Filter

Tipuri de aplicații software

Fidelisoft Beauty

DELISOFT

Fidelisoft Beauty este aplicatia standard dezvoltata pentru loializarea clientilor din industria de infrumusetare si ingrijire corporala prin intermediul cardului de fidelitate.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Saloane de înfrumusețare

MedSoft

RCL Consulting

MedSoft este softul de gestiune medicală creat special pentru cabinetele si clinicile medicale si estetice pentru orice specialitate şi dimensiune.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Saloane de înfrumusețare

Calendis Business

Calendis

Te ajutăm să-ți eficientizezi procesele de business: de la programarea fiecărei întâlniri cu clienții tăi până la monitorizarea și raportarea eforturilor tale și ale angajaților tăi. Calendis este o platformă de programări online flexibilă și ușor de folosit pentru business-uri din domeniul medical, fitness, înfrumusețare și veterinar.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Saloane de înfrumusețare

XBEAUTY, Soft de Gestiune dedicat Saloanelor de Infrumusetare

XFactorApp

Softul dedicat administrarii saloanelor de infrumusetare iti ofera posibilitatea de a inlocui vechile notite din calendar cu un sistem inteligent de gestionare a programarilor. clientilor, rapoarte, etc.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Saloane de înfrumusețare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

SmartCash RMS 2018

Magister Software

Versiunea SmartCash RMS 2018 este cea mai puternica platforma SmartCash RMS de pana acum, una dintre prioritatile avute in vedere in dezvoltarea ei fiind cresterea stabilitatii si a capacitatii de procesare paralela, in special in cazul interconectarii cu multiple surse externe de date (platforme online, aplicatii ERP, sisteme statistice).  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Saloane de înfrumusețare

1