Descrierea aplicației

Piaţa serviciilor medicale din România se confruntă cu serioase probleme derivate din lipsa fondurilor, supra-aglomerare, calitatea scazută a serviciilor şi a tratamentelor administrate. Toate aceste provocări pot fi depăşite în momentul în care unităţile medicale au acces la o imagine de asamblu asupra întregii activităţi desfăşurate, care le permite controlul mai bun asupra resurselor, evidenţa clară a costurilor înregistrate la orice nivel (unitate m...

Citește tot arrow_forward

Piaţa serviciilor medicale din România se confruntă cu serioase probleme derivate din lipsa fondurilor, supra-aglomerare, calitatea scazută a serviciilor şi a tratamentelor administrate. Toate aceste provocări pot fi depăşite în momentul în care unităţile medicale au acces la o imagine de asamblu asupra întregii activităţi desfăşurate, care le permite controlul mai bun asupra resurselor, evidenţa clară a costurilor înregistrate la orice nivel (unitate medicală, secţie, salon, sau pat), evidenţa clară a tuturor serviciilor prestate cât şi reducerea volumului de muncă rutinieră pentru o atenţie mai mare asupra activităţilor esenţiale pentru instituţie.

Un software medical include un motor puternic de raportare, având la bază o sursă unică de informaţii, uşor accesibilă şi actualizată, despre pacienţi şi circuitul acestora în unitatea medicală, despre consultaţiile şi analizele efectuate, sau despre medicaţia indicată, generând astfel o imagină unitară asupra activităţii companiei. Pe lângă grija pentru sănătatea pacienţilor, instituţiile medicale au nevoie de o gestiune atentă a stocurilor, de reducerea costurilor operaţionale prin introducerea şi accesarea rapidă a informaţiilor într-un sistem unic de calcul, sau de automatizarea proceselor interne specifice. Doar un software medical integrat poate contribui la crearea unui mediu medical modern, eficient şi productiv, puternic orientat spre satisfacţia pacienţilor. 

Charisma Medical Software este o soluţie software pentru domeniul medical, modulară, care integrează şi optimizează procesele, fluxurile şi activităţile operaţionale şi financiare specifice spitalelor, clinicilor, farmaciilor şi laboratoarelor medicale. Soluţia captează şi consultă informaţiile în mod rapid, prin informatizarea întregului parcurs al unui pacient. Acest software medical acoperă toate etapele, de la programarea clientului sau intrarea pacientului în clinică/camera de gardă, consultaţia primară şi diagnosticarea, facturarea, analiza de laborator, consultarea avansată, etapa operatorie, spitalizarea, şi finalizându-se cu externarea sau prescrierea medicamentaţiei.

Produsul software medical oferă şi posibilitatea licitaţiilor electronice în cazul selectării furnizorilor de medicamente, instrumente, reparaţii, consumabile sau alimente, fiind în acelaşi timp integrată cu protocolul de transmitere HL7 pentru preluarea şi prelucrarea datelor de la analizoarele din laboratoare.

Aceast software medical este perfect adaptat regulamentelor de raportare electronică a statisticilor şi decontărilor către CNAS (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate) – SIUI şi DRG. Charisma Medical Software acoperă anual 12 milioane de cereri de analize de laborator pentru un număr de peste 3 milioane de pacienţi.

Sistemul software medical Charisma s-a clasat în primele 5 soluţii europene în segmentul "Vertical Market Enterprise Solution", IT Europa este forumul care reuneşte cele mai importante case de software din Europa.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
Calendis Business

Ce-ți oferă contul Calendis Business Calendar pentru programări organizate, rapid și ușor de gestionat Notificări SMS și email legate de programări trimise clienților Rapoarte pe diverși indicatori de performanță ai businessului tău Bază de date în care introduci informații despre clienții tăi Funcționalitate de trimitere a email-urilor promoționale Opțiunea de a ....

SmartCash RMS 2018

Implementata in mii de unitati comerciale si numarand o comunitate de peste 40.000 de utilizatori, solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister, este, in prezent, cea mai raspandita platforma software pentru retail din Romania. Platforma se adreseaza retelelor comerciale cu un numar mediu si mare de puncte de prezenta, in continua expansiune si cu o larga raspandire teritoria....

 Online Appointment

Este o aplicatie Web, folosita pentru Programari On-line ce se poate folosi pentru cabinete medicale, clinici si spitale. Avantaje: Posibilitate de integrare cu ERP-ul. Acces non-stop pentru realizarea programărilor. Păstrează istoricul medical al pacienților. Acces rapid și transparent la sistem. Modularitate, scalabilitate şi adaptabilitate avansată. Multiple interfețe....