Beneficii

Identificarea elementelor care generează pierderi în companie - Integrator, soluția de tip ERP vă oferă o suită de indicatori de afaceri pentru a vă ajuta să identificați pierderile din companie și cauzele acestora. Odată identificate centrele de pierdere ale companiei, veți putea interveni pentru a le anula sau pentru a le transforma în surse de câștig.

Informații în timp real pentru o perspectivă clară asupra afacerii - datorită rapoartelor și situațiilor financiare pe care soluția de tip ERP vi le pune la dispoziție, obțineți atât o imagine de ansamblu asupra afacerii cât și acces la informații specifice pentru fiecare domeniu de interes din companie. În baza acestor date concrete, puteți lua rapid decizii prin care să influențați pozitiv dezvoltarea economică a companiei.

Economie de timp prin înregistrarea unică a datelor- cu soluția Integrator, este suficient ca un document sau o serie de date să fie înscrise o dată în sistem pentru a deveni accesibile în mod automat tuturor utilizatorilor autorizați. Astfel, departamentele interesate preiau automat informațiile, nemaifiind nevoite să introducă și ele la rândul lor aceleași date. De exemplu, introducerea în sistem a unei comenzi de către departamentul de vânzări este vizualizată automat de către departamentul financiar-contabil în vederea facturării și descărcării din gestiune dar și de către departamentul de logistică pentru livrarea comenzii la timp.

Diminuarea erorilor umane datorită trasabilității informațiilor - prin utilizarea unor instrumente de control, această soluție de tip ERP limitează posibilitatea de a introduce date greșite în sistem. Integrator monitorizează operațiunile realizate de fiecare angajat, drept pentru care, puteți cunoaște modificările făcute pe fiecare document în parte și autorul acestora.

Și, în plus, pentru că lucrați în cloud, aveți:

- Costuri predictibile și reduse prin plata unui abonament lunar;
- Eficientizarea proceselor interne și creșterea productivității;
- Upgrade rapid și gratuit;
- Standarde înalte de securitate și posibilitatea de alocare de roluri

Detalii si comanda rapida pe www.ymens.com!

Informații despre soluție

Modalitate de licențiere:

SaaS

Modalitate de accesare:

Accesare prin internet

Sistem de operare:

CentOS, MacOS, Redhat, Ubuntu, Windows

Limba în care este disponibilă aplicația:

Română

Accesare de pe dispozitive mobile:

Prin browser

Integrare cu alte sisteme:

Nu

Instruire:

Curs, Prin intermediul documentației, Webinar

Suport tehnic:

Permanent (24/7)

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

1

1

Yes

1

1

ERP - Enterprise resource planning