Descrierea aplicației

 

Salut! Sunt DubluCLIC, agentul de circulaţie. Eu dirijez circulaţia aici, pe stradă.

Poţi ajunge în siguranţa, oriunde doreşti, dacă respecţi regulile de circulaţie pe care le poţi învăţa la "A.B.C.-ul circulaţiei".

Pe stradă, la tot pasul, vei întâlni o mulţime de indicatoare. Cunoscându-le, te vei amuza de încercările prin care vei trece la "Şotiile lui DubluClic", "Hai la drum"...

Citește tot arrow_forward

 

Salut! Sunt DubluCLIC, agentul de circulaţie. Eu dirijez circulaţia aici, pe stradă.

Poţi ajunge în siguranţa, oriunde doreşti, dacă respecţi regulile de circulaţie pe care le poţi învăţa la "A.B.C.-ul circulaţiei".

Pe stradă, la tot pasul, vei întâlni o mulţime de indicatoare. Cunoscându-le, te vei amuza de încercările prin care vei trece la "Şotiile lui DubluClic", "Hai la drum" (unde joci rolul de pieton) sau "Urcă-te în autobuz" (unde vei fi călător).

Când vrei să te joci, alege "Locurile de joacă" special amenajate ca să te fereşti de accidente. Ajutor vei găsi, la nevoie, în "Dicţionarul de circulaţie".

 

Scopul programului: dezvoltarea unor deprinderi de comportare civilizată pe stradă, înţelegerea necesităţii respectării semnelor de circulaţie şi a rolului poliţistului în dirijrea circulaţiei pe stradă; obişnuirea copiilor să se deplaseze pe un spaţiu limitat - trotuarul şi să respecte traseele de acces.

                                

Se bazează pe învăţarea prin descoperire şi joc.

 

Copiii investighează, descoperă, prelucrează informaţii despre o temă de real interes pentru ei.

 

Constituie un CD foarte bogat în:

  • jocuri didactice,
  • informaţii utile.

                                

A.B.C. -ul CIRCULAŢIEI

Bine ai venit la Şcoala de Circulaţie!

Ori de câte ori vrei să mergi la grădiniţă, la şcoală, la bunici, la prieteni trebuie să respecţi regulile de circulaţie.

În oraş sunt străzi şi trotuare. Trotuarele sunt aşezate de-o parte şi de alta a străzii şi pe ele circulă pietonii, adică persoanele care se deplasează pe jos.

 

ŞOTIILE LUI DubluCLIC

Caută jumătatea lipsă a fiecărui indicator, întregeşte-l şi vei afla ce semnifică el!

 

HAI LA DRUM !

PitiClic şi CLICPitica vor să ajungă la grădinţă, la bunică, la teatru, în parc.

Trebuie să circule cu mare atenţie, respectând regulile de circulaţie. Va câştiga cel care va ajunge primul la destinaţie.

 

CĂLĂTORIM CU AUTOBUZUL

PitiClic vrea să călătoreasca cu autobuzul. Ajută-l să-şi construiască autobuzul, răspunzând corect la întrebări.

 

LOCURI DE JOACĂ

Agentul DubluClic a surprins cu camera de filmat copiii jucându-se. Priveşte cu atenţie fotografiile şi aşează pe filmul verde fotografiile în care copiii se joacă în locuri permise, iar pe filmul roşu pe cele în care copiii se joacă în locuri nepermise.

 

DICŢIONARUL CIRCULAŢIEI

În dicţionarul circulaţiei vei găsi tot ce te interesează! Vei învăţa lucruri noi despre circulaţie. Cuvintele sunt ilustrate şi asezate în ordine alfabetică.

Joc chestionar- Permis de bun pieton. Daca vei răspunde corect la toate întrebările din chestionar, vei obţine permisul de bun pieton.

 

Specificatii tehnice

PC: Minim Pentium 700Mhz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 128 MB RAM, Video 800x600 High Color, Compatibil Sound Blaster, Windows 98, 2K, XP

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
Software Gestiune Magazin

GestSEL Software POS Magazin este un program de gestiune dedicat companiilor din domeniul comertului cu amanuntul si cu ridicata. Softul asigura control total asupra  stocului de produse prin inregistrarea aprovizionarilor, vanzarilor si incasarilor. POS Magazin ofera o viziune de ansamblu asupra aspectelor legate de vanzare, dar si asupra proceselor care asigura succesul unei companii.G....

Soft planificare orare

Program software pentru management orare cu funcționalitățile:- integrare in cadrul unui site web wordpress;- personalizare design- afișare orare pe clase/materii, profesori sau săli;- exportare în PDF;- verificare disponibilitate săli sau profesori;- definire intervale orare;- administratori multipli;- interfata de administrare in limba romana;- rezervare sala;- posibilitate de....

Resource Navigator

Resource Navigator nu este un program de contabilitate, ci este un set de instrumente informatice moderne care rezolvă nevoile de evidență si urmărire procese in cadrul organizației. Poți crea, modifica documente singur sau cu ajutorul consultantului tău fără să ai nevoie de programatori. Ai la dispoziție tipuri de documente simple, complexe, tip gant sau calendar, grid ....