Filter

Tipuri de aplicații software

Procesare cereri de despagubire

STAR STORAGE

Solutia este dedicata gestionarii volumelor mari de dosare si automatizarii fluxului de procesare a dosarelor de daune - gestioneaza intregul flux, de la nota de constatare daune si pana la aprobarea platii.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Asigurari

QubiService

Clear Concept Multisoftware

Ce inseamna Qubi Service? Qubi Service este un portal de service mobil, cu aplicabilitate universala catre companii care asigura servicii de mentenanta, intretinere si de asistenta tehnica cu personal de teren. QubiService este dezvoltat in tehnologie web si este accesibil prin orice browser Rezolutie adaptiva in functie de ecranul dispozitivului (tel mobil, tableta, PC ). Poate fi definit ca fiind un portal de programari si urmariri ale interventiilor, disponibil pentru toti cei implicati direct in activitatea companiei dar mai poate fi considerat si un model de interactivitate si buna colaborare cu clientii.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Asigurari

BENTO FIELD SERVICE

Bento - Intellectually Curious

Bento Field Service va permite sa gestionati eficient, in timp real, activitatea resurselor din teritoriu. Solutia va ajuta sa planificati rapid rutele optime, sa anticipati cu exactitate timpul de livrare si sa aduceti modificari de ultim moment, tinand cont atat de preferintele angajatilor cat si de legislatia muncii. O planificare eficienta a resurselor din teritoriu este un factor critic atunci cand serviciile sunt oferite printr-o forta de lucru distribuita in tara.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Asigurari

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!
1