Descrierea aplicației

Sistemul Informatic Integrat ASiS, un sistem de tip ERP, raspunde provocarilor cu care se confrunta companiile in prezent. ASiS optimizeaza procesele economice, sporeşte gradul de eficienţa al angajaţilor, creşte gradul de satisfacţie al clienţlor şi al furnizorilor şi permite urmarirea in detaliu a costurilor activitaţii. Şi pentru ca suntem in permanent contact cu clienţii noştri şi cunoaştem nevoile lor, ASiS este flexibil, uşor configurabil pentru fiecare utilizator in parte şi...

Citește tot arrow_forward

Sistemul Informatic Integrat ASiS, un sistem de tip ERP, raspunde provocarilor cu care se confrunta companiile in prezent. ASiS optimizeaza procesele economice, sporeşte gradul de eficienţa al angajaţilor, creşte gradul de satisfacţie al clienţlor şi al furnizorilor şi permite urmarirea in detaliu a costurilor activitaţii. Şi pentru ca suntem in permanent contact cu clienţii noştri şi cunoaştem nevoile lor, ASiS este flexibil, uşor configurabil pentru fiecare utilizator in parte şi raspunde nevoilor partenerilor noştri.
ASiS ERP este sistemul integrat care beneficiaza de puterea si securitatea oferite de un motor de baze de date stabil (Microsoft SQL Server) si de portabilitatea asigurata de componenta 100% RIA (Rich Internet Application) – ASiSria. Aceasta componenta integreaza toata capacitatea solutiilor de tip desktop intr-un browser web, reusind astfel sa aduca informatia oriunde exista conexiune Internet. Datorita tehnologiei folosite, ASiSria poate lucra si in regim Cloud Computing, in deplina siguranta si cu performante sporite.

ASiS este o soluţie modulara şi integrata, destinata tuturor proceselor de business ale companiei. ASiS ERP se adapteaza cu usurinta oricarui domeniu de activitate: productie, distributie, comert si servicii. 

Este alcatuita din 12 aplicaţii şi peste 40 de module, utilizatorii avand posibilitatea de a-şi alege şi configura soluţia potrivita specificului de activitate. Cele mai importante aplicatii ale sale sunt: Contabilitate si Gestiune, Personal si Salarizare, Urmarire Contracte, Tablou de Bord, Managementul Masinilor, Punct de Vanzare si Urmarire Abonati.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
iBee ERP

iBee este aplicația de management online care îți oferă o soluție simplă și eficientă pentru organizarea imediată a activității companiei tale după criterii logice de performanță. Am dezvoltat această aplicație pentru a te ajuta să organizezi fluxurile din compania ta folosind instrumente simple, sigure și ușor de accesat. În plus, soluția de management online est....

SAP

SAP HANA este disponibila on premises sau in cloud, fiind o platforma in-memory care te ajuta sa accelerezi procesele de afaceri, are o aplicatie de raportare puternica si simplifica structura IT a companiei. SAP HANA inlatura nevoia de intretinere a mai multor sisteme vechi si necesitatea de stocare a datelor prin metode conventionale .

Modul Comenzi

Modulul Comenzi permite urmarirea intregului proces desfasurat cu furnizorii/clientii, de la comenzi, pana la distribuirea acestora. In cadrul comenzilor puteti stabili preturi in mod automat, chiar in timp ce le introduceti, folosind reguli de stabilire a preturilor si discount-urilor pe care dumneavoastra le definiti. Va permite sa puneti informatii implicite in comenzile dumneavoastra din....