Filter

Tipuri de aplicații software

Freya Hotel

Soft Tehnica

Soluție completă pentru administrarea afacerilor din domeniul hotelier Freya Hotel te ajută să monitorizezi  întreaga activitate de gestiune a afacerii tale din domeniul ospitalității. Soluția este extrem de utilă pentru:    Hoteluri și lanțuri hoteliere    Cabane    Pensiuni Complexe turistice   Freya Hotel este o soluție completă pentru administrarea rapidă și fără erori a afacerilor din domeniul hotelier. Freya Hotel integrează cu Freya Restaurant, soluția noastră de gestiune pentru restaurantele sau cafenelele  anexate hotelului.   Freya Hotel este o soluție completă, care parcurge toți pașii necesari folosirii cu succes a soluției, fără probleme tehnice: consultanță, instalare, training, mentenanță și suport tehnic, update-uri periodice. Suport tehnic: Suport tehnic rapid prin email, telefon sau Team Viewer Suport tehnic 24/7 Suport tehnic în toată țara, prin intermediul partenerilor noștri

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Hoteluri și pensiuni

UnityBooking

ARI-Studio

Unity Booking este solutia optima pentru gestionarea facila a rezervarilor, clientilor si camerelor, construita pentru a face munca angajatilor mai usoara si sederea clientilor mai placuta! Preturi de la 700,00 lei

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Hoteluri și pensiuni

Resource Navigator

Navigator Software

Resource Navigator nu este un program de contabilitate, ci este un set de instrumente informatice moderne care rezolvă nevoile de evidență si urmărire procese in cadrul organizației. Poți crea, modifica documente singur sau cu ajutorul consultantului tău fără să ai nevoie de programatori. Ai la dispoziție tipuri de documente simple, complexe, tip gant sau calendar, grid simplu sau complex. Compatibilitate cu orice bază de date, accesare de la distanță, optimizat pe bază de date mari, interfațare cu multe tipuri de echipamente periferice, module funcționale pe echipamente mobile, siguranța datelor, customizabil pe loc.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Hoteluri și pensiuni

PMS Hotel ALL in ONE

PYNBOOKING NET SRL

Indiferent de câte soluții are nevoie afacerea ta, acestea sunt interconectate, iar orice modificare se actualizează în timp real. Datele dumneavoastră sunt mai sigur stocate în cloud AWS decât ar putea fi vreodată pe serverele dumneavoastră locale.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Hoteluri și pensiuni

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

360 Tourist Management Pack

Consekense

Un soft de gestiune interna de ultima generatie, actualizat conform noilor norme GDPR. 360 TMP este o platforma online dedicata pensiunilor si hotelurilor la nivel international. Contine o serie de servicii unice, create special pentru a servi nevoilor utilizatorilor. Este simplu de utilizat, poate fi accesata online de oriunde. Primele 6 luni sunt gratuite, pentru o testare si implementare eficienta. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Hoteluri și pensiuni

SmartCash RMS 2018

Magister Software

Versiunea SmartCash RMS 2018 este cea mai puternica platforma SmartCash RMS de pana acum, una dintre prioritatile avute in vedere in dezvoltarea ei fiind cresterea stabilitatii si a capacitatii de procesare paralela, in special in cazul interconectarii cu multiple surse externe de date (platforme online, aplicatii ERP, sisteme statistice).  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Hoteluri și pensiuni

<12