Solutia CPM de la Senior Software este un sistem software de management al performantei companiei, care inlocuieste clasicele fisiere Excel cu un mediu de planificare multidimensional.

Solutia CPM te ajuta sa obtii o privire de 360 de grade asupra afacerii tale si sa iei decizii mai bune. In plus, iti permite sa transformi strategiile de business in activitati concrete pentru fiecare departament si angajat, sa masori si sa monitorizezi in timp real rezultatele si performantele acestora.

Ce beneficii obtii?

  • Planifici, aloci bugete si previzionezi rezultate mult mai rapid si cu date corecte si actualizate in timp real

  • Iei decizii mai usor si reactionezi mai rapid la schimbarile pietei sau eventualele probleme interne

  • Elimini decalajul dintre strategic si operational

  • Controlezi mai bine rentabilitatea lantului logistic, a canalelor de distributie si vanzari, a operatiunilor interne

  • Te adaptezi rapid la schimbarile legislative in ceea ce priveste raportarea performantei companiei

Informații despre soluție

Modalitate de licențiere:

On premises

Modalitate de accesare:

Instalare pe calculator/server

Sistem de operare:

Windows

Limba în care este disponibilă aplicația:

Engleză

Accesare de pe dispozitive mobile:

Prin browser, Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile

Integrare cu alte sisteme:

Da, prin dezvoltare la cerere

Instruire:

Prin intermediul documentației, Curs

Suport tehnic:

În intervalul orelor lucrătoare

Public țintă

Dimensiunea companiei:

Multinationala, Companie mijlocie, Companie mare

Număr de angajați:

100-500, 500-2000, 31-100, peste 2000

Bugetare, Planificare, Previzionare

Clasicele fisiere Excel sunt inlocuite cu un mediu de planificare multidimensional, astfel ca procesele de bugetare, planificare si prognoza devin mult mai fiabile din punct de vedere al rezultatelor si mult mai putin costisitoare in ceea ce priveste timpul si resursele. 

Analiza profitabilitatii

Solutia CPM ofera un mediu complet de modelare vizuala pentru crearea de modele sofisticate de alocare a costurilor si veniturilor sau generarea de vizualizari ale profitabilitatii companiei care pot merge pana la cel mai mic detaliu.

Managementul strategiei

Informatiile provenite din surse diferite – alte sisteme utilizate in companie, fisiere Excel/TXT, baze de date samd. – sunt integrate intr-un depozit de date virtual, disponibil intregii organizatii, oferind utilizatorilor o viziune personalizata, dar unitara, asupra performantei companiei.

Raportare consolidata

Solutia CPM permite combinarea datelor financiare cu cele non-financiare intr-o viziune unica si consistenta la toate nivelurile de management si pentru toate tipurile de informatii si ofera instrumentele necesare pentru realizarea rapida a rapoartelor, analizelor sau prognozelor economice si financiare cerute de legislatia in vigoare.

Dashboard-uri

Datorita unei selectii vaste de masuri, vizualizari, grafice, widgeturi si alte modalitati specifice de vizualizare a datelor, utilizatorii CPM pot crea cu usurinta dashboard-uri personalizate. Aceste reprezentari ofera o perspectiva vizuala asupra managementului performantei si asupra principalilor trenduri si factori care il influenteaza.

Raportare

Solutia CPM ofera un mediu de raportare de tip self-service care permite utilizatorilor sa creeze si sa editeze orice raport folosind masuri si dimensiuni de analiza de tip drag and drop. Interfata avansata de tip Point-and-Click permite utilizatorilor sa analizeze si sa gestioneze fara efort filtrele, sortarile si alertele, si sa interactioneze in mod natural si intuitiv cu datele.

Analiza

Solutia CPM permite integrarea facila a datelor din diferite surse si crearea unui mediu de analiza de tip self-service, care permite utilizatorilor sa realizeze: explorarea datelor, navigarea de la cel mai inalt nivel de agregare pana la cel mai mic nivel de detaliere, interogari ad-hoc, scenarii de tip What-if, samd.

Scorecarduri

Scorecardurile reprezinta un instrument strategic de management al performantei – un raport structurat ce are la baza metode de proiectare si  instrumente automatizate si care poate fi folosit de manageri pentru a monitoriza, de exemplu, activitatile angajatilor si modul in care sunt executate, putand analiza mai apoi si consecintele care rezulta din aceste actiuni.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Raportare