Descrierea aplicației

SeniorWMS (Warehouse Automation System) este o solutie software de ultima generatie tehnologica ce se adreseaza companiilor care isi doresc sa gestioneze intr-un mod eficient stocurile, miscarile de marfa si activitatea angajatilor din cadrul depozitului.

SeniorWMS este dezvoltat pe o platforma software implementata in peste 500 de companii din intreaga lume. Tehnologia de ultima generatie si dezvoltarea permanenta a functionalitatilor sistemului permit implementarea acestuia in companii...

Citește tot arrow_forward

SeniorWMS (Warehouse Automation System) este o solutie software de ultima generatie tehnologica ce se adreseaza companiilor care isi doresc sa gestioneze intr-un mod eficient stocurile, miscarile de marfa si activitatea angajatilor din cadrul depozitului.

SeniorWMS este dezvoltat pe o platforma software implementata in peste 500 de companii din intreaga lume. Tehnologia de ultima generatie si dezvoltarea permanenta a functionalitatilor sistemului permit implementarea acestuia in companii de distributie, productie, servicii sau retail, indiferent de dimensiune. De asemenea, sistemul ofera poibilitatea de a gestiona un numar nelimitat de depozite si angajati, de reguli de picking, asezare, reaprovizionare, de nivele de impachetare, de atribute logistice inteligente pentru produse etc. In plus, reorganizati rapid fluxurile de lucru din depozit pentru a va adapta cu usurinta la noi schimbari, fara dezvoltari suplimentare.

Structura modulara a SeniorWMS  permite implementarea treptata in cadrul firmei, incepand de la cateva functionalitati de baza pana la automatizarea completa a depozitelor. Puteti incepe intial cu investitie mica, pentru rezultate rapide, dar puteti investi in functionalitati suplimentare pe masura dezvoltarii afacerii.

Beneficiile sistemului:

Optimizeaza spatiul de depozitare

SeniorWMS faciliteaza asezarea marfurilor in cadrul depozitului, oferind sugestii privind locatia cea mai potrivita.

Creste productivitatea angajatilor din depozit

Activitatile din cadrul depozitului, precum receptia, livrarea, picking-ul sau primirea retururilor se pot realiza cu ajutorul dispozitivelor mobile de scanare a marfurilor.

Scade timpul de picking si de livrare

Avand la dispozitie un sistem eficient de identificare a marfurilor, companiile pot imbunatati semnificativ timpul de picking si in final vor putea livra mai rapid marfurile la clienti.

arrow_backCitește mai putin
General rating
Ușurința în utilizare
0/5
Funcționalități
0/5
Suport tehnic
0/5
Raport calitate / preț
0/5
Adaugă un review

Solicită un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Produse asemănătoare
Logistics Vision Suite

Logistics Vision Suite - Prezentare generală Warehouse Vision este un Warehouse Management System (WMS) de ultimă generație și este “inima” platformei LVS (Logistics Vision Suite). Administrează toate activitățile centrelor de distribuție individuale dar și multi-site, private și publice și îmbunătățește productivitatea și eficiența resurselor disponibile, cum a....

Entersoft WMS

Complete computerizing of the storage facilities by managing: multi-species groups barcodes, multiple packaging management (n) of each species - Hierarchy packaging (n Hierarchies per species), bar codes printers, Positioning labels - Palette - sleeves, Kola Shipping, Packing List, Positions storage - Spatial data (corridor, column, level, etc.) Multiple Storage Systems (b2b, Drive in, Su....

Warehouse Management System

Cu Warehouse Management Solution nu există nicio necunoscută în ceea ce privește activitatea operatorilor și mișcarea materialelor din depozit. Cu o acuratețe a operațiunilor de peste 99+%, datorată automatizării și eliminării erorilor umane prin utilizarea softului de gestiune a depozitului, veți ști întotdeauna unde și ce puteți livra conform cerințelor specifice ale ....