Informații suplimentare despre Farmacie cu circuit inchis PA SIgma

Sistemul informatic permite evidenta cantitativa si valorica a produselor (medicamente, materiale sanitare, parafarmaceutice, etc.)  in farmaciile de circuit inchis, realizand prelucrarile necesare pentru raportarea consumurilor la CASELE  DE ASIGURARI (genereaza  fisierele XML de raportare).

Se realizeaza operarea de catre personalul medical a foii de condica pe pacient de pe sectiile spitalului, cu posibilitatea de vizualizare in orice moment a stocului de medicamente in farmacie.  La eliberarea medicamentelor din farmacie, sistemul realizeaza adaugarea lor la decontul pacientului, fiind de asemenea integrat cu sistemul informatic din departamentul Financiar – Contabilitate.

In cadrul farmaciei cu circuit inchis, sistemul acopera intregul set de activitati specifice acestui departament, asigurand fluidizarea fluxurilor de lucru. Odata cu inregistrarea tuturor intrarilor de produse se realizeaza actualizarea in simultan a stocului, cu posibilitatea de organizare a evidentei de produse pe oricate gestiuni. De asemenea, se pastreaza un istoric al evolutiei stocului, cu inregistrarea consumurilor pe sectii. Se inregistreaza toate iesirile de produse (foaie de condica, factura, retur, etc.), cu descarcarea automata a stocului conform metodelor impuse de legislatia in vigoare. Alte functii importante ale sistemului sunt inventarierea, verificarea preturilor maximale si emiterea documentelor contabile necesare (NIR, nota de transfer, bon de consum, etc.).

Sistemul utilizeaza  nomenclatorul de medicamente intretinut de CNAS distribuit la toti furnizorii de servicii farmaceutice. Acesta se poate completa cu produsele parafarmaceutice existente in farmacia de circuit inchis.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
Modalitate de accesare
  • Instalare pe calculator/server
  • Accesare prin intermediul rețelei companiei
Limba în care este disponibilă aplicația
  • Română
Integrare cu alte sisteme
  • Da, prin dezvoltare la cerere
Instruire
  • Curs
Suport tehnic
  • Permanent (24/7)

Solicită un demo pentru Farmacie cu circuit inchis PA SIgma

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul Farmacie cu circuit inchis PA SIgma completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!