Filter

Tipuri de aplicații software

Vilicotel

AMBO

Vilicotel este un program hotelier care transformă managementul hotelului sau pensiunii Dumneavoastră într-o munca usoară şi eficientă. Acest soft hotelier inovativ, destinat hotelurilor de orice mărime, are o interfaţă simplu de utilizat şi rulează pe platforma MS Windows™.

vizualizare

WIZRETAIL

Wizrom

Solutia WizRetail este cea mai accesibila din piata si se adreseaza companiilor a caror activitate este caracterizata printr-un volum mare si flux rapid de vanzare: depozite, magazine, supermarketuri, lanturi comerciale, restaurante, cafenele, baruri, cluburi, cinematografe etc.    

vizualizare

FeedCheck

TheWebMiner

FeedCheck aduce toate review-urile de produs intr-un singur loc. Nu conteaza unde este vandut produsul tau, noi colectam review-uri din eMAG, CEL, Amazon.com si multe alte magazine online.  

vizualizare

Sistemul informatic Power Account

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic Power Account de tip ERP destinat institutiilor bugetare facilizeaza integrarea tuturor informatiilor ce vizeaza prelucrarea documentelor primare si gestiunea stocurilor, contabilitatea generala si financiara, gestiunea salariatilor si calculul salariilor, gestiunea mijloacelor fixe si a parcului auto.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Nexus Hotel

Nexus Media srl

Nexus Hotel ® este o solutie completa de management pentru hoteluri si pensiuni. Este simplu de utilizat si va ofera toate facilitatile de care aveti nevoie pentru a va organiza si administra hotelul. Nexus Hotel ® se integreaza cu celelate produse Nexus ERP ® pentru controlul tuturor proceselor economice ale afacerii.

vizualizare

Grand CHEF Horeca

Economic Soft Consulting Srl

Suita de solutii GrandChef asigura solutii pentru restaurante, baruri, pizzerii, hoteluri, SPA, pensiuni, saloane cosmetice, fitness sau magazine.

vizualizare

LiveHotels

sam&rrr

Clubul Turistilor este un produs de marketing online, oferit gratis tuturor proprietarilor de spatii de cazare. Fiecare proprietar poate sa-si deschida un cont din care isi poate promova (detalii privind campaniile de promovare, date complete de contact -telefon, adresa, site, mail - , poze, facilitati, preturi pe tipuri de camere si spatii de cazare, calitatea cazarii data de numarul de stele/margarete, ....) una sau oricat de multe unitati de cazare de care dispune. Exista si un instrument usor de cautare iar ultimele 3 unitati de caza actualizate, sunt prezente pe prima pagina.

vizualizare

InnoPlanner

Digital Artflow

InnoPlanner este o solutie software de design in 2D si 3D dedicata fabricantilor si distribuitorilor de mobila si numai.

vizualizare
12>