Informații suplimentare despre MAGO.Net

Mago.net permite îmbunătățirea eficienței și a preciziei proceselor companiei, păstrând in același timp flexibilitatea necesară în ușurarea activității zilnice. Mago.Net este software-ul ERP creat de Microarea,folosind know-how-ul şi experienţa Microarea, firma de programare, componentă a Grupului Zucchetti, care creează soluţii dedicate Întreprinderilor Mici şi Mijlocii, încă din 1984.

Cu Mago.net poți aborda eficient toate aspectele afacerii tale, incluse si fluxurile domeniilor următoare:

Finanțe

Datorii și creanțe

Inventar

Logistică

Producție si planificare.

Mago.net este modular, poți decide să activezi doar domeniile funcționale ce țin de activitatea companiei tale, evitând astfel costuri inutile.

Pentru a satisface nevoile și cerințele tuturor companiilor, Mago.net vine în trei versiuni diferite:Professional Lite, Professional și Enterprise.

Professional Lite: creat în mod particular pentru companiile mici, pentru un management eficient a departamentului fiscal-contabil, depozit, ciclul de vânzări și achiziții.

Professional: perfect pentru administrarea tuturor operațiunilor începând cu oferta și până la planififi carea producției. Structurat pentru fifi rme mici și mijlocii care aparțin sectoarelor comercial, industrial sau servicii.

Enterprise: alegerea perfectă pentru companii cu 10 sau mai multe puncte de lucru, care operează atât în sectorul comercial cât și în cel productiv. Ediția Enterprise este “all inclusive”: toate modulele curente și viitoare ale Mago.net sunt incluse.

 

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
  • Managementul achizițiilor
  • Managementul forței de vânzări
  • Managementul stocurilor
  • Modul financiar contabilitate

Solicită un demo pentru MAGO.Net

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul MAGO.Net completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!