachet de programe Impozite si Taxe Locale pentru persoane fizice si juridice ce permite calculul impozitelor si taxelor, calculul bonificatiilor, urmarirea debitelor si generarea borderoului de debite, precum si multe altele.

vizualizare

CentroVenit

Societatea Nationala de Informatica

Aplicaţia realizează informatizarea activităţii de gestiune a ajutoarelor sociale pentru venit minim garantat conform reglementărilor legale în domeniu (Legea 416).

vizualizare

CentroReg

Societatea Nationala de Informatica

Aplicatie pentru registrul agicol, actualizat cu noile prevederi legale in domeniu, care cuprinde toate datele din registrele agricole ale comunei privind proprietatile si modul de utilizare a acestora atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.

vizualizare

CentroTerm

Societatea Nationala de Informatica

Aplicatie care permite introducerea, centralizarea şi prelucrarea dosarelor pentru acordarea de ajutoare pentru încălzirea locuinţelor conform OUG 107/ 2006

vizualizare
1234>