Descrierea aplicației

SEAL (Secure Electronic Archive Library) este un sistem integrat de management al arhivelor electronice, in conformitate cu standardele impuse de legislatia in vigoare (Legea 135/2007).

DE CE SA UTILIZEZI SEAL?

Compania ta produce un volum mare de documente in format fizic care genereaza costuri ridicate cu arhivarea precum si probleme legate de regasirea usoara a acestora si a informatiilor stocate?

Scanarea, clasifi...

Citește tot arrow_forward

SEAL (Secure Electronic Archive Library) este un sistem integrat de management al arhivelor electronice, in conformitate cu standardele impuse de legislatia in vigoare (Legea 135/2007).

DE CE SA UTILIZEZI SEAL?

Compania ta produce un volum mare de documente in format fizic care genereaza costuri ridicate cu arhivarea precum si probleme legate de regasirea usoara a acestora si a informatiilor stocate?

Scanarea, clasificarea si gestiunea facila a documentelor in SEAL devin posibile doar prin cateva click-uri.

Compania ta genereaza fisiere electronice care necesita un spatiu de stocare din ce in ce mai mare pentru care investesti constant bani? Trebuie sa pastrezi si sa refolosesti in siguranta documentele stocate?

Cu SEAL poti realiza simplu si rapid arhivarea documentelor generate electronic!

Ai o serie de sisteme IT care genereaza un volum mare de date (tranzactii, loguri, fisiere email, s.a) pe care esti nevoit sa le arhivezi electronic?

Utilizeaza SEAL si arhiveaza automat datele generate de sisteme IT din cadrul companiei.

Ai mai multe aplicatii informatice vechi, pe care nu le mai folosesti activ sau pentru care nu mai ai suport, dar pe care le pastrezi pentru putea accesa documentele si datele electronice din ele?

Acum poti arhiva datele in SEAL! Decomisioneaza-ti sistemele IT! Ai acces securizat si iti poti reduce astfel costurile generate de aplicatiile vechi.

Daca te regasesti in oricare dintre scenariile de mai sus, sau daca ai orice alta nevoie legata de gestiunea documentelor pe termen lung, atunci solutia de gestiune a arhivelor electronica SEAL este ideala pentru tine!

FUNCTIONALITATI CHEIE

  • Dispui de functionalitati facile si configurabile de navigare si de regasire a
    informatiilor
  • Realizezi actiuni de cautare simpla sau avansata, atat in metadate cat si in continut
  • Efectuezi operatii de baza pe documentele arhivate, cu pastrarea istoricului
  • Dispui de un management dinamic al modelului de date
  • Dispui de mecanisme de securitate avansate
  • Poti realiza managementul nomenclatorului arhivistic si al politicilor de retentie
  • Iti ofera procese avansate de administrare a arhivelor electronice
  • Generezi rapid rapoarte si statistici

 

DISPONIBILITATE

Produsul SEAL este extrem de flexibil, adaptandu-se la necesitatilor si resurselor fiecarui client.

 Acum poti achizitiona SEAL in urmatoarele variante:      


Indiferent de varianta de instalare aleasa, arhiva poate fi configurata in 2 variante de functionare:

SEAL Compliance Edition

Alegeti varianta SEAL Compliance Edition si beneficiati in plus de avantajele arhivarii electronice in conformitate cu Legea 135/2007 prin aplicarea semnaturilor digitale certificate sau a marcii temporare pe documente. Mai multe detalii

 

 

SEAL Business Edition

Utilizand SEAL Business Edition beneficiati de o solutie completa de conversie documente in format electronic si arhivarea a acestora excelenta pentru facturi, contracte, documentatie tehnica etc. Mai multe detalii

 

 

 

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
Documentatia portofoliului de proprietati

Solutia Documentatia portofoliului de proprietati gestioneaza documentele tehnice, in functie de locatiile companiilor (reclamatii, autorizatii de functionare, managementul calitatii, ISO, etc.) si de documentele referitoare la dosarele clientilor.  Solutia Documentatia portofoliului de proprietati este o componenta din "Fabrica de Solutii Star Storage - Solutii de busi....

M-FILES

Aplicatia de document management M-Files pune la dispozitie functionalitati complete de salvare, arhivare, cautare, istoric, control, versionare, fluxuri de aprobare si raportare. Accesul la documente se face in functie de politica de securitate a organizatiei si se poate adapta la nevoile firmei. Informatia este astfel salvata intr-o baza de date unica si permite regasire usoara a informatiei. B....

DxArchive

DxArchive este o platforma construita pentru arhivarea si managementul documentelor cu valoare probativa (facturi, contracte). .