Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


aplicații software - CRM - Customer Relationship Manager

Sistemul de gestiune a relațiilor cu clienții include toate tipurile de interacțiune dintre o companie și clienții săi, cum ar fi servicii de vânzări sau complementare. Într-un sens larg, CRM include activitățile aferente departamentelor de marketing, vânzări, financiar și suport tehnic relativ la clienți, potențiali clienți, furnizori și parteneri. Scopul unei aplicații CRM este de a unifica interacțiunile unei companii cu clienții acesteia și de a valorifica informațiile pe care le obțin despre aceștia.

CAS genesisWorld (CAS CRM)

Melior Cras

CAS genesisWorld CRM este o platforma care inglobeaza peste 17 ani de experienta  in proiecte de implementare de tip xRM (any Relationship Management)  si know-how acumulat din interactiunea cu mii de clienti pentru implementarea de  procese de business si rezolvarea problemelor aferente companiilor moderne. CAS genesisWorld este un produs CRM complet, ingloband nativ toate ariile de CRM cerute azi de catre clienti - CRM Operativ, CRM Analytic, CRM Collaborativ si CRM Mobile

recomandat

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CRM - Customer Relationship Manager

Galaxy CRM

SingularLogic Romania

SingularLogic GALAXY CRM - sistem avansat Customer Relatioship Management (CRM) pentru companii mici si mijlocii. Sistemul va ajuta sa intelegeti nevoile clientilor companiei, sa transformati informatiile despre clienti in baze de date, sa planificati si executati activitati strategice de contactare clienti, cu scopul precis de crestere a vanzarilor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CRM - Customer Relationship Manager

Manager Financiar CRM

SOFT EXPERT SRL

Manager Financiar CRM este solutie pentru gestionarea si optimizarea departamentelor de Vanzari, Marketing si Customer Service.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CRM - Customer Relationship Manager

CAS genesisWorld xRM - CRM

CRM4YOU

Cu solutiile software CRM oferite de CAS Software AG  va orientati catre produse de viitor care optimizeaza managementul clientilor dumneavoastra în toate domeniile de activitate . Indiferent  daca   lucrati în domenii ca : marketing, vânzari sau servicii – cu CAS  genesisWorld profitati de pe urma unor procese organizate  eficient ce au datele structurate într-o  baza de date unitara.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CRM - Customer Relationship Manager

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Incredis CRM

Integrisoft

INCREDIS CRM este o soluţie completă pentru managementul activităţii de vânzări, leadurilor, contractelor şi proiectelor. Folosind INCREDIS CRM puteţi optimiza activitatea de vânzări prin intermediul unor unelte integrate de planificare şi analiză avansată, incluzând alerte automate şi reprezentare vizuală a fluxului de vânzări.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CRM - Customer Relationship Manager

SeniorCRM Enterprise

Senior Software

SeniorCRM este dezvoltat pe platforma Microsoft xRM, cu peste 4 mil. de utilizatori in intreaga lume, si poate fi integrat cu alte produse Microsoft precum Outlook sau Sharepoint.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CRM - Customer Relationship Manager

GREEN CRM

GreenSoft

Produsul Green CRM se adreseaza companiilor care ofera servicii si isi doresc o evidenta sigura asupra managementului relatiei cu clientii lor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CRM - Customer Relationship Manager

Agenda CRM

Q-Bis Consult

Reprezinta solutia cea mai potrivita pentru monitorizarea activitatii reprezentantilor medicali din teritoriu, beneficiaza de cel mai scurt timp de implementare si este foarte scalabila, fiind apta sa sustina intre 5 si 1000 de reprezentanti medicali.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

CRM - Customer Relationship Manager

1234>