Noutăți it&c

Mihai Rotaru, co-fondatorul Clever Taxi, investește în Appsulate, startup-ul de cyber-security cu ADN româno-american

22 iulie 2018

Mihai Rotaru, co-fondatorul aplicației Clever Taxi, cea mai utilizată platformă de e-hailing din România investește într-unul dintre cele mai promițătoare startup-uri din piață: Appsulate, câștigătorul Start-up Excellence Award în cadrul Innovation Labs 2018. 

mihai-rotaru-co-fondatorul-clever-taxi-investeste-in-appsulate-startup-ul-de-cyber-security-cu-adn-romano-ame 

1970-01-01 

Softlead

DearCar – aplicația românească de tip WhatsApp prin care îi poți scrie unui șofer din trafic folosind doar numărul de înmatriculare

22 iulie 2018

DearCar este o aplicație mobilă destinată interacțiunii dintre șoferi, fără ca aceștia să aibă memorate propriile numere de telefon, ci doar pe baza numărului de înmatriculare. 

dearcar---aplicatia-romaneasca-de-tip-whatsapp-prin-care-ii-poti-scrie-unui-sofer-din-trafic-folosind-doar-nu 

1970-01-01 

Softlead

Topul Celor Mai Doriți Angajatori în 2018

18 iulie 2018

Catalyst Solutions a lansat rezultatele studiului Cei Mai Doriți Angajatori, derulat în perioada martie-mai a acestui an. Studiul dezvăluie percepţiile candidaţilor în raport cu angajatorii care activează în România. Acesta sondează gradul de atractivitate al brandurilor de angajator, precum şi aşteptările pe care candidații le au de la aceştia. Ediția cu numărul 13 Cei Mai Doriți Angajatori relevă o competiție strânsă dusă între branduri de renume de pe piața din România.

topul-celor-mai-doriti-angajatori-in-2018 

1970-01-01 

Softlead

18 iulie 2018

Code for Romania, parte a rețelei internaționale de organizații Code for All, va găzdui prima reuniune mondială a specialiștilor în design și tehnologie dedicată proiectelor de interes civic. Centrul lumii civic tech pentru cinci zile, Summit-ul Global ”The Heroes of Tech” se va desfășura între 8 și 12 octombrie 2018 și va aduce alături reprezentanți din peste 20 de țări de pe toate continentele. 

primul-summit-global-code-for-all-in-romania-toti-liderii-din-civic-tech-din-lume--se-reunesc-la-bucuresti 

1970-01-01 

Softlead

ReachNow lansează prima aplicaţie pentru unificarea car-sharing şi ride-hailing într-o experienţă unică pentru utilizator

18 iulie 2018

Divizia de servicii de mobilitate a BMW Group introduce o aplicaţie care oferă o gamă largă de servicii şi funcţionalităţi îmbunătăţite.

reachnow-lanseaza-prima-aplicatie-pentru-unificarea-car-sharing-si-ride-hailing-intr-o-experienta-unica-pentr 

1970-01-01 

Softlead

MediWeb – primul sistem informatic destinat gestionării pacienților, implementat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, cu sprijinul Fundației Telekom Romania

17 iulie 2018

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” din Bucureşti a inaugurat astăzi sistemul informatic destinat gestionării pacienților, MediWeb, implementat cu sprijinul Fundației Telekom Romania. “Grigore Alexandrescu” este, astfel, primul spital public care eficientizează gestiunea pacienților și timpul de așteptare, integrând tehnologia în relația cu pacienții.

mediweb---primul-sistem-informatic-destinat-gestionarii-pacientilor-implementat-la-spitalul-clinic-de-urgenta 

1970-01-01 

Softlead

Game Jam pe teme politice: Goethe-Institut îi provoacă pe cei pasionați să dezvolte un joc video în 48 de ore

17 iulie 2018

În perioada 12-14 octombrie 2018, Goethe-Institut va organiza un Game Jam care își propune să aducă în prim plan probleme sociale și politice actuale din întreaga lume prin intermediul jocurilor video. Acest eveniment se adresează unui public larg alcătuit din programatori, artiști, activiști civici, muzicieni, cineaști, analiști politici, dezvoltatori de jocuri sau persoane creative, indiferent de nivelul de pregătire. Înscrierile vor fi deschise până pe data de 16 septembrie 2018. Evenimentul are loc la CINETIc din cadrul UNATC București.

game-jam-pe-teme-politice-goethe-institut-ii-provoaca-pe-cei-pasionati-sa-dezvolte-un-joc-video-in-48-de-ore 

1970-01-01 

Softlead

Gartner: Trendurile în achiziția de aplicații software

17 iulie 2018

În anii trecuți, responsabilii de achiziții din companii aveau două obiective importante: minimalizarea costurilor și anticiparea riscurilor în contextul alegerii și achiziției/implementării unei aplicații software. O dată cu extinderea serviciilor în cloud, s-a actualizat și lista cerințelor pe care un specialist în achiziții trebuie să o îndeplinească. Printre acestea, se află generarea și creșterea încasărilor (ca rezultat al alegerii soluțiilor software), precum și retenția clienților.

gartner-trendurile-in-achizitia-de-aplicatii-software 

1970-01-01 

Softlead

17 iulie 2018

Producătorul global de soluții de securitate cibernetică Bitdefender a lansat suita de soluții de securitate informatică pentru familii Bitdefender 2019, care ridică standardele industriei la un nou etalon. Prin tehnologii bazate pe detectarea de comportamente, noua suită este capabilă să oprească criminalii informatici înainte ca atacurile să aibă loc și să protejeze utilizatorul pe toate fronturile.   

suita-de-solutii-bitdefender-2019-ofera-extra-protectie-in-fata-celor-mai-sofisticate-atacuri-informatice-ale 

1970-01-01 

Softlead