Filter

Tipuri de aplicații software

Online Appointment

GreenSoft

Este o aplicatie Web, folosita pentru Programari On-line ce se poate folosi pentru cabinete medicale, clinici si spitale.

vizualizare

Easy Medical Pro

Easy Software Solutions

Aplicatie pentru clinici, laboratoare de analize medicale si centre de imagistica, ce permite o gama intreaga de functionalitati, precum managementul pacientilor si al programarilor, rapoarte si salarizare medici colaboratori si trimitatori.

vizualizare

iStoma - Aplicatia medicilor eficienti

iDava Solutions

O aplicaţie de gestiune trebuie să fie o componentă stabilă în gestiunea cabinetului sau clinicii dumneavoastră care să vă ajute şi să vă ofere informaţiile necesare pentru a deveni mai eficienţi şi mai performanţi.

vizualizare

SigMed

iQuality Web Solutions

SIGMed (Sistem interactiv de gestiune medicala) este o aplicatie destinata spitalelor si poate include orice specialitate medicala.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Sistem Informatic pentru Spital Medical CM

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Power Hospital este un sistem informatic integrat, structurat modular, ce asigura un management eficient al tuturor departamentelor unui spital. Power Hospital se adreseaza atat spitalelor de stat cat si celor private, permitand evidenta completa a pacientilor, personalului, resurselor, gestiunilor si tuturor celorlalte compartimente administrative ale spitalului, cu accentul pe calculul corect al costurilor spitalizarii si pe stocarea tuturor informatiilor medicale in dosarul electronic al pacientului. Power Hospital este implementat in majoritatea spitalelor private din Romania, iar numarul spitalelor de stat ce aleg solutia noastra este in continua crestere, lucru ce atesta faptul ca Power Hospital este in momentul de fata cel mai bun soft medical.

vizualizare

Sistemul informatic Power Account

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic Power Account de tip ERP destinat institutiilor bugetare facilizeaza integrarea tuturor informatiilor ce vizeaza prelucrarea documentelor primare si gestiunea stocurilor, contabilitatea generala si financiara, gestiunea salariatilor si calculul salariilor, gestiunea mijloacelor fixe si a parcului auto.

vizualizare

Charisma Medical Software

TotalSoft

Charisma Medical Software este o soluţie software pentru domeniul medical, modulară, care integrează şi optimizează procesele, fluxurile şi activităţile operaţionale şi financiare specifice spitalelor, clinicilor, farmaciilor şi laboratoarelor medicale. Soluţia captează şi consultă informaţiile în mod rapid, prin informatizarea întregului parcurs al unui pacient. Acest software medical acoperă toate etapele, de la programarea clientului sau intrarea pacientului în clinică/camera de gardă, consultaţia primară şi diagnosticarea, facturarea, analiza de laborator, consultarea avansată, etapa operatorie, spitalizarea, şi finalizându-se cu externarea sau prescrierea medicamentaţiei.

vizualizare

iBee VetPet

Cloud Systems SRL

Soluția completă de gestiune online a cabinetului veterinar VetPet este prima aplicație iBee specializată, adaptată nevoilor concrete ale domeniului veterinar, ce îți permite să organizezi într-un mod simplu și eficient activitatea cabinetului.

vizualizare
123>