Filter

Tipuri de aplicații software

SeniorERP for Retail

Senior Software

SeniorERP for Retail reprezinta cea mai noua platforma tehnologica locala pentru gestionarea magazinelor.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Retail

Green WEB POS

GreenSoft

Solutia Web POS are ca principal avantaj posibilitatea de a putea inregistra si gestiona vanzarile din magazin sau din mai multe magazine distribuite teritorial.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Retail

Green Fidelizare

GreenSoft

Este un sistem profesional de a recompensa clientii fideli, pe baza tipului de card sistemul permite cumulare de puncte valorice sau acordare de discount special. Sistemul a fost construit pe ideea ca o firma moderna nu isi construieste afacerea la intamplare, ci cultiva o relatie pe termen lung cu clientii ei.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Retail

Nexus Retail

Nexus Media srl

Nexus Retail ® este cu siguranta una din cele mai performante, complete si fiabile solutii de Retail existente pe piata. Nexus Retail ® ofera mai multe interfete de vanzari si modalitati de lucru: magazin, supermarket, statii benzina, statii GPL, fast-food, comenzi, eCommerce, servicii, vanzari "la caiet", ...etc. Nexus Retail ® emite simplu, rapid si automat, in functie de contextul utilizat, mai multe tipuri de documente: bonuri fiscale, facturi, bonuri de consum, avize de insotire a marfii, comenzi, modificari de preturi, note de transfer, ...etc.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Retail

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

FeedCheck

TheWebMiner

FeedCheck aduce toate review-urile de produs intr-un singur loc. Nu conteaza unde este vandut produsul tau, noi colectam review-uri din eMAG, CEL, Amazon.com si multe alte magazine online.  

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Retail

WIZRETAIL

Wizrom

Solutia WizRetail este cea mai accesibila din piata si se adreseaza companiilor a caror activitate este caracterizata printr-un volum mare si flux rapid de vanzare: depozite, magazine, supermarketuri, lanturi comerciale, restaurante, cafenele, baruri, cluburi, cinematografe etc.    

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Retail

Grand CHEF Horeca

Economic Soft Consulting Srl

Suita de solutii GrandChef asigura solutii pentru restaurante, baruri, pizzerii, hoteluri, SPA, pensiuni, saloane cosmetice, fitness sau magazine.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Retail

Aplicația de achiziție și ofertare

ImproMedia

Aplicatia este destinata departamentului de achizitie si ofertare si este menita sa faciliteze munca de ofertare. Aplicatia are doua nivele de acces, unul destinat administratorilor de sistem care se vor ocupa de achizitia si introducerea reperelor in program, folosind anumite  proceduri de pregatire si introducere a fisierelor excel pregatite in prealabil  cat si organizarea categoriilor de produse pe multiple nivele, fiecare categorie fiind reprezentata printr-un sistem de parametraj unic si un alt nivel destinat operatorilor din departamentul de ofertare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Retail

1234>