Descrierea aplicației

SeeIT este produsul Star Storage care permite accesul rapid la documente de dimensiuni foarte mari in conditii limitative ale infrastructurii de comunicatie sau de calcul.

 

Folosind SeeIT de la Star Storage, documentele electronice pot fi citite rapid atat pe teren, cat si folosind orice tip de computer  obisnuit. Pentru vizualizarea unei arhive de planse scanate, problema nu este reprezentata atat de cantitatea documentelor, cat de faptul ca o mare ...

Citește tot arrow_forward

SeeIT este produsul Star Storage care permite accesul rapid la documente de dimensiuni foarte mari in conditii limitative ale infrastructurii de comunicatie sau de calcul.

 

Folosind SeeIT de la Star Storage, documentele electronice pot fi citite rapid atat pe teren, cat si folosind orice tip de computer  obisnuit. Pentru vizualizarea unei arhive de planse scanate, problema nu este reprezentata atat de cantitatea documentelor, cat de faptul ca o mare parte din aceste documente sunt desene tehnice al caror continut ocupa un spatiu de memorie semnificativ. Cu SeeIT, o plansa de dimensiuni foarte mari (ex: peste A0 sau cu lungimea de foarte multi metri), devine rapid accesibila atât din birourile proiectantilor, pentru personalul operational din uzina care se afla la sute de metri departare, dar si pentru echipele de interventie din teren, folosind retele de comunicatie normale si statii de lucru obisnuite. Acest beneficiu specific, ca si celelalte deja traditionale, se cuantifica in final in reduceri semnificative de costuri.

 

SeeIT a fost conceput pe baza tehnologiilor de ultima ora, oferind  o interactiune vizuala prietenoasa prin intermediul navigatoarelor de web Internet Explorer, Firefox sau Chrome. Astfel, am creat un instrument care permite vizualizarea documentelor raster sau fotografii de foarte mare rezolutie pe diferite niveluri de zoom, de la ansamblu pana la cele mai mici detalii stocate. SeeIT elimina necesitatea transferului intregului document deodata, accesand numai datele necesare redarii unei zone, conform   nevoilor ad-hoc ale utilzatorului.

Beneficii

  • Reducerea costurilor ocazionate de implementarea si administrarea infrastructurii de stocare, comunicare si acces la plansele tehnice. 
  • Investitiile sunt diminuate prin eliminarea necesitatii achizitionarii de servere si statii de lucru supradimensionate.  Datele sunt optimizate, avand un impact minim asupra retelei de comunicatie si  asupra cerintelor legate de memoria si procesorul statiei de lucru. Câstigul obtinut  din minimizarea costurilor cu tehnologia necesara este evident. Practic, SeeIT  optimizeaza modul de accesare a informatiei, reducând major timpii de asteptare si eliminând configuratiile hardware costisitoare.
  • Timp de accesare de pâna la 10 ori mai redus prin vizualizarea intr-un browser web a imaginilor scanate de dimensiuni foarte mari asa cum sunt, spre exemplu, plansele tehnice. In variantele folosite in prezent, fara SeeIT, chiar daca se depun eforturi pentru consolidarea arhivei in format digital, rezulta de multe ori fisiere extrem de mari, greu de accesat, fara o solutie specializata de vizualizare web.
  • Eficientizarea procesului operational. Fiind o aplicatie usor de utilizat, a carei interfata are un design extrem de prietenos si bazat pe principii clasice, utilizatorul are nevoie de un interval de timp redus pentru acomodare, ceea ce se traduce in profitabilitate financiara si operationala imediata.
  • Imbunatatirea fluxului informational. Prin folosirea in comun a acelorasi documente, comunicarea si colaborarea intre utilizatorii din diferite departamente ale companiei sunt cu mult mai eficiente.
  • Acces rapid din locatiile distribute in teritoriu la biblioteca de documente, indiferent ca este vorba despre  simple cautari sau de nevoia de analiza a unor detalii.

Mai multe detalii...

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
M-FILES

Aplicatia de document management M-Files pune la dispozitie functionalitati complete de salvare, arhivare, cautare, istoric, control, versionare, fluxuri de aprobare si raportare. Accesul la documente se face in functie de politica de securitate a organizatiei si se poate adapta la nevoile firmei. Informatia este astfel salvata intr-o baza de date unica si permite regasire usoara a informatiei. B....

Gestionarea litigiilor

Solutia permite gestionarea dosarelor si a documentelor asociate acestora de la faza concilierii sau urmaririi penale si pe parcursul derularii termenelor de instanta pana la finalizarea acestora. Solutia Gestionarea litigiilor este o componenta din "Fabrica de Solutii Star Storage - Solutii de business adevarate, nu platforme". Inregistrare litigiu  Inregistrare dat....

SEAL (Secure Electronic Archive Library)

SEAL (Secure Electronic Archive Library) este un sistem integrat de management al arhivelor electronice, in conformitate cu standardele impuse de legislatia in vigoare (Legea 135/2007). DE CE SA UTILIZEZI SEAL? Compania ta produce un volum mare de documente in format fizic care genereaza costuri ridicate cu arhivarea precum si probleme legate de regasirea usoara a acestora si a informat....