Utilizând platforma cloud computing ERP expertAccounts.com, contabilul dar şi tu ca şi administrator, redobândiţi controlul! Operaţiunile se fac într-un singur loc, centralizat, în care au acces şi colaborează toţi angajaţii companiei, indiferent că sunt pe teren, lucrează la punctul de lucru din Constanţa, din Bucureşti, din Oradea etc. De asemenea, accesul angajaţilor în aplicaţia cloud poate fi limitată de catre contabil sau administrator. Dacă discutăm despre un operator care emite un aviz, sau despre un agent care se află pe teren şi ia o comandă pe tabletă, toţi operează în aplicaţia cloud expertAccounts.com.

 

Operatorul nu trebuie să aibă cunoştinte contabile, trebuie doar să introducă ceea ce vede pe factură sau alte documente, iar expertAccounts.com va introduce corespunzător documentele în contabilitate pe baza machetelor configurate sau aprobate de contabilul tău. Astfel, operatorii nu mai pot motiva că "au greşit". Dacă contabilul este nesigur de o anumită înregistrare poate cere angajatului să-i ataşeze la înregistrare factura scanată!

 

În plus, expertAccounts.com nu este un simplu program de facturare şi contabilitate, el este un ERP care integrează toate informaţiile de business ale afacerii: stocurile, comenzile, negocierile de preţ cu furnizorii şi clienţii, cataloagele de preţuri şi promoţii.

Cu expertAccounts.com poţi integra un magazin online cu magazinele fizice din centre comerciale (cu POS online sau offline), cu depozitele de distribuţie şi cu agenţii care iau comenzi pe teren.

Magazin Online integrat

Magazin Online integratMagazin virtual cu pagini de prezentare, pentru preluare comenzi online, B2B si B2C. Magazin online cu slideshow, oferte speciale, filtre multiple, informatii stoc si transport, social media, imagini multiple pe produs, preturi preferentiale pe client. Este actualizat in timp real, genereaza comenzi direct in expertAccounts.com.

Catalog de articole cu imagini si 5 nivele de pret

Articole cu 5 nivele de pret (calculat in functie de client) Articole cu imagini multiple, fisiere atasate si specificatii tehnice

Salarizare 1000 salariati

Salarizare pentru maxium 1000 salariati.

BI - Business Intelligence

Cuburi decizionale, Vanzari comparative, Bugete de venituri si cheltuieli, Analiza rulaje Analiza vanzari interactive pentru o perioada dintr-un an comparata cu aceeasi perioada din alt an, Analize 3D interactive (cuburi decizionale), Stabilire si analiza bugete pe conturi si centre de cost/profit, Evolutie grafica a rulajelor pe conturi si centre

Service auto

Comanda service auto multi-brand cu alocare pe boxe de lucru si mecanici. Istoric de service pe autovehicul. Nomenclator de manopere service cu timp normat. Tarife orare manopera diferentiate pe tipuri de vehicule (marci, modele) si pe tipuri de clienti (clienti cu flote, reparatii garantie, asigurari). Baza de date cu autovehicule ( Nr. inmatriculare, Marca, Model, V.I.N., Serie motor, Nr. Km etc). Evidenta eliberare si retur piese de schimb din magazie la tehnician

CRM - billing

Facturare in bloc de servicii pe baza de contract: utilitati (apa-canal, salubritate, gaz etc) si abonamente (telecom, monitorizare GPS, mentenanta etc) Evidenta abonati cu toate detaliile relevante, Generare contract de furnizare, Servicii multiple pe factura, Calcul configurabil, Locuri multiple de consum

CRM - carduri fidelizare

Sistem de fidelizare cu carduri clienti. Sistem de gestionare informatii clienti si carduri de fidelizare. Gestionare puncte bonus, discount, puncte prepaid, integrat cu sistemul de vanzare POS cu touchscreen (ecran tactil).  

CRM - marketing

eMail marketing, newsletters, telemarketing, lead management, oferte/opportunitati Machete de email personalizat cu parametri, Istoric comunicare, Argumente de vanzare, Urmarire lead-uri, oportunitati si oferte.

Mijloace fixe

Gestiune mijloace fixe cu plan de amortizare, localizare si mentenanta. Gestiune mijloace fixe pe categorii, clase, centre. Plan de amortizare flexibil, Evidenta locatie fizica, persoana responsabila, custodie terti. Mentenanta mijloace fixe cu inregistrare costuri si revizii programate.

Comenzi si avansuri

Comanda client, Comanda furnizor, Cotatie, Comanda cu plata avans Factura avans comanda, Factura pe comanda, Aviz pe comanda, Receptie pe comanda, Factura proforma fara blocare de stoc.

Gestionare avize si proforme

Factura de cumparare/vanzare pe baza de aviz sau factura proforma. Mai multe facturi pe baza unui aviz sau mai multe avize pe o factura. Receptie pe baza aviz, Factura proforma cu blocare de stoc, Factura pe baza aviz sau proforma.

Reguli de pret

Reguli de calcul pret si discount in functie de client si articole Discount pe grupa, grupa si brand, grupa si vendor etc. Preturi negociate pe articole si promotii pe perioade de timp

Productie Asamblare

Fise de asamblare pentru productie de serie si retete pentru alimentatie publica Urmarire pe faze de asamblare, linii de productie, utilaje, consumuri materiale si manopere normate. Calcul cost material, manopera si utilaj.

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

ERP - Enterprise resource planning