Filter

Tipuri de aplicații software

Procesare dosare de credit

STAR STORAGE

In mediul competitiv de astazi, nu ar trebui ca un sistem software al serviciilor de imprumuturi, care va conecteaza la cele mai avansate tehnologii, sa va impiedice sa ramaneti in urma? Si nu ar trebui sa fie usor de utilizat si de intretinut, capabil sa suporte toate cerintele dumneavoastra, si sa fie usor de extins, cu un design modular, astfel incat functionalitatile noi sa fie usor de integrat, si, mai ales, sa nu fie niciodata depasit?

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Banci

Canadian CardWare

Spectrum UNLIMITED LLC

CardWare Canadian te face să ieși în evidență în fața clienților evidențiind faptul ca dorești să lucrezi în plus pentru afacerea clientului tău. Canadian CardWare îți transformă calculatorul într-o mașinărie ce personalizează carduri, creând un salut unic de naștere pentru fiecare persoană.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Banci

Google Maps & Earth

GLOBEMA

Accesul usor la informatiile geografice si posibilitatea de stilizare si prezentare simpla a datelor spatiale poate imbunatati considerabil procesele de business si sa aduca beneficii semnificative. Solutiile specializate construite pe platforme Google GEO pot fi folosite pentru operatiunile interne zilnice precum si pentru activitati de marketing si de vanzari. Cheia succesului o reprezinta punerea eficienta in aplicare sustinuta de cunostinte, experienta si expertiza in domeniul solutiilor geospatiale.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Banci

GeoEstate

GLOBEMA

Aplicația este destinată companiilor și persoanelor din piața de imobiliare – de la dezvoltatori la agenți și investitori imobiliari. GeoEstate oferă acces facil la vizualizarea și localizarea tuturor investițiilor.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Banci

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

GeoLocator

GLOBEMA

GeoLocator permite vizualizarea sucursalelor pe Google Maps, împreună cu toate informațiile relevante selectate, cum ar fi: programul de lucru, datele de contact, adresa, website, logo. Aplicația poate fi integrată cu sisteme ERP sau CRM. GeoLocator poate fi utilizat atât intern cât și pe site-ul companiei. Soluția suportă în mod implicit Google Earth și StreetView, inclusiv planuri de etaj interne și StreetView în interiorul clădirilor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Banci

CoScale

CoScale

Full Stack Performance Monitoring Powered by Anomaly Detection. Built for Production.    Demo GRATUIT cu toate functionalitatile active, timp de 30 de zile. Suport tehnic in romana si engleza.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Banci

Bento GDPR Ready

Bento - Intellectually Curious

Aliniati-va rapid prevederilor noului regulament European cu ajutorul solutiei BENTO GDPR Ready!

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Banci

1