Filter

Tipuri de aplicații software

Online Appointment

GreenSoft

Este o aplicatie Web, folosita pentru Programari On-line ce se poate folosi pentru cabinete medicale, clinici si spitale.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

Easy Medical Pro

Easy Software Solutions

Aplicatie pentru clinici, laboratoare de analize medicale si centre de imagistica, ce permite o gama intreaga de functionalitati, precum managementul pacientilor si al programarilor, rapoarte si salarizare medici colaboratori si trimitatori.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

iStoma - Aplicatia medicilor eficienti

iDava Solutions

O aplicaţie de gestiune trebuie să fie o componentă stabilă în gestiunea cabinetului sau clinicii dumneavoastră care să vă ajute şi să vă ofere informaţiile necesare pentru a deveni mai eficienţi şi mai performanţi.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

SigMed

iQuality Web Solutions

SIGMed (Sistem interactiv de gestiune medicala) este o aplicatie destinata spitalelor si poate include orice specialitate medicala.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Sistem Informatic pentru Spital Medical CM

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Power Hospital este un sistem informatic integrat, structurat modular, ce asigura un management eficient al tuturor departamentelor unui spital. Power Hospital se adreseaza atat spitalelor de stat cat si celor private, permitand evidenta completa a pacientilor, personalului, resurselor, gestiunilor si tuturor celorlalte compartimente administrative ale spitalului, cu accentul pe calculul corect al costurilor spitalizarii si pe stocarea tuturor informatiilor medicale in dosarul electronic al pacientului.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

Main Social Center

Main Software Solution

Analizând mediul de afaceri dar și cel administrativ al afacerilor de tipul centrelor sociale. Am vâzut și identificat în același timp, problemele și carențele din procesul administrativ, așa ca am hotârât să realizăm o aplicație software care să gestioneze eficient fiecare etapă din faza administrativă. Main Software Solution a realizat un sistem informatic numit Main Social Center, care reușește să evidețieze transparent orice tip de afacere.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

Charisma Medical Software

TotalSoft

Charisma Medical Software este o soluţie software pentru domeniul medical, modulară, care integrează şi optimizează procesele, fluxurile şi activităţile operaţionale şi financiare specifice spitalelor, clinicilor, farmaciilor şi laboratoarelor medicale. Soluţia captează şi consultă informaţiile în mod rapid, prin informatizarea întregului parcurs al unui pacient. Acest software medical acoperă toate etapele, de la programarea clientului sau intrarea pacientului în clinică/camera de gardă, consultaţia primară şi diagnosticarea, facturarea, analiza de laborator, consultarea avansată, etapa operatorie, spitalizarea, şi finalizându-se cu externarea sau prescrierea medicamentaţiei.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

iBee VetPet

Cloud Systems SRL

Soluția completă de gestiune online a cabinetului veterinar VetPet este prima aplicație iBee specializată, adaptată nevoilor concrete ale domeniului veterinar, ce îți permite să organizezi într-un mod simplu și eficient activitatea cabinetului.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

123>