Filter

Tipuri de aplicații software

SeniorERP for Retail

Senior Software

SeniorERP for Retail reprezinta cea mai noua platforma tehnologica locala pentru gestionarea magazinelor.

vizualizare

WIZRETAIL

Wizrom

Solutia WizRetail este cea mai accesibila din piata si se adreseaza companiilor a caror activitate este caracterizata printr-un volum mare si flux rapid de vanzare: depozite, magazine, supermarketuri, lanturi comerciale, restaurante, cafenele, baruri, cluburi, cinematografe etc.    

vizualizare

Nexus Restaurant

Nexus Media srl

Nexus Restaurant ® ofera solutii complete de management pentru: restaurant a la carte, comenzi & livrari catering, linie servire catering/fast-food/bar si gelaterie. Nexus Restaurant ® este simplu de utilizat, modern si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va conduce eficient si rentabil afacerea. Nexus Restaurant ® va ofera gratuit prin www.hailarestaurant.ro (si/sau prin propriul dvs. site) extinderea instant a marketingului si vanzarilor pe internet.

vizualizare

Sistemul informatic Power Account

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic Power Account de tip ERP destinat institutiilor bugetare facilizeaza integrarea tuturor informatiilor ce vizeaza prelucrarea documentelor primare si gestiunea stocurilor, contabilitatea generala si financiara, gestiunea salariatilor si calculul salariilor, gestiunea mijloacelor fixe si a parcului auto.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Grand CHEF Horeca

Economic Soft Consulting Srl

Suita de solutii GrandChef asigura solutii pentru restaurante, baruri, pizzerii, hoteluri, SPA, pensiuni, saloane cosmetice, fitness sau magazine.

vizualizare

UnityPOS

ARI-Studio

Unity POS asigura managementul restaurantului dvs. cu tot ceea ce presupune acesta: gestiunea salilor, stocuri, retetar, meniuri, servire, vanzare, in cel mai eficient mod posibil!  Preturi de la 700,00 lei.

vizualizare

UnityBooking

ARI-Studio

Unity Booking este solutia optima pentru gestionarea facila a rezervarilor, clientilor si camerelor, construita pentru a face munca angajatilor mai usoara si sederea clientilor mai placuta! Preturi de la 700,00 lei

vizualizare

Freya Restaurant

Soft Tehnica

Cu Freya Restaurant, vei putea monitoriza întreaga activitate de gestiune a locaţiei tale. Soluţia este extrem de utilă pentru: Restaurante Pizzerii Bistro-uri Cafenele Crame Pub-uri Cluburi Fast-food-uri Autoserviri Cantine Freya Restaurant este o soluţie extrem de utilă pentru eficientizarea costurilor de personal şi de producţie, dar şi pentru administratorii care îşi doresc informaţii exacte despre profitabilitatea afacerii lor. Freya este soluţia potrivită pentru managerii care îşi doresc ca afacerea lor să progreseze odată cu tehnologia.  

vizualizare
12>