Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


aplicații software - CRM - Customer Relationship Manager

Sistemul de gestiune a relațiilor cu clienții include toate tipurile de interacțiune dintre o companie și clienții săi, cum ar fi servicii de vânzări sau complementare. Într-un sens larg, CRM include activitățile aferente departamentelor de marketing, vânzări, financiar și suport tehnic relativ la clienți, potențiali clienți, furnizori și parteneri. Scopul unei aplicații CRM este de a unifica interacțiunile unei companii cu clienții acesteia și de a valorifica informațiile pe care le obțin despre aceștia.

CAS genesisWorld (CAS CRM)

Melior Cras

CAS genesisWorld CRM este o platforma care inglobeaza peste 17 ani de experienta  in proiecte de implementare de tip xRM (any Relationship Management)  si know-how acumulat din interactiunea cu mii de clienti pentru implementarea de  procese de business si rezolvarea problemelor aferente companiilor moderne. CAS genesisWorld este un produs CRM complet, ingloband nativ toate ariile de CRM cerute azi de catre clienti - CRM Operativ, CRM Analytic, CRM Collaborativ si CRM Mobile

vizualizare recomandat

Comerciant

Ymens

Creșteți veniturile prin eficientizarea forței de vânzări! Comerciant vă ajută să luaţi cele mai bune decizii pentru a îmbunătăţi şi atinge obiectivele de vânzare propuse. Această soluție de tip CRM vă oferă un control crescut al activității comerciale, pentru că vă pune la îndemână informaţii actualizate despre clienţii companiei şi stadiul fiecărei activităţi din procesul de vânzare.

vizualizare

Mesager

Ymens

Dezvoltaţi campanii de SMS Marketing fără ajutorul unei agenţii specializate!  Mesager este soluţia de tip SMS Marketing care vă ajută să dezvoltaţi campanii de comunicare prin SMS adresate atât clienţilor existenţi, cât şi celor potenţiali. Cu soluţia Mesager, aveţi siguranţa că mesajele text sunt transmise neîntârziat către destinatari. Utilizarea soluţiei Mesager vă oferă o nouă platformă de comunicare cu clienţii dumneavoastră. Interacţiunea cu aceştia se simplifică şi se eficientizează, generând un impact pozitiv în afacerea dumneavoastră

vizualizare

Galaxy CRM

SingularLogic Romania

SingularLogic GALAXY CRM - sistem avansat Customer Relatioship Management (CRM) pentru companii mici si mijlocii. Sistemul va ajuta sa intelegeti nevoile clientilor companiei, sa transformati informatiile despre clienti in baze de date, sa planificati si executati activitati strategice de contactare clienti, cu scopul precis de crestere a vanzarilor.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Manager Financiar CRM

SOFT EXPERT SRL

Manager Financiar CRM este solutie pentru gestionarea si optimizarea departamentelor de Vanzari, Marketing si Customer Service.

vizualizare

CAS genesisWorld xRM - CRM

CRM4YOU

Cu solutiile software CRM oferite de CAS Software AG  va orientati catre produse de viitor care optimizeaza managementul clientilor dumneavoastra în toate domeniile de activitate . Indiferent  daca   lucrati în domenii ca : marketing, vânzari sau servicii – cu CAS  genesisWorld profitati de pe urma unor procese organizate  eficient ce au datele structurate într-o  baza de date unitara.

vizualizare

Incredis CRM

Integrisoft

INCREDIS CRM este o soluţie completă pentru managementul activităţii de vânzări, leadurilor, contractelor şi proiectelor. Folosind INCREDIS CRM puteţi optimiza activitatea de vânzări prin intermediul unor unelte integrate de planificare şi analiză avansată, incluzând alerte automate şi reprezentare vizuală a fluxului de vânzări.

vizualizare

SeniorCRM Enterprise

Senior Software

SeniorCRM este dezvoltat pe platforma Microsoft xRM, cu peste 4 mil. de utilizatori in intreaga lume, si poate fi integrat cu alte produse Microsoft precum Outlook sau Sharepoint.

vizualizare
1234>