Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de raportare sunt considerate instrumente folosite în departamente de contabilitate, administrative, având rolul de a genera rapoarte și grafice conform activităților înregistrate, acestea fiind distribuite către un număr cât mai mare de beneficiari. Soluțiile de raportare sunt definite prin simplitatea modului de lucru și prin posibilitatea de a insera conținut explicativ pentru rapoartele generate (text, imagine, hyperlink). De asemenea, rapoartele pot fi exportate în formate distincte, în funcție de preferințele utilizatorilor.

esInsights

EXE Software

esInsights este o soluție dedicată zonei de merchandising, ce îți permite să afli ce se întâmplă acolo unde se află produsele tale, fie că e vorba de raftul unui magazin sau de un punct în lanțul de distribuție. Folosind această aplicație, echipa ta poate înregistra informații despre activitățile desfășurate în campanii, verifica rezultatele acestora, monitoriza stocurile, efectua chestionare și multe altele.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

Mob-IO

Qualteh

Mob-IO este o aplicație mobilă care facilitează accesul securizat și rapid al utilizatorului la informații și rapoarte din centrele de date ale companiei direct pe smartphone sau tabletă. E nevoie doar de un telefon inteligent sau de o tabletă și de câteva minute în care să vă configurați interfața. Și este exact atât de ușor precum pare! 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

CPM

Senior Software

Solutia CPM de la Senior Software este un sistem software de management al performantei companiei, care inlocuieste clasicele fisiere Excel cu un mediu de planificare multidimensional.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

Call Tracking

INVOX Call Tracking

Soft de masurare a conversiilor telefonice din orice sursa de trafic.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!
1