Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


CumSaFac.Eu

sam&rrr

Prin colaborare, scapam de BIROCRATIE ! Orice vizitator gaseste un numar mare de institutii (cu date de contact si localizare pe harta) si de pasi necesari rezolvarii unor probleme de care se loveste in fiecare zi sau periodic. Fiecare vizitator poate adauga atat institutii cat si probleme ce le stie bine modul de rezolvare, care vor fi publicate dupa validarea administratorului de site

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Portal

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania facilitează transparenţa şi comunicarea prin intermediul soluţiilor informatice moderne de Portal Web. Soluţiile de tip Portal dezvoltate de SIVECO Romania se bazează pe tehnologii de ultimă oră şi pe aplicaţii software personalizate.SIVECO Romania facilitează transparenţa şi comunicarea prin intermediul soluţiilor informatice moderne de Portal Web. Soluţiile de tip Portal dezvoltate de SIVECO Romania se bazează pe tehnologii de ultimă oră şi pe aplicaţii software personalizate.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Licenta Portal B2B

ContentSpeed

Solutia software Portal Business to Business a fost dezvoltata de ContentSpeed pentru a usura managementul vanzarilor intre persoane juridice. Fiecare functionalitate a softului este adaptata solicitarilor transmise de clienti si se pliaza pe standardele internationale si bunele practici in dezvoltarea relatiilor B2B.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Webinar

HyperTalk

Hypertalk Webinar este un mediu virtual de comunicare care permite organizarea unor evenimente speciale la scară largă, cu până la 1000 participanți pe sesiune.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Shasper

VeriTech Solutions

Experimentați munca în echipă la cote maxime! Shasper este o rețea de socializare adresată companiilor, gândită să funcționeze pe orice dispozitiv, adaptată oricărui tip de echipă, dar îndeosebi echipei dumneavoastră.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Aplicația WEBINAR și VIDEOCONFERINTA TransmissionGate.com

ImproMedia

Cu ajutorul Aplicației Webinar transmissiongate.com veți realiza o prezentare de excepție, LIVE, în mediul online, cu un număr nelimitat de vizualizatori.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Cloud Contact Center

ISSCO

Solutie completa de Contact Center in Cloud prin care este creata si administrata o buna relatie cu clientii pe multiple medii de comunicare: telefon, SMS, e-mail, chat, www, social media.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Business View

GLOBEMA

Fotografiile panoramice în Google Maps reprezintă un mod unic de a vă prezenta compania într-o imagine panoramica 360 interactiva. Prezentați-vă afacerea și atrageți atenția clienților pe elemnte cruciale ale ofertei dvs. Datorită Business View veți putea crea website-uri mult mai atractive. Pentru proiectele Business View Globema cooperează cu cei mai buni fotografi. Consultanții noștri vă pot ajuta de asemenea să alegeți Google Maps și vă pot consilia pentru a le combina cu Street View privat.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

12>