Navigation

Ai o întrebare?

Ai nevoie de informații suplimentare sau de acces la un demo? Îți vom răspunde în cel mai scurt timp!

SeniorSFA

SeniorSFA

Senior Software

SeniorSFA pe Android este cea mai moderna aplicatie SFA pentru managementului activitatii echipelor de vanzari de pe teren. SeniorSFA face parte din ultima generatie de aplicatii mobile disponibile pe Android, destinate managementului calitatii proceselor de vanzare si a echipelor de teren, acoperind urmatoarele tipuri de activitati: vanzari tranzactionale si consultative, merchandising, marketing, training, service si gestionarea obiectivelor.

Preluarea comenzilor se face cu ajutorul dispozitivelor mobile (smartphone-uri sau tablete), cu o forma simpla si intuitiva de introducere a datelor si de regasire a informatiilor utile (stocuri, solduri, conditii comerciale, fisa produs etc.). Comenzile sunt preluate conform unui program de vizita si se poate urmari foarte usor respectarea traseului, momentele operarii comenzilor. Comenzile pot fi transmise in timp real, generand rezervarea automata a produselor, pentru produsele “out-of-stock” putand fi prezentate alternative.

Beneficiile SeniorSFA

Fidelizeaza oamenii cu cele mai bune rezultate - Sistemul gestioneaza in timp real si transparent indicatorii de performanta ai angajatilor.

Creste performanta echipei de vanzari - Angajatii au acces si la pasi de vanzare personalizati pe categorii de clienti sau articole si la cele mai bune practici validate de angajatii cu experienta.

Elimina sedintele lungi si fara rezultate concrete - toate rezultatele, performantele si informatiile de vanzare sunt stocate in sistem si disponibile imediat pentru analiza sau elaborarea de strategii de vanzari, iar datele din piata si actiunile competitiei sunt centralizate si monitorizate prin intermediul formularelor din aplicatie.

Agentii respecta pasii procesului de vanzare - Cu SeniorSFA, totul este transparent si poate fi corectat. Etapele proceselor de vanzare pot fi personalizate conform celor mai bune practici din companie, astfel incat fiecare angajat sa beneficieze de experienta acumulata in cadrul echipei. In plus, pasii vanzarii pot fi asociati cu obiective de performanta, astfel devin vizibile imediat zonele in care un agent trebuie sa-si imbunatateasca actiunile.

Control eficient asupra soldurilor clientilor – Cu aplicatia SeniorSFA poti urmari si incasa soldurile direct de pe device-ul mobil. In plus, permite monitorizarea istoricului platilor clientilor si stabilirea de limite de credit sau alte restrictii care sa impiedice vanzatorii sa preia comenzi pentru clienti rau-platnici. Daca un client plateste pe loc, atunci contul acestuia este deblocat instant prin dispozitivul mobil.

Scurteaza ciclul de vanzare - Datorita dispozitivelor mobile pe care functioneaza aplicatia SFA reprezentantii din teren au acces rapid la o varietate mare de date despre clienti si potentiali clienti, fiind redus astfel timpul dedicat activitatilor pre- si post-vanzare. Vizitele pe teren pot fi la randul lor planificate si corelate cu indicatori de performanta si targete de vanzare, in vederea obtinerii de rezultate mai bune si nu doar pentru a marca efectuarea acestora.

Utilizarea solutiei pe toate dispozitivele cu Android - Telefon sau tableta, interfata sistemului SFA este optimizata pentru fiecare tip de dispozitiv mobil, oferind productivitate si confort inca de la prima utilizare. Pe langa costurile reduse ale platformei Android, aplicatia poate fi integrata cu sisteme deja existente in companie, ERP si/sau CRM.

Avantaje SeniorSFA:

  • Vizualizarea pe harta a locatiei in care a fost realizata sincronizarea datelor. Astfel, managerul de vanzari poate vedea daca intr-adevar agentul a preluat o comanda de la sediul clientului sau telefonic.

  • Posibilitatea de a vinde fractionat direct de pe device-ul mobil. Exista situatii in care clientul doreste sa cumpere doar jumatate sau un sfert dintr-un anumit produs existent in SFA. Cu aplicatia SeniorSFA, reprezentantul de vanzari poate introduce in comanda de pe device-ul mobil exact cantitatea solicitata, nefiind necesara o munca suplimentara din partea operatorilor de la sediul central.

  • Managementul bugetelor pentru fiecare reprezentant de vanzari in parte. Bugetul poate fi legat de cheltuieli precum combustibilul sau diurna, sau de nivelul discounturilor pe care un agent le poate acorda clientilor. Pe aceasta cale, atat ei cat si managerii lor pot urmari permanent incadrarea in bugetele prestabilite si vor primi avertizari in cazul in care sunt pe cale sa le depaseasca.

  • Incheierea de contracte. Reprezentantul de vanzari are la dispozitie pe device-ul mobil modele de contracte definite de management, pe care le poate completa direct la sediul clientului.

  • Imbunatatirea procesului de planificare automata a activitatilor, prin intermediul Ciclurilor de Activitati. Acestea permit managerilor sa clasifice clientii in functie de diferite criterii (geografice, domeniu de activitate sau altele), sa stabileasca activitati specifice – precum vizite – si sa le aloce automat agentilor de vanzari.

  • Planogramele. Redau modul de asezare a produselor la raft –pot fi utilizate mai usor de catre reprezentantii de vanzari. Acestia au posibilitatea sa incarce imagini cu planograme deja create si sa verifice mai rapid corespondenta lor cu realitatea.

Clienti, Contacte si Prospecti

Clienti, Contacte si Prospecti

Impreuna cu toate informatiile referitoare la acestia: date de contact, istoricul achizitiilor, al interactiunilor si al cerintelor, diferite documente atasate.

 

                                                

Articole si Stocuri

Articole si Stocuri

Liste de pret asociate, informatii logistice si de trasabilitate, atasamente multimedia, manuale de utilizare si date tehnice.

                                                                                                                                                                       

Trasee si Activitati

Trasee si Activitati

Pot fi planificate si urmarite in detaliu, pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

 

 

                                                                                

Oportunitati

Oportunitati

Impreuna cu data estimata de inchidere, probabilitatea castigarii vanzarii, valoarea acesteia. Sunt foarte utile pentru analiza pipeline-ului de vanzari cu ajutorul componentei de raportare SFA.

                                                            

Oferte, Comenzi si Vanzari directe

Oferte, Comenzi si Vanzari directe

Pot fi configurate cu usurinta in SFA, in functie de natura procesului de vanzare. Toate documentele sunt trimise automat la sediul central pentru a fi prelucrate, iar in cazul vanzarii directe, facturile si notele de livrare sunt disponibile in timp real personalului implicat.

Formulare de service

Formulare de service

Pot fi completate rapid de catre utilizatorul mobil si trimise catre sistemul central, asigurand rezolvarea rapida a cererilor de la clienti.

                                                   

Cercetari de Piata

Utile pentru colectarea feeback-ului de la clienti sau a informatiilor referitoare la competitie.              

 

 

                                                                                  

Campanii de Marketing si Promotii

Campanii de Marketing si Promotii

Pot fi accesate de catre personalul din teren direct in sistemul SFA instalat pe device-ul mobil.

 

                                                             

 

Rapoarte si Analize

Realizate cu ajutorul componentei de raportare a sistemului SFA. Aceasta permite evaluarea imediata a performantei echipelor de pe teren, volumul vanzarilor, stocul disponibil, comenzi neonorate, performanta campaniilor de marketing si a promotiilor etc.

Informații despre soluție

Modalitate de licențiere: On premises

Modalitate de accesare: Instalare pe calculator/server

Sistem de operare: Windows

Limba în care este disponibilă aplicația: Română, Engleză

Accesare de pe dispozitive mobile: Prin aplicație dedicată pentru Android

Integrare cu alte sisteme: Da, prin dezvoltare la cerere

Instruire: Prin intermediul documentației, Curs

Suport tehnic: În intervalul orelor lucrătoare

Public țintă

Dimensiunea companiei: Multinationala, Companie mijlocie, Companie mare

Număr de angajați: peste 2000, 500-2000, 31-100, 11-30, 100-500

APLICAȚII INFORMATICE ALE COMPANIEI SENIOR SOFTWARE

SeniorERP
SeniorERP

SeniorERP reprezinta cea mai noua tehnologie ERP pentru managementul integrat al operatiunilor si activitatilor din companiile de distributie, productie, retail, servicii, disponibila in 3 limbi: romana, engleza si

Vizualizare
SeniorCRM Enterprise
SeniorCRM Enterprise

SeniorCRM este dezvoltat pe platforma Microsoft xRM, cu peste 4 mil. de utilizatori in intreaga lume, si poate fi integrat cu alte produse Microsoft precum Outlook sau

Vizualizare
SeniorERP for Retail
SeniorERP for Retail

SeniorERP for Retail reprezinta cea mai noua platforma tehnologica locala pentru gestionarea

Vizualizare
SeniorWMS
SeniorWMS

SeniorWMS (Warehouse Automation System) este o solutie software de ultima generatie tehnologica ce se adreseaza companiilor care isi doresc sa gestioneze intr-un mod eficient stocurile, miscarile de marfa si activitatea angajatilor din cadrul

Vizualizare
SeniorINVENTORY
SeniorINVENTORY

SeniorINVENTORY este o solutie pentru managementul previzionarii si optimizarii stocurilor pe baza istoricului comenzilor anterioare, oferind utilizatorilor posibilitatea de a pregati in mod optim stocul necesar pentru vanzarile viitoare, reducand

Vizualizare
SeniorHR
SeniorHR

SeniorHR este cel mai performant sistem de gestionare a informatiilor referitoare la resursa umana din cadrul companiei, atat din punct de vedere al dezvoltarii si traseului profesional al angajatilor, cat si al calculului personalizat al salariilor

Vizualizare
SeniorVisualBI
SeniorVisualBI

SeniorVisualBI este cel mai intuitiv sistem Business Intelligence de pe piata locala, dezvoltat pe platforma Tableau Software, lider mondial in vizualizarea datelor. Cu SeniorVisualBI ai acces la milioane de inregistrari din doar cateva

Vizualizare
SeniorSFA
SeniorSFA

SeniorSFA pe Android este cea mai moderna aplicatie SFA pentru managementului activitatii echipelor de vanzari de pe

Vizualizare
SeniorE-commerce
SeniorE-commerce

SeniorE-commerce este instrumentul ideal pentru extinderea business-ului. Platforma de vanzare online de la Senior Software este adaptata pietei din Romania, cu design 100% personalizat, ce permite o gestionare usoara a catalogului de produse si

Vizualizare
TMS
TMS

Solutia TMS (Transport Management System) de optimizare a rutelor de transport de la Senior Software ofera instrumente flexibile si o interfata foarte intuitiva pentru alocarea optima a resurselor implicate in transportul de marfuri: masini,

Vizualizare
CPM
CPM

Solutia CPM de la Senior Software este un sistem software de management al performantei companiei, care inlocuieste clasicele fisiere Excel cu un mediu de planificare

Vizualizare
APS
APS

Solutia APS (Advanced Planning & Scheduling) te ajuta sa optimizezi activitatea de productie, pentru ca iti spune ce sa produci, cand sa produci, cu ce oameni si pe ce

Vizualizare