Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


CumSaFac.Eu

sam&rrr

Prin colaborare, scapam de BIROCRATIE ! Orice vizitator gaseste un numar mare de institutii (cu date de contact si localizare pe harta) si de pasi necesari rezolvarii unor probleme de care se loveste in fiecare zi sau periodic. Fiecare vizitator poate adauga atat institutii cat si probleme ce le stie bine modul de rezolvare, care vor fi publicate dupa validarea administratorului de site

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Portal

SIVECO Romania SA

SIVECO Romania facilitează transparenţa şi comunicarea prin intermediul soluţiilor informatice moderne de Portal Web. Soluţiile de tip Portal dezvoltate de SIVECO Romania se bazează pe tehnologii de ultimă oră şi pe aplicaţii software personalizate.SIVECO Romania facilitează transparenţa şi comunicarea prin intermediul soluţiilor informatice moderne de Portal Web. Soluţiile de tip Portal dezvoltate de SIVECO Romania se bazează pe tehnologii de ultimă oră şi pe aplicaţii software personalizate.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Licenta Portal B2B

ContentSpeed

Solutia software Portal Business to Business a fost dezvoltata de ContentSpeed pentru a usura managementul vanzarilor intre persoane juridice. Fiecare functionalitate a softului este adaptata solicitarilor transmise de clienti si se pliaza pe standardele internationale si bunele practici in dezvoltarea relatiilor B2B.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Webinar

HyperTalk

Hypertalk Webinar este un mediu virtual de comunicare care permite organizarea unor evenimente speciale la scară largă, cu până la 1000 participanți pe sesiune.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Shasper

VeriTech Solutions

Experimentați munca în echipă la cote maxime! Shasper este o rețea de socializare adresată companiilor, gândită să funcționeze pe orice dispozitiv, adaptată oricărui tip de echipă, dar îndeosebi echipei dumneavoastră.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Aplicația WEBINAR și VIDEOCONFERINTA TransmissionGate.com

ImproMedia

Cu ajutorul Aplicației Webinar transmissiongate.com veți realiza o prezentare de excepție, LIVE, în mediul online, cu un număr nelimitat de vizualizatori.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

esFields

EXE Software

SOLUTIE SOFTWARE MOBILA PENTRU CULEGEREA, TRANSMITEREA SI CENTRALIZAREA DE DATE. Informatii in timp real oricand si de oriunde esFields asigura culegerea de informatii de pe teren, stocarea lor pe dispozitive mobile si transmiterea lor online pe server-ul central. Oricate formulare, orice tip de informatie Culegerea datelor este realizata pe baza de formulare configurabile. Acest lucru permite preluarea si transferul oricarui tip de informatii in diverse forme si structuri. Orice raport in orice format esFields include aplicatia esReports prin care pot fi generate rapoarte personalizate de catre fiecare utilizator si care asigura exportul acestora in diverse formate cum ar fi Excel, PDF, HTML. Orice industrie, o multime de intrebuintari esFields are un design flexibil ce permite crearea rapida si usoara a propriilor formulare pentru culegerea de date, transmiterea si centralizarea acestora, ceea ce il face utilizabil in orice industrie. Comert cu ridicata si cu amanuntul (merchandising, chestionare satifactie clienti, etc.) Activitati profesionale, stiintifice si tehnice: publicitate si activitati de studiere a pietei, activitati juridice si de contabilitate; cercetare-dezvoltare, etc. Distributia apei, productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat Transport si depozitare: transport marfa, transport persoane, curierat, posta, mesagerie etc. Intermedieri financiare si asigurari Constructii Hoteluri si restaurante Imobiliare Activitati de servicii administrative si activitati de servicii suport Administratie publica si aparare; asigurari sociale din sistemul public Invatamant Sanatate si asistenta sociala Activitati de spectacole, culturale si recreative Altele.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

Cloud Contact Center

ISSCO

Solutie completa de Contact Center in Cloud prin care este creata si administrata o buna relatie cu clientii pe multiple medii de comunicare: telefon, SMS, e-mail, chat, www, social media.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Comunicare

12>