Filter

Tipuri de aplicații software

e-Trans.ro - Platforma software pentru case de expeditie

Forward Consulting SRL

e-Trans este o solutie Cloud Computing de management al activitatii unei case de expeditie si transportator care este deja configurata si contul dumneavoastra poate fi activat in numai 30 de minute. Toate facilitatile sunt disponibile fara investitii intiale in servere si in statii de lucru specializate. e-Trans va permite sa folositi avantajele unei solutii complexe si eficiente fara investii in IT.

vizualizare

MobTAXI

Qualteh

MobTaxi  este o soluție simplă, completă, intuitivă și customizabilă gândită pentru clienții și companiile de taximetrie în scopul de a permite comenzile de taxi direct de pe smartphone printr-un sistem rapid și menit să satisfacă toate grupele de utilizatori. Disponibilă deja utilizatorilor de Android și iOS, pentru a ajunge la cât mai mulți utilizatori de telephone inteligente, soluția MobTaxi este în curs de dezvoltare pentru BlackBerry 10 si Windows Phone.

vizualizare

xTrack TMS

Axes Software SRL

In cadrul firmelor de distributie, productie sau transport si logistica (3PL) problema costurilor aferente operatiunilor de transport este critica. Pentru a optimiza aceste operatiuni si a oferi solutii de automatizare a managementului de transport, Axes Software a dezvoltat aplicatia xTrack TMS (Tranport Management System).

vizualizare

Sistemul informatic Power Account

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Sistemul informatic Power Account de tip ERP destinat institutiilor bugetare facilizeaza integrarea tuturor informatiilor ce vizeaza prelucrarea documentelor primare si gestiunea stocurilor, contabilitatea generala si financiara, gestiunea salariatilor si calculul salariilor, gestiunea mijloacelor fixe si a parcului auto.

vizualizare

Ai nevoie de ajutor?

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Fidelisoft Auto

DELISOFT

Fidelisoft Auto este o aplicație standard pentru service-uri auto, un program simplu și eficient ce asigură un management excelent al bazei de date despre clienți în scopul fidelizării acestora.

vizualizare

GeoGrid

GLOBEMA

GeoGrid face ca datele dvs. geospațiale să fie accesibile atât forței de muncă din teren cât și utilzatorilor business. Cu GeoGrid, echipele mobile au acces la hărți cu date din GIS oricând, pe dispozitivele mobile. Aplicația permite de asemenea agregarea și integrarea datelor din diverse sisteme: CRM, ERP, WFM, Fleet Management și altele.

vizualizare

Gestiunea parcului auto

S.C. Softeh Plus S.R.L.

Modulul permite evidenta mijloacelor de mecanizare si auto.

vizualizare

TMS

Senior Software

Solutia TMS (Transport Management System) de optimizare a rutelor de transport de la Senior Software ofera instrumente flexibile si o interfata foarte intuitiva pentru alocarea optima a resurselor implicate in transportul de marfuri: masini, soferi, combustibil.

vizualizare
12>