Aplicatie Suport pentru Planificarea Investitiilor si Optimizarea Operatiunilor din Retelele de Energie Electrica cu principalele functionalitati:

  • Optimizarea operatiunilor din energie si investitiilor
  • Suport pentru operatiunile asupra retelelor de energie electrica
  • Prognoza cererii de electricitate
  • Prognoza producerii de energie din RES
  • Optimizarea strategiei de control a depozitarii de energie

Implemetarile IT din domeniul energiei electrice sunt dictate de schimbarile ce au loc in intreaga industrie a energiei. Aceste schimbari includ cresteri numarului de resurse si partajarea productiei de energie din resurse mici de distributie (aici includem surse de energie regenerabila), aparitia noilor posibilitati de stocare a energiei, raspandirea receptoarelor de energie inteligente si sisteme de gestionare a cererii si dezvoltarea pietelor locale de energie. Modificarile tehnice care apar in sistemul de distributie energie electrica sunt insotite de nevoia de a imbunatati calitatea serviciilor catre clienti, cu predilectie in aria de conformitate cu parametrii calitativi ai energiei electrice si pentru a garanta continuitatea alimentarii.

Anii de experienta ai companiei Globema ca si furnizor de solutii complete pentru industria energiei electrice si cooperarea cu centrele de cercetare recunoscute au dus la crearea unui sistem inovator denumit ElGrid. 
Aplicatia a fost dezvoltata pentru a rezolva problemele ce apar in sistemele de distributie, gestionarea retelelor electrice si planificarea investitiilor. Acesta ajuta la minimizarea pierderilor si costurilor participarii pe pietele de energie. Algoritmii dezvoltati analitic, impreuna cu calcule de putere de baza cum ar fi fluxul de energie si estimarea de putere de varf sunt bazate pe metode de inteligenta artificiala si analiza spatiala. Solutia noastra se adreseaza in special companiilor de distributie energie electrica.

 

Informații despre soluție

Modalitate de licențiere:

On premises

Modalitate de accesare:

Accesare prin intermediul rețelei companiei

Sistem de operare:

Windows

Limba în care este disponibilă aplicația:

Română, Engleză

Accesare de pe dispozitive mobile:

Prin browser

Integrare cu alte sisteme:

Da, prin dezvoltare la cerere

Instruire:

Webinar, Prin intermediul documentației, Curs

Suport tehnic:

În intervalul orelor lucrătoare

Public țintă

Dimensiunea companiei:

Multinationala, Companie mijlocie, Companie mică, Companie mare

Număr de angajați:

1-10, 100-500, 11-30, 500-2000, 31-100, peste 2000

Optimizarea operatiunilor din energie si investitiilor, Suport pentru operatiunile asupra retelelor de energie electrica

Optimizarea operatiunilor din energie si investitiilor, Suport pentru operatiunile asupra retelelor de energie electricaAplicatie Suport pentru Planificarea Investitiilor si Optimizarea Operatiunilor din Retelele de Energie Electrica cu principalele functionalitati: Optimizarea operatiunilor din energie si investitiilor Suport pentru operatiunile asupra retelelor de energie electrica Prognoza cererii de electricitate Prognoza producerii de energie din RES Optimizarea strategiei de control a depozitarii de energie Implemetarile IT din domeniul energiei electrice sunt dictate de schimbarile ce au loc in intreaga industrie a energiei. Aceste schimbari includ cresteri numarului de resurse si partajarea productiei de energie din resurse mici de distributie (aici includem surse de energie regenerabila), aparitia noilor posibilitati de stocare a energiei, raspandirea receptoarelor de energie inteligente si sisteme de gestionare a cererii si dezvoltarea pietelor locale de energie. Modificarile tehnice care apar in sistemul de distributie energie electrica sunt insotite de nevoia de a imbunatati calitatea serviciilor catre clienti, cu predilectie in aria de conformitate cu parametrii calitativi ai energiei electrice si pentru a garanta continuitatea alimentarii. Anii de experienta ai companiei Globema ca si furnizor de solutii complete pentru industria energiei electrice si cooperarea cu centrele de cercetare recunoscute au dus la crearea unui sistem inovator denumit ElGrid.  Aplicatia a fost dezvoltata pentru a rezolva problemele ce apar in sistemele de distributie, gestionarea retelelor electrice si planificarea investitiilor. Acesta ajuta la minimizarea pierderilor si costurilor participarii pe pietele de energie. Algoritmii dezvoltati analitic, impreuna cu calcule de putere de baza cum ar fi fluxul de energie si estimarea de putere de varf sunt bazate pe metode de inteligenta artificiala si analiza spatiala. Solutia noastra se adreseaza in special companiilor de distributie energie electrica.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Energie

Cercetare

Administrație publică

IT&C