Servicii complete de Business Intelligence oferite de EXE Software: consultanță strategică pentru managementul datelor, implementare, integrare și evaluarea performanței afacerii. Soluții de BI care te ajută să folosești datele în cel mai optim mod, pentru a îți dezvolta afacerea.

BENEFICII

BI audit  și consultanță  

Vei reuși să definești problemele pe care compania ta le întâmpină în procesul de gestionare a datelor cu ajutorul unor consultanți cu experiență în BI. Ulterior, aceste probleme vor fi transformate în soluții care să răspundă exact nevoilor tale.

Vizualizarea si explorarea datelor

Poți extrage cele mai importante informații din datele stocate, dacă alegi să folosești cele mai potrivite reprezentări grafice. EXE BI îți oferă posibilitatea de a accesa numeroase opțiuni și de a construi rapoarte ușor de ajustat și înțeles. 

Self-service BI 

Soluțiile de BI construite de EXE Software sunt ușor de configurat de către utilizator, fără să necesite implicarea departamantelor de IT. Pe lângă interfața prietenoasă, vei primi și training specializat pentru ca soluția să poata fi folosită cu ușurință.

Analiză predictivă  

Prin procesul de data mining, soluția de BI analizează date și informații actuale și istorice, pentru a îți oferi previzionari precise cu privire la trenduri și evenimente din industria vizată.

Mobile BI 

EXE Software oferă soluții de BI ce pot fi accesate de pe dispozitive mobile. Astfel, se maximizează performanța, se susțin operațiunile eficiente și este îmbunătățit procesul decizional.

Cloud BI

Datele  companiei tale devin mai accesibile ca niciodată, datorită aplicațiilor de Business Intelligence ce stochează informațiile în cloud. Mai mult, costurile de infrastructură alocate soluției tale pot fi controlate mai ușor.

 

TEHNOLOGII

 

 

 

 

Informații despre soluție

Modalitate de licențiere:

On premises

Modalitate de accesare:

Instalare pe calculator/server

Sistem de operare:

Windows

Limba în care este disponibilă aplicația:

Engleză, Română

Accesare de pe dispozitive mobile:

Prin browser

Instruire:

Prin intermediul documentației, Curs

Suport tehnic:

În intervalul orelor lucrătoare

Public țintă

Dimensiunea companiei:

Multinationala, Companie mare, Companie mijlocie

Număr de angajați:

100-500, 500-2000, 31-100, peste 2000

  • Stabilire tendințe pe baza analizelor
  • Analiză predictivă
  • Metrici de performanță
  • Tehnologie OLAP
  • Panou de bord

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

BI - Business Intelligence