Descrierea aplicației

SeniorWMS (Warehouse Automation System) este o solutie software de ultima generatie tehnologica ce se adreseaza companiilor care isi doresc sa gestioneze intr-un mod eficient stocurile, miscarile de marfa si activitatea angajatilor din cadrul depozitului.

SeniorWMS este dezvoltat pe o platforma software implementata in peste 500 de companii din intreaga lume. Tehnologia de ultima generatie si dezvoltarea permanenta a functionalitatilor sistemului permit implementarea acestuia in companii...

Citește tot arrow_forward

SeniorWMS (Warehouse Automation System) este o solutie software de ultima generatie tehnologica ce se adreseaza companiilor care isi doresc sa gestioneze intr-un mod eficient stocurile, miscarile de marfa si activitatea angajatilor din cadrul depozitului.

SeniorWMS este dezvoltat pe o platforma software implementata in peste 500 de companii din intreaga lume. Tehnologia de ultima generatie si dezvoltarea permanenta a functionalitatilor sistemului permit implementarea acestuia in companii de distributie, productie, servicii sau retail, indiferent de dimensiune. De asemenea, sistemul ofera poibilitatea de a gestiona un numar nelimitat de depozite si angajati, de reguli de picking, asezare, reaprovizionare, de nivele de impachetare, de atribute logistice inteligente pentru produse etc. In plus, reorganizati rapid fluxurile de lucru din depozit pentru a va adapta cu usurinta la noi schimbari, fara dezvoltari suplimentare.

Structura modulara a SeniorWMS  permite implementarea treptata in cadrul firmei, incepand de la cateva functionalitati de baza pana la automatizarea completa a depozitelor. Puteti incepe intial cu investitie mica, pentru rezultate rapide, dar puteti investi in functionalitati suplimentare pe masura dezvoltarii afacerii.

Beneficiile sistemului:

Optimizeaza spatiul de depozitare

SeniorWMS faciliteaza asezarea marfurilor in cadrul depozitului, oferind sugestii privind locatia cea mai potrivita.

Creste productivitatea angajatilor din depozit

Activitatile din cadrul depozitului, precum receptia, livrarea, picking-ul sau primirea retururilor se pot realiza cu ajutorul dispozitivelor mobile de scanare a marfurilor.

Scade timpul de picking si de livrare

Avand la dispozitie un sistem eficient de identificare a marfurilor, companiile pot imbunatati semnificativ timpul de picking si in final vor putea livra mai rapid marfurile la clienti.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review
Modalitate de licențiere
 • On premises
Modalitate de accesare
 • Instalare pe calculator/server
Sistem de operare
 • Windows
Limba în care este disponibilă aplicația
 • Engleză
 • Română
Accesare de pe dispozitive mobile
 • Prin aplicație dedicată pentru Windows Mobile
 • Prin browser
Integrare cu alte sisteme
 • Da, prin dezvoltare la cerere
Instruire
 • Curs
 • Prin intermediul documentației
Suport tehnic
 • În intervalul orelor lucrătoare

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
DataKlas WMS

DataKlas acopera toate activitatile unui depozit, avand integrate urmatoarele module: Achizitii Inventar Vanzari Logistica WMS – suporta integrarea in timp real cu linii semiautomate si automate de picking PEEM, integrarea solutiilor precum Pick by Voice pentru un flux mai bun al culegerii de marfa Marketing Contabilitate Controlul bunurilor tangibile si intangibile Mana....

Smart.WMS - Warehouse Management System

Smart.WMS este o soluție construită 100% pe tehnologie Microsoft.NET, este scalabilă, poate fi customizată ușor și rapid, se poate interfața rapid cu majoritatea ERP-urilor, este prietenoasă cu uitilizatorii si are un design de generatia a 3a - acoperă smart item, atribute, stocuri, ambalaje multiple și unități de masură pe fiecare produs, nivel de acces securizat, suport pentru toate....

WebWMS

WebWMS se poate lega cu orice ERP sau alte softuri prin imtermediul EDI sau prin orice alte mijloace agream tehnic ca este posibil in procesul de implementare. WebWMS are cateva functionalitati care au fost dezvoltate pentru a va usura viata in depozit: produse complexe, sunt produsele formate din celelate produse de po stoc, pe baza unei retele. In felul asta, puteti gestiona produsele promot....