Filter

Tipuri de aplicații software

SeniorERP for Retail

Senior Software

SeniorERP for Retail reprezinta cea mai noua platforma tehnologica locala pentru gestionarea magazinelor.

vizualizare

Green WEB POS

GreenSoft

Solutia Web POS are ca principal avantaj posibilitatea de a putea inregistra si gestiona vanzarile din magazin sau din mai multe magazine distribuite teritorial.

vizualizare

Green Fidelizare

GreenSoft

Este un sistem profesional de a recompensa clientii fideli, pe baza tipului de card sistemul permite cumulare de puncte valorice sau acordare de discount special. Sistemul a fost construit pe ideea ca o firma moderna nu isi construieste afacerea la intamplare, ci cultiva o relatie pe termen lung cu clientii ei.

vizualizare

Nexus Retail

Nexus Media srl

Nexus Retail ® este cu siguranta una din cele mai performante, complete si fiabile solutii de Retail existente pe piata. Nexus Retail ® ofera mai multe interfete de vanzari si modalitati de lucru: magazin, supermarket, statii benzina, statii GPL, fast-food, comenzi, eCommerce, servicii, vanzari "la caiet", ...etc. Nexus Retail ® emite simplu, rapid si automat, in functie de contextul utilizat, mai multe tipuri de documente: bonuri fiscale, facturi, bonuri de consum, avize de insotire a marfii, comenzi, modificari de preturi, note de transfer, ...etc.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

FeedCheck

TheWebMiner

FeedCheck aduce toate review-urile de produs intr-un singur loc. Nu conteaza unde este vandut produsul tau, noi colectam review-uri din eMAG, CEL, Amazon.com si multe alte magazine online.  

vizualizare

Sistemul informatic Power Account

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic Power Account de tip ERP destinat institutiilor bugetare facilizeaza integrarea tuturor informatiilor ce vizeaza prelucrarea documentelor primare si gestiunea stocurilor, contabilitatea generala si financiara, gestiunea salariatilor si calculul salariilor, gestiunea mijloacelor fixe si a parcului auto.

vizualizare

SmartCash Retail Management System

Magister Software

SmartCash RMS este o suita de programe specializate, destinate comerciantilor mici si mijlocii. Solutia software se adreseaza deopotriva magazinelor independente cat si lanturilor mari de magazine, permitand controlul afacerilor de retail in cele mai mici amanunte.

vizualizare

WIZRETAIL

Wizrom

Solutia WizRetail este cea mai accesibila din piata si se adreseaza companiilor a caror activitate este caracterizata printr-un volum mare si flux rapid de vanzare: depozite, magazine, supermarketuri, lanturi comerciale, restaurante, cafenele, baruri, cluburi, cinematografe etc.    

vizualizare
1234>