Descrierea aplicației

Piaţa serviciilor medicale din România se confruntă cu serioase probleme derivate din lipsa fondurilor, supra-aglomerare, calitatea scazută a serviciilor şi a tratamentelor administrate. Toate aceste provocări pot fi depăşite în momentul în care unităţile medicale au acces la o imagine de asamblu asupra întregii activităţi desfăşurate, care le permite controlul mai bun asupra resurselor, evidenţa clară a costurilor înregistrate la orice nivel (unitate m...

Citește tot arrow_forward

Piaţa serviciilor medicale din România se confruntă cu serioase probleme derivate din lipsa fondurilor, supra-aglomerare, calitatea scazută a serviciilor şi a tratamentelor administrate. Toate aceste provocări pot fi depăşite în momentul în care unităţile medicale au acces la o imagine de asamblu asupra întregii activităţi desfăşurate, care le permite controlul mai bun asupra resurselor, evidenţa clară a costurilor înregistrate la orice nivel (unitate medicală, secţie, salon, sau pat), evidenţa clară a tuturor serviciilor prestate cât şi reducerea volumului de muncă rutinieră pentru o atenţie mai mare asupra activităţilor esenţiale pentru instituţie.

Un software medical include un motor puternic de raportare, având la bază o sursă unică de informaţii, uşor accesibilă şi actualizată, despre pacienţi şi circuitul acestora în unitatea medicală, despre consultaţiile şi analizele efectuate, sau despre medicaţia indicată, generând astfel o imagină unitară asupra activităţii companiei. Pe lângă grija pentru sănătatea pacienţilor, instituţiile medicale au nevoie de o gestiune atentă a stocurilor, de reducerea costurilor operaţionale prin introducerea şi accesarea rapidă a informaţiilor într-un sistem unic de calcul, sau de automatizarea proceselor interne specifice. Doar un software medical integrat poate contribui la crearea unui mediu medical modern, eficient şi productiv, puternic orientat spre satisfacţia pacienţilor. 

Charisma Medical Software este o soluţie software pentru domeniul medical, modulară, care integrează şi optimizează procesele, fluxurile şi activităţile operaţionale şi financiare specifice spitalelor, clinicilor, farmaciilor şi laboratoarelor medicale. Soluţia captează şi consultă informaţiile în mod rapid, prin informatizarea întregului parcurs al unui pacient. Acest software medical acoperă toate etapele, de la programarea clientului sau intrarea pacientului în clinică/camera de gardă, consultaţia primară şi diagnosticarea, facturarea, analiza de laborator, consultarea avansată, etapa operatorie, spitalizarea, şi finalizându-se cu externarea sau prescrierea medicamentaţiei.

Produsul software medical oferă şi posibilitatea licitaţiilor electronice în cazul selectării furnizorilor de medicamente, instrumente, reparaţii, consumabile sau alimente, fiind în acelaşi timp integrată cu protocolul de transmitere HL7 pentru preluarea şi prelucrarea datelor de la analizoarele din laboratoare.

Aceast software medical este perfect adaptat regulamentelor de raportare electronică a statisticilor şi decontărilor către CNAS (Casa Naţională de Asigurări de Sănătate) – SIUI şi DRG. Charisma Medical Software acoperă anual 12 milioane de cereri de analize de laborator pentru un număr de peste 3 milioane de pacienţi.

Sistemul software medical Charisma s-a clasat în primele 5 soluţii europene în segmentul "Vertical Market Enterprise Solution", IT Europa este forumul care reuneşte cele mai importante case de software din Europa.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
SPS Stoma

Ce este important de stiut despre SPS Stoma Agenda programarilor Vizualizarea agendei de lucru intr-un format extrem de prietenos; Organizarea eficienta a programarilor functie de cabinet, medic, pacient; Operare rapida si eficienta ce tine cont de activitatea intensa dintr-un cabinet stomatologic; Sincronizarea rapida a programarilor cu datele de livrare primite de la laboratoare. Fisa ....

BizMedica

Interfata este prietenoasa si usor de utilizat Actualizarea aplicatiei cu versiuni noi se face automat, prin conexiune la internet Aplicatia permite verificarea starii de asigurat a pacientului Serviciile care intra in plata per capita sunt adaugate automat Documentele se tiparesc rapid Pacientii sunt evidentiati prin culori diferite, aspect ce permite un control sporit al acestora si acces....

Sistem Informatic Ambulatoriu/Clinica  Medis

MEDIS este un sistem informatic integrat, de gestiune a activitatilor medicale desfasurate in cadrul unei unitati medicale de tip CLINICA, POLICLINICA, CENTRU MEDICAL, LABORATOR. Se asigura astfel o gestionare integrala a informatiilor specifice unitatii medicale in sistemul informatic, inclusiv integrarea cu aparatele medicale de laborator si cu cele pentru investigatii de specialitate. Sistemul....