Filter

Tipuri de aplicații software

MedSoft

RCL Consulting

MedSoft este softul de gestiune medicală creat special pentru cabinetele si clinicile medicale si estetice pentru orice specialitate şi dimensiune.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

Resource Navigator

Navigator Software

Resource Navigator nu este un program de contabilitate, ci este un set de instrumente informatice moderne care rezolvă nevoile de evidență si urmărire procese in cadrul organizației. Poți crea, modifica documente singur sau cu ajutorul consultantului tău fără să ai nevoie de programatori. Ai la dispoziție tipuri de documente simple, complexe, tip gant sau calendar, grid simplu sau complex. Compatibilitate cu orice bază de date, accesare de la distanță, optimizat pe bază de date mari, interfațare cu multe tipuri de echipamente periferice, module funcționale pe echipamente mobile, siguranța datelor, customizabil pe loc.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

DataKlas Medical

High-Tech Systems & Software

Investim continuu intr-o solutie performanta si scalabila, care este implementata cu succes atat in cabinete private mici sau medii, dar si in clinici medicale si spitale. Avem expertiza tehnica si experienta necesara pentru a oferi funcționalitati care au fost  testate in timp si la mai multi clienti. In plus, putem personaliza solutiile noastre software in funcție de nevoile specifice ale fiecarui client.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

PACS (Sistem de Arhivare Imagistica Medicala)

RADCOM SRL

PACS (Picture Archiving and Communication System) este un sistem pentru imagistica medicala ce ofera capabilitati de stocare si acces facil la imagini provenite de la diverse surse – echipamentele medicale. Imaginile insotite de informatii in format electronic, sunt transmise digital in mod automat si intrun format standardizat universal DICOM (Digital Imaging and Communications in Medicine).

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Sistem Informatic Ambulatoriu/Clinica Medis

S.C. Softeh Plus S.R.L.

MEDIS este un sistem informatic integrat, de gestiune a activitatilor medicale desfasurate in cadrul unei unitati medicale de tip CLINICA, POLICLINICA, CENTRU MEDICAL, LABORATOR.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

SISTEM INFORMATIC PENTRU LABORATOR MedLab

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Datorita dotarii aparaturii medicale cu echipamente de interactiune moderne (monitoare, cititoare de coduri de bare, porturi de transmisie a rezultatelor) in laboratorul actual calculatorul reduce la minim durata de interactiune a laborantului cu aparatul, uniformizeaza fluxul de lucru, diminueaza riscul unor eventuale erori, trateaza si prezinta unitar rezultatele analizelor pacientilor, automatizandu-se astfel intreaga activitate a laboratorului prin utilizarea codurilor de bare.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

Farmacie cu circuit inchis PA SIgma

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic permite evidenta cantitativa si valorica a produselor (medicamente, materiale sanitare, parafarmaceutice, etc.)  in farmaciile de circuit inchis, realizand prelucrarile necesare pentru raportarea consumurilor la CASELE  DE ASIGURARI (genereaza  fisierele XML de raportare).

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

SPS Stoma

SMART PROJECT SOLUTIONS

SPS Stoma este aplicatia ideala pentru managementul cabinetelor si clinicilor stomatologice.

Cloud

0

1

1

0

Yes

0

0

Spitale și clinici medicale

<123>