Filter

Modalitate de licențiere


Sistem de operare


Accesare de pe dispozitive mobile


Suport tehnic


Aplicațiile software de raportare sunt considerate instrumente folosite în departamente de contabilitate, administrative, având rolul de a genera rapoarte și grafice conform activităților înregistrate, acestea fiind distribuite către un număr cât mai mare de beneficiari. Soluțiile de raportare sunt definite prin simplitatea modului de lucru și prin posibilitatea de a insera conținut explicativ pentru rapoartele generate (text, imagine, hyperlink). De asemenea, rapoartele pot fi exportate în formate distincte, în funcție de preferințele utilizatorilor.

esReports

Exe Software

esReports este solutia prin care iti poti construi usor si rapid toate situatiile, analizele, previziunile, rapoartele si reprezentarile grafice de care ai nevoie si pe care poti apoi sa le publici pe site-ul dedicat al companiei pentru a fi la indemana tuturor celor interesati din compania ta sau a celor din companiile tale partenere, clienti sau furnizori.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

esInsights

Exe Software

esInsights ajută la păstrarea unei relații de durată cu clienții dumneavoastră prin obținerea de informații importante pentru îmbunătățirea serviciilor și produselor companiei. Cu ajutorul esInsights nu mai trebuie doar să bănuiți ce își doresc clienții dvs. sau ce anume îi interesează, ci puteți crea campanii perfect targetate cunoscând interesele, dorințele sau nemulțumirile lor prin acces la feedback-urile lor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

Automate-Reporting

IT-4each Software

Este un produs care oferă rapoarte în timp real cu privire la procesul de producție existente, identificând cu precizie în fiecare etapă de producție, permite crearea automată de rapoarte în cadrul companiei dumneavoastră. Fiecare raport este detaliat și reduce semnificativ timpul de analiză a datelor și posibilitatea de a fi generat de erori. Fiecare proces industrial are ca obiectiv de a genera un raport care prezintă în detaliu fiecare etapă a productiei de asemenea, date tehnice. Aceste rapoarte sunt centralizate la nivel de companie dar si redirectionarea acestora de a primi clientii, rapoarte personalizate ce se potrivește nevoilor lor.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

Mob-IO

Qualteh

Mob-IO este o aplicație mobilă care facilitează accesul securizat și rapid al utilizatorului la informații și rapoarte din centrele de date ale companiei direct pe smartphone sau tabletă. E nevoie doar de un telefon inteligent sau de o tabletă și de câteva minute în care să vă configurați interfața. Și este exact atât de ușor precum pare! 

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

CPM

Senior Software

Solutia CPM de la Senior Software este un sistem software de management al performantei companiei, care inlocuieste clasicele fisiere Excel cu un mediu de planificare multidimensional.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

CW Control

IT-4each Software

Acest produs are ca scop gestionarea întregului proces tehnologic pentru o industrializeze tesatura cu echipamente de producție, oferă posibilitatea de a controla atât mecanizat proces și macroeconomice.  Puteți obține rapoarte detaliate în ceea ce privește fluxul de date efectuate în procesele echipamentelor din  producție, dar, de asemenea, exact costurile, materiale folosite, o serie de produse realizate de linie și observarea în timp real a unui anume număr de segmente de produse  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

Call Tracking

INVOX Call Tracking

Soft de masurare a conversiilor telefonice din orice sursa de trafic.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Raportare

1