Alegeţi inteligent!

O aplicaţie de gestiune trebuie să fie o componentă stabilă în gestiunea cabinetului sau clinicii dumneavoastră care să vă ajute şi să vă ofere informaţiile necesare pentru a deveni mai eficienţi şi mai performanţi.

Noi vă suntem alături încă de la început.

Un consultant de-al nostru vă va instala aplicaţia la cheie astfel încât dumneavoastră nu vă veţi mai irosi timpul citind tutorialele referitoare la instalarea diferitelor componente sau la configurarea acestora pentru a se plia perfect nevoilor dumneavoastră.

iStoma este aplicaţia de care aveţi nevoie şi care va răspunde în permanenţă tuturor nevoilor cabinetului sau clinicii dumneavoastră.

Statusul dentar

Statusul dentarAcest ecran prezintă într-un mod vizual foarte intuitiv starea actuală a danturii. Este suficient un singur click pe un dinte pentru a consulta istoricul acestuia În acest ecran puteţi ataşa radiografii panoramice sau radiografii locale, acestea fiind accesibile tot dintr-un singur click Reprezentarea vizuală a lucrărilor protetice (şi chiar a bijuteriilor dentare) sau a afecţiunilor şi intervenţiilor reprezintă o modalitate extrem de eficientă de a vedea stadiul planului de tratament Din acest ecran puteţi cu uşurinţă să realizaţi o intervenţie pe un grup de dinţi, sau să aplicaţi un protocol pentru a rezolva o anumită afecţiune, acest lucru realizându-se de asemenea într-un mod foarte intuitiv şi rapid

Backup automat

Backup automatDatele pacienţilor sunt proprietatea dumneavoastră şi sunt accesibile doar de către dumneavoastră. iStoma tratează cu foarte mare seriozitate acest aspect şi vă asigurăm că datele sunt salvate doar pe calculatorul/serverul dumneavoastră şi NU într-un "cloud" bizar sau pe servere de pe alte continente. Opţional, şi gratuit, puteţi alege ca aplicaţia să-şi facă backup automat. Soluţia noastră vă permite să vă păstraţi datele în siguranţă şi exclude riscul pierderii lor. Dumneavoastră aveţi controlul total.

Ecranul de căutare

Ecranul de căutareÎn iStoma, aveţi acces la dosarul informatizat al pacienţilor într-un mod foarte rapid şi eficient. Acest ecran permite căutarea pacienţilor din baza de date în funcţie de o lista foarte vastă de criterii. Pentru a găsi cu uşurinţă un pacient ce a venit recent am introdus o serie de butoane ce ne facilitează acest lucru dintr-un singur click În cazul în care doriţi să introduceţi un nou pacient puteţi să faceţi acest lucru direct din acest ecran. Programul va efectua o căutare în prealabil pentru a fi siguri că acest pacient nu există deja în baza de date. (introducerea unui pacient se poate face la fel de uşor şi din agendă)

Dosarul Informatizat al Pacientului

Dosarul Informatizat al PacientuluiÎn iStoma nimic nu se pierde, aveţi acces oricând la istoricul unui pacient, indiferent că acesta este un pacient nou sau unul care nu a mai venit de ani de zile. Dintr-un singur click puteţi consulta radiografiile, prescripţiile oferite, diagnosticele pacientului (statusul general), planul de tratament, statusul dentar, plăţile (se pot face plăţi integrale sau se pot achita avansuri - Lei sau Euro), chestionarele completate de pacient, interacţiunile dintre un pacient şi ceilalţi pacienţi etc.  Puteţi preciza dacă un pacient v-a fost trimis de un prieten sau dacă este abonatul unei clinici cu care aveţi o relaţie de colaborare  La dosarul pacientului se pot atasa diverse documente, de la cartea de identitate şi până la consimţământul acestuia vis-a-vis de o anumită intervenţie stomatologică.  În cazul în care un pacient are o alergie critică (la xilină de exemplu) sau dacă urmează un tratament anticoagulant etc. o alertă vă va semnala acest lucru imediat ce veţi deschide dosarul pacientului în cauză

Agenda

AgendaSe poate gestiona agenda unui singur medic sau, în cazul recepţiei, a mai multor medici. Modalitatea de programare a consultaţiilor (tratamentelor administrative) sau de creare a unui nou pacient este extrem de intuitivă. Accesul la dosarul unui pacient se poate face din acest ecran printr-un singur click. Acest ecran facilitează identificarea intervalelor orare libere necesare pentru un tratament de durată.  Aveţi un program de lucru foarte incărcat şi pentru o anumită intervenţie aveţi nevoie de 2 ore (sau de 3h sau de 1,5h...)?  iStoma vă va ajuta să găsiţi cu uşurinţă acest interval într-un mod foarte rapid şi eficient. Vizualizarea agendei de lucru pe o zi, pe o perioadă specifică modului de lucru propriu (de Luni până Vineri sau, de ce nu, doar Luni, Miercuri şi Vineri - dumneavoastră aveţi controlul total), pe o săptămână sau pe o lună vă oferă o imagine de ansamblu extraordinară. Prin simpla utilizare a scroll-ului mouse-ului puteţi schimba perioada afişată. În acest fel veţi consulta cu uşurinţă programările de mâine sau de săptămâna viitoare ...

Sincronizarea cu telefonul mobil

Sincronizarea cu telefonul mobilAgenda poate fi sincronizată cu orice tip de smartphone. Fie că aveţi un iPhone, un telefon cu Android, Windows Phone sau Blackberry, ... aveţi acces la lista de programări oriunde şi oricând.

Planul de tratament

Planul de tratamentPlanul de tratament se generează dintr-un singur click, conţine logo-ul cabinetului/clinicii dumneavoastră şi este completat automat cu statusul dentar şi lista de intervenţii necesare.  Opţional (dumneavoastă alegeţi dacă doriţi să bifaţi sau nu) se pot imprima şi informaţiile referitoare la preţul intervenţiilor

Fişa parodontală

Fişa parodontalăScopul fişei clinice parodontale este de a înregistra adâncimea pungii parodontale şi nivelele de ataşament în cele şase zone de pe suprafaţa dintelui sau implantului, în mm.  Fişa parodontală din iStoma a fost realizată cu aprobarea şi multumită muncii depuse de departamentul de parodontologie de la University of Bern (Christoph A. Ramseier - Master of Advanced Studies (MAS) in Periodontology) 

Prescripţiile

PrescripţiilePrescripţia conţine logo-ul cabinetului/clinicii dumneavoastră şi este completată automat cu datele pacientului şi produsele farmaceutice prescrise

Educaţia orală şi dentară

Educaţia orală şi dentarăDacă obişnuiţi deja să prezentaţi pacienţilor materiale video cu rolul de a-i face mai bine informaţi, avem o veste bună: Acestea pot fi integrate cu uşurinţă în iStoma; Veţi avea totodată acces, în cel mai profesionist mod cu putinţă, la cea mai bogată colecţie de materiale video educative din lume; Astfel veţi explica, într-un mod foarte elegant şi eficient, ce înseamnă un implant dentar, o proteză, cum apar cariile, cum se realizează un periaj corect, cum se foloseşte aţa dentară ... totul la un click distanţă.

Galeria succesului

Galeria succesuluiAcest ecran vă permite să prezentați pacienților, direct din aplicație, cazurile similare și rezultatele obținute. În acest fel pacientul va vizualiza cu mai multă ușurință cum va arăta viitorul său implant sau proteză, care poate fi rezultatul detartrajului şi al periajului profesional etc. Imaginile Before-After sunt foarte sugestive și vor crește gradul de încredere al pacientului în viitoarele intervenții stomatologice.

Cardurile de fidelitate

Cardurile de fidelitateÎn cazul în care folosiți deja un sistem de fidelizare sau doriți implementarea unui astfel de sistem (sau folosirea sistemului de carduri de fidelitate oferit de o terță parte - gen Lyoness) avem o veste bună pentru dumneavoastră:  iStoma permite folosirea cititoarelor de coduri de bare pentru accesarea rapidă a dosarului unui pacient. Folosind cititorul de carduri din ecranul de căutare aveți acces instant la dosarul unui pacient deoarece iStoma nu permite existența a doi pacienți cu același cod de bare. Evitați în acest fel confuzia cauzată de doi pacienți ce au același nume şi prenume.

Help focalizat

Help focalizatÎn iStoma ecranul de ajutor este asociat fiecărei funcționalități în acest fel nu va trebui în niciun caz să căutați într-un manual imens de utilizare ajutorul asociat  unui anumit ecran sau funcționalitate ci pur și simplu dintr-un singur click aveți acces la acesta. Help-ul este gândit să fie foarte ușor accesibilil și să vă ofere exact informațiile de care aveți nevoie.

iStoma și identitatea cabinetului/clinicii dumneavoastră

iStoma respectă manualul de identitate al clinicii dumneavoastră oferindu-vă posibilitatea de a customiza paleta de culori folosită. Mai mult decât atât iStoma permite fiecărui utilizator să fie eficient și permite managerului clinicii să gestioneze într-un mod foarte simplu și totuși extrem de riguros atribuțiile fiecărui utilizator din aplicație. iStoma în momentul de față este disponibilă în trei limbi: Română Engleză Franceză Afirmăm cu încredere că iStoma se integrează perfect în decor și se asortează complet cu clinica dumneavoastră

Şi multe alte funcţionalitaţi ...

Şi multe alte funcţionalitaţi ...Ne mândrim cu cei mai buni consultanţi în stomatologie: dumneavoastră Vă mulţumim pentru că ne-aţi ajutat să realizăm cea mai eficientă aplicaţie de gestiune a cabinetelor şi clinicilor stomatologice din Romania. În semn de recunoştinţă vă promitem că nu ne vom opri aici şi că vom continua să evoluăm pentru ca dumneavoastră să aveţi tot timpul cel mai bun ajutor din acest domeniu. Deviza noastră este: Dacă un lucru nu există astăzi, cu siguranţă va exista mâine Doriţi o prezentare live gratuită? Contactaţi-ne acum

Interesat de această aplicație?

PRODUSE asemĂnĂtoare

Cloud

5

1

Yes

1

1

Spitale și clinici medicale