Filter

Tipuri de aplicații software

AsProp

sam&rrr

Scopul acestui website este gestiunea automată a oricărui grup de locuinţe care au cheltuieli comune (condominiumuri), asteptand clienti de oriunde din Romania, din Cartierele rezidenţiale, Asociaţiile de locatari sau Cartierele ANL, sociale etc.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

IT&C

TeamLog

RoSoft

Monitorizare angajati - Statistici in timp real: activitate online. aplicatii. cuvinte tastate. ecrane utilizator. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

IT&C

ElGrid

GLOBEMA

Aplicatie Suport pentru Planificarea Investitiilor si Optimizarea Operatiunilor din Retelele de Energie Electrica. Anii de experienta ai companiei Globema ca si furnizor de solutii complete pentru industria energiei electrice si cooperarea cu centrele de cercetare recunoscute au dus la crearea unui sistem inovator denumit ElGrid. 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

IT&C

FeedCheck

TheWebMiner

FeedCheck aduce toate review-urile de produs intr-un singur loc. Nu conteaza unde este vandut produsul tau, noi colectam review-uri din eMAG, CEL, Amazon.com si multe alte magazine online.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

IT&C

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

PitiClic si Emotica in gradina lui Mos Suflet

Infomedia Pro - PitiClic

Scopul acestui program este acela de a oferi copilului posibilitatea de a învăţa prin joc să îşi înţeleagă şi să îşi controleze emoţiile. Emoţiile tratate sunt: bucurie,  tristeţe, furie şi frică  deoarece acestea pot fi  identificate şi diferenţiate atât de copiii de 3-4 ani cât şi de cei mai mari.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

IT&C

4RES

GLOBEMA

Solutie software oferind suport in participarea pe piața de energie a Producatorilor de E-SRE (Energie din Surse Regenerabile)

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

IT&C

GeoGrid

GLOBEMA

GeoGrid face ca datele dvs. geospațiale să fie accesibile atât forței de muncă din teren cât și utilzatorilor business. Cu GeoGrid, echipele mobile au acces la hărți cu date din GIS oricând, pe dispozitivele mobile. Aplicația permite de asemenea agregarea și integrarea datelor din diverse sisteme: CRM, ERP, WFM, Fleet Management și altele.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

IT&C

HubStore

CORE Technologies SRL

HubStore este o platformă software distribuită în cloud care realizează interconectarea oricărui canal de vânzări (magazin online, marketplace) cu platforme ERP sau WMS, platforme B2B ale furnizorilor, transportatorilor şi centrelorde distribuţie. Automatizează şi eficientizează procesul de vânzare, sub aspectul costurilor, al vitezei de procesare, securităţii datelor şi uşurinţei în utilizare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

IT&C

12>