Descrierea aplicației

Servicii complete de Business Intelligence oferite de EXE Software: consultanță strategică pentru managementul datelor, implementare, integrare și evaluarea performanței afacerii. Soluții de BI care te ajută să folosești datele în cel mai optim mod, pentru a îți dezvolta afacerea.

BENEFICII

BI audit  și consultanță ...

Citește tot arrow_forward

Servicii complete de Business Intelligence oferite de EXE Software: consultanță strategică pentru managementul datelor, implementare, integrare și evaluarea performanței afacerii. Soluții de BI care te ajută să folosești datele în cel mai optim mod, pentru a îți dezvolta afacerea.

BENEFICII

BI audit  și consultanță  

Vei reuși să definești problemele pe care compania ta le întâmpină în procesul de gestionare a datelor cu ajutorul unor consultanți cu experiență în BI. Ulterior, aceste probleme vor fi transformate în soluții care să răspundă exact nevoilor tale.

Vizualizarea si explorarea datelor

Poți extrage cele mai importante informații din datele stocate, dacă alegi să folosești cele mai potrivite reprezentări grafice. EXE BI îți oferă posibilitatea de a accesa numeroase opțiuni și de a construi rapoarte ușor de ajustat și înțeles. 

Self-service BI 

Soluțiile de BI construite de EXE Software sunt ușor de configurat de către utilizator, fără să necesite implicarea departamantelor de IT. Pe lângă interfața prietenoasă, vei primi și training specializat pentru ca soluția să poata fi folosită cu ușurință.

Analiză predictivă  

Prin procesul de data mining, soluția de BI analizează date și informații actuale și istorice, pentru a îți oferi previzionari precise cu privire la trenduri și evenimente din industria vizată.

Mobile BI 

EXE Software oferă soluții de BI ce pot fi accesate de pe dispozitive mobile. Astfel, se maximizează performanța, se susțin operațiunile eficiente și este îmbunătățit procesul decizional.

Cloud BI

Datele  companiei tale devin mai accesibile ca niciodată, datorită aplicațiilor de Business Intelligence ce stochează informațiile în cloud. Mai mult, costurile de infrastructură alocate soluției tale pot fi controlate mai ușor.

 

TEHNOLOGII

 

 

 

 

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review
Principalele funcționalități
 • Panou de bord
 • Tehnologie OLAP
 • Metrici de performanță
 • Analiză predictivă
 • Stabilire tendințe pe baza analizelor
Modalitate de licențiere
 • On premises
Modalitate de accesare
 • Instalare pe calculator/server
Sistem de operare
 • Windows
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Română
 • Engleză
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin browser
Instruire
 • Curs
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
Soluții de Marketing

Solutii dedicate de Marketing Solutiile pentru sales & marketing ofera informatii detaliate despre o anumita piata definita, sector de activitate sau despre un grup de firme. De asemenea, listele custom cu date de contact sunt un instrument util in prospectarea de noi piete. Propuneri pentru Marketing & Sales Informatii pentru un business in crestere. Liste cu firme Skip Tracing An....

WizOne

SELF SERVICEAplicatia de pontaj si resurse umane WizOne este o solutie software ce asigura accesul la informatie al tuturor angajatilor si faciliteaza transferul de date on-line intre angajati, management si departamentul de resurse umane; softul de HR si pontaj acopera fluxuri de solicitare si aprobare pentru concedii de odihna si alte tipuri de absente, eliberari de adeverinte, participarea....

Credit Information

Informatia completa si actualizata aduce cu sine puterea si siguranta in business. Noi iti punem la dispozitie rapoarte de credit standard, complete si customizate despre orice companie din Romania si despre orice individ implicat in afaceri din Romania. Rapoartele KeysFin cuprind date oficiale de actualitate, istoric, informatii financiare detaliate, analiza financiara, procese, AEGRM, incidente ....