Informații suplimentare despre SeniorE-commerce

SeniorE-commerce este instrumentul ideal pentru extinderea business-ului.

Platforma de vanzare online de la Senior Software este adaptata pietei din Romania, cu design 100% personalizat, ce permite o gestionare usoara a catalogului de produse si ofera instrumente de marketing dedicate mediului online. SeniorE-commerce este disponibil in doua variante: magazinul online pentru persoane fizice (SeniorE-commerce B2C) si magazinul online pentru persoane juridice (SeniorE-commerce B2B).

Beneficiile SeniorE-commerce:

Cresterea vanzarilor si imbunatatirea cash-flow-ului

Ultimul studiu din domeniul vanzarilor online arata ca 1 din 4 internauti romani face cumparaturi pe internet. Un portal de vanzare online iti permite sa abordezi acest segment important de clienti, care prefera comertul online in defavoarea celui traditional. Mai mult, pentru ca poti fi la dispozitia clientilor 24/7, volumul vanzarilor nu mai este influentat de un program de lucru limitat, specific magazinelor fizice.

In ceea ce priveste cash-flow-ul, acesta este imbunatatit datorita integrarii metodelor de plata online, care ii ofera clientului posibilitatea de a plati pe loc. Astfel, banii iti intra in cont intr-un timp foarte scurt, in functie de viteza de procesare a bancii.

Reducerea costurilor

Implementarea unei platforme de comert electronic permite automatizarea anumitor activitati ale procesului de vanzare, precum inregistrarea clientilor sau trimiterea cataloagelor si ofertelor in format electronic. Toate acestea, impreuna cu functionalitatile de self service de care dispun clientii favorizeaza reducerea costurilor.

Mai mult decat atat, cheltuielile de lansare, promovare si intretinere pentru un magazin online sunt mai mici in comparatie cu un magazin fizic, iar cheltuielile cu personalul sunt si ele reduse pentru ca magazinul online nu necesita un numar mare de angajati.

Imbunatatirea comunicarii cu clientii si partenerii

Cu ajutorul unui portal online ai oportunitatea sa comunici mai eficient atat cu partenerii de afaceri, cat si cu clientii, datorita: timpilor de raspuns mai mici, a transparentei preturilor si discounturilor si disponibilitatii in timp real a informatiilor referitoare la stocuri.

Un alt avantaj este ca fiecare client sau partener isi poate crea un cont personal, iar datorita integrarii portalului cu sistemul ERP poate vizualiza rapid statusul comenzilor plasate, limitele de credit, soldurile, discounturile de care beneficiaza, un istoric al achizitiilor si multe altele.

Eficientizarea procesului de promovare si lansare noi produse

Daca alegi comertul electronic ai acces la o varietate mare de mecanisme de promovare si fidelizare, usor de controlat si monitorizat, precum: bannere, newslettere cu informatii despre promotiile curente, discounturi preferentiale in functie de cantitatea comandata, retele de socializare, Google Adwords, campanii de vouchere, promotii si multe altele.

Portalurile online contribuie de asemenea la scaderea timpului de lansare a produselor si a costurilor implicate de aceste activitati, prin posibilitatea de publicare online a noilor cataloage.

General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Principalele funcționalități
  • Integrare companii de curierat
  • Integrare sistem de afiliere
  • Managementul reclamelor
  • Versiune pentru mobile
  • Wishlist
Accesare de pe dispozitive mobile
  • Prin browser
Instruire
  • Curs
  • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
  • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo pentru SeniorE-commerce

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Recenzii

Părerea ta contează!

Ne dorim să creștem industria IT&C din România, iar acest lucru nu poate fi posibil decât printr-un sistem transparent de evaluare.
Vă rugăm să adăugați un review pentru produsul SeniorE-commerce completând câmpurile de mai jos. Toate informațiile de contact sunt utilizate doar pentru validarea feedback-ului și nu vor fi publicate!