Descrierea aplicației

 

Salut! Sunt DubluCLIC, agentul de circulaţie. Eu dirijez circulaţia aici, pe stradă.

Poţi ajunge în siguranţa, oriunde doreşti, dacă respecţi regulile de circulaţie pe care le poţi învăţa la "A.B.C.-ul circulaţiei".

Pe stradă, la tot pasul, vei întâlni o mulţime de indicatoare. Cunoscându-le, te vei amuza de încercările prin care vei trece la "Şotiile lui DubluClic", "Hai la drum"...

Citește tot arrow_forward

 

Salut! Sunt DubluCLIC, agentul de circulaţie. Eu dirijez circulaţia aici, pe stradă.

Poţi ajunge în siguranţa, oriunde doreşti, dacă respecţi regulile de circulaţie pe care le poţi învăţa la "A.B.C.-ul circulaţiei".

Pe stradă, la tot pasul, vei întâlni o mulţime de indicatoare. Cunoscându-le, te vei amuza de încercările prin care vei trece la "Şotiile lui DubluClic", "Hai la drum" (unde joci rolul de pieton) sau "Urcă-te în autobuz" (unde vei fi călător).

Când vrei să te joci, alege "Locurile de joacă" special amenajate ca să te fereşti de accidente. Ajutor vei găsi, la nevoie, în "Dicţionarul de circulaţie".

 

Scopul programului: dezvoltarea unor deprinderi de comportare civilizată pe stradă, înţelegerea necesităţii respectării semnelor de circulaţie şi a rolului poliţistului în dirijrea circulaţiei pe stradă; obişnuirea copiilor să se deplaseze pe un spaţiu limitat - trotuarul şi să respecte traseele de acces.

                                

Se bazează pe învăţarea prin descoperire şi joc.

 

Copiii investighează, descoperă, prelucrează informaţii despre o temă de real interes pentru ei.

 

Constituie un CD foarte bogat în:

  • jocuri didactice,
  • informaţii utile.

                                

A.B.C. -ul CIRCULAŢIEI

Bine ai venit la Şcoala de Circulaţie!

Ori de câte ori vrei să mergi la grădiniţă, la şcoală, la bunici, la prieteni trebuie să respecţi regulile de circulaţie.

În oraş sunt străzi şi trotuare. Trotuarele sunt aşezate de-o parte şi de alta a străzii şi pe ele circulă pietonii, adică persoanele care se deplasează pe jos.

 

ŞOTIILE LUI DubluCLIC

Caută jumătatea lipsă a fiecărui indicator, întregeşte-l şi vei afla ce semnifică el!

 

HAI LA DRUM !

PitiClic şi CLICPitica vor să ajungă la grădinţă, la bunică, la teatru, în parc.

Trebuie să circule cu mare atenţie, respectând regulile de circulaţie. Va câştiga cel care va ajunge primul la destinaţie.

 

CĂLĂTORIM CU AUTOBUZUL

PitiClic vrea să călătoreasca cu autobuzul. Ajută-l să-şi construiască autobuzul, răspunzând corect la întrebări.

 

LOCURI DE JOACĂ

Agentul DubluClic a surprins cu camera de filmat copiii jucându-se. Priveşte cu atenţie fotografiile şi aşează pe filmul verde fotografiile în care copiii se joacă în locuri permise, iar pe filmul roşu pe cele în care copiii se joacă în locuri nepermise.

 

DICŢIONARUL CIRCULAŢIEI

În dicţionarul circulaţiei vei găsi tot ce te interesează! Vei învăţa lucruri noi despre circulaţie. Cuvintele sunt ilustrate şi asezate în ordine alfabetică.

Joc chestionar- Permis de bun pieton. Daca vei răspunde corect la toate întrebările din chestionar, vei obţine permisul de bun pieton.

 

Specificatii tehnice

PC: Minim Pentium 700Mhz sau similar, CD-ROM 40x, mouse, 128 MB RAM, Video 800x600 High Color, Compatibil Sound Blaster, Windows 98, 2K, XP

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
SmartCash RMS 2018

Implementata in mii de unitati comerciale si numarand o comunitate de peste 40.000 de utilizatori, solutia SmartCash Retail Management System, dezvoltata de Magister, este, in prezent, cea mai raspandita platforma software pentru retail din Romania. Platforma se adreseaza retelelor comerciale cu un numar mediu si mare de puncte de prezenta, in continua expansiune si cu o larga raspandire teritoria....

Nexus Retail

Interfata de vanzari constituie punctul de pornire in relatia cu clientii, de aceea trebuie sa asigure rapiditate si usurinta in operare, flexibilitate in rezolvarea cerintelor imediate ale clientilor, transfer optim de date cu server-ul si dispozitivele periferice: case de marcat, scannere, cantare, display electronic, validatoare de bancnote, sisteme de validare RFDI, ...etc. Nexus Retail ®....

Kinderunity

Kinderunity este o aplicație dedicata administrarii grădiniței cat si relatiei cu părinții, pentru o comunicare eficienta cu acestia.     Pornind de la fluxurile de lucru deja existente,  transferul informațiilor în format digital aduce avantaje certe: - scăderea timpului investit pentru completarea hârtiilor și fișelor de feedback zilnic ....