Cu peste 21 de ani de activitate, BITSoftware are in portofoliu peste 200 de clienti si implementari de succes in peste 25 de tari. BITSoftware dezvolta si implementeaza solutii ERP, CRM, WMS si BI care ajuta companiile din diverse industrii, cu precadere din distributie, logistica, productie, agricultura, telecom, servicii profesionale si constructii, sa-si imbunatateasca productivitatea prin automatizarea proceselor din companie si sa-si duca la indeplinire obiectivele de crestere pe termen lung.

BITSoftware este una dintre primele companii care a dezvoltat un sistem ERP - Socrate+, implementat pana acum in peste 100 de companii medii şi mari din Romania si prima companie din Romania care a lansat o soluţie ERP & CRM & BI, in cloud, SocrateCloud, moderna, adaptabila, de clasa mondiala, care poate fi utilizata in cloud public sau privat.

BITSoftware menţine relatii stranse de parteneriat cu companii de tehnologie avand parteneri firme precum MicroStrategy, Oracle şi Microsoft, şi parteneri de implementare a soluţiilor BITSoftware ca WiSoft Professional Services, WebArk, GreenSoft sau Thunga. Aceste parteneriate au permis BITSoftware sa se concentreze pe dezvoltarea de soluţii software de cea mai buna calitate.

Solutii:

 • SocrateCloud, solutia inteligenta ERP&CRM&BI disponibila in cloud
 • Socrate+,
 • SocrateBI, solutie de Business Intelligence de ultima generatie dedicata companiilor de orice marime si care doresc sa aiba un sistem integrat de analiza, raportare si notificare
 • SocrateSalarii, solutie care gestioneaza structura de personal si evidenta drepturilor salariale
 • FluxVision, unica solutie de WMS in cloud ce permite administrarea automata si completa a tuturor activitatilor de depozitare (solutie dezvoltata in parteneriat cu WiSoft Professional Services)
 • WiData, prima platforma in cloud pentru colectarea de date (solutie dezvoltata in parteneriat cu WiSoft Professional Services)
 • BPWise, sistem integrat de planificare si consolidare, care eficientizeaza procesul de analiza si raportare financiara
 • GoogleApps for Work, suita de comunicare si colaborare in cloud, care poate fi utilizata de oriunde si de pe orice dispozitiv
 • eFront, solutie flexibila de e-learning, care sustine procesele de invatare, evaluare si certificare ale angajatilor si furnizeaza rapoartele necesare pentru urmarirea progresului realizat

 

Tipul aplicatiei

 • ERP - Enterprise resource planning (SocrateCloud, Socrate+)
 • CRM - Customer relationships management system (SocrateCloud)
 • BI - Business Intelligence (SocrateBI)
 • WMS - Warehouse Management System (Fluxvision)
 • HR - Resurse umane (SocrateSalarii)
 • E-learning (eFront)
 • Raportare (SocrateBI; BPWise)
 • Financiar - contabilitate (SocrateCloud, Socrate+, BPWise)

Aplicațiile software ale BIT Software

Noutăți de la BIT Software

Sisteme integrate de gestiune cu finantare BERD

Programul Small Business Support initiat de BERD co-finanteaza o gama foarte larga de proiecte, ajutand la imbunatatirea performantei economice si la cresterea competitivitatii beneficiarilor. Unul dintre proiectele sustinute de acest program este si implementarea de sisteme integrate de gestiune economica.

citeste tot

Libraria Okian: SocrateCloud ne-a ajutat sa generam o crestere importanta a numarului de comenzi

Okian este cea mai mare librarie online din Romania, oferind peste un milion de titluri de carte profesionala, educationala si beletristica de la peste 12.000 de edituri din intreaga lume. Okian este un proiect dezvoltat de Prems Librexim Brasov, distribuitor Pearson Longman ELT in Romania si distribuitor general de carte educationala.

citeste tot

Socrate ERP, noi oportunitati de dezvoltare pentru companiile din Romania

Inceputul de an este momentul ideal pentru analizarea rezultatelor anului ce a trecut si pentru planificarea activitatilor de anvergura pentru anul in curs. Pentru toti este un moment propice pentru a face planuri strategice, pentru a evalua ce a functionat si ce nu, dar si pentru a planifica resursele in concordanta cu obiectivele de business.

citeste tot

Socrate Salarii, acum in cloud pe baza de abonament

Solutia de salarizare de la BITSoftware, Socrate Salarii, este de acum disponibila si in cloud, astfel ca gestiunea informatiilor utilizate in managementul de personal devine mult mai usoara. Aceasta schimbare a venit din dorinta de a oferi clientilor nostri o mai mare libertate si flexibilitate in definirea si gestiunea structurii de personal, flexibilitate si scalabilitate sporite, usurinta in utilizare, pastrand in acelasi timp functionalitatea necesara, cu respectarea legislatiei in vigoare.

citeste tot

La ce sa va asteptati cand implementati un ERP pentru constructii

Varietatea proiectelor de constructii, dispersia teritoriala, concurenta, termenele stricte impuse de beneficiari sau activitatea ciclica dictata de conditiile meteo sunt provocari majore pentru constructori. Utilizand SocrateCloud ERP, companiile de constructii se pot asigura ca respecta termenele de livrare, calitatea si bugetele prevazute, in vederea maximizarii satisfactiei clientilor, dar si a profitabilitatii.

citeste tot

Rampad utilizeaza solutia SocrateCloud pentru constructii pentru suport managerial

SocrateCloud ERP pentru constructii si SocrateBI sustin dezvoltarea activitatii companiei Rampad si ofera suport managerial in drumul sau catre succes. Rampad activeaza in domeniul confectiilor metalice, constructiilor si tamplariei PVC si aluminiu si a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 3 milioane de Euro. 

citeste tot

Alinierea stocurilor la noile cerinte ale distributiei omnichannel

Optimizarea si gestiunea stocurilor este o abilitate importanta pentru orice companie care vinde produse fizice, in special pentru companiile de distributie, iar echilibrul este destul de dificil de mentinut. 

citeste tot

Cu SocrateCloud, Mediclim a făcut pasul de la o afacere de familie către un business de 10 milioane de euro

Mediclim este o companie românească care activează în domeniul importului și distribuției de aparatură și reactivi pentru laborator. Compania a pornit ca o mică afacere de familie, iar în timp a avut o creștere spectaculoasă, dar și procesele interne au devenit mai complexe, ceea ce a dus la apariția nevoii de implementare a unei soluții ERP. 

citeste tot

5 indicatori de performanță importanți pentru industria de distribuție

Indiferent de industrie, indicatorii sunt instrumente de măsurare a performanței și sunt singurul mijloc de a ști dacă procesele se îmbunătățesc sau nu și daca sunt necesare anumite intervenții asupra lor.

citeste tot

Atingeti obiectivele de business cu SocrateCloud ERP pentru distributie

Indiferent daca vorbim despre alimente, bauturi, produse agricole, materiale de constructii, accesorii auto sau carti, orice companie de distributie are nevoi specifice care pot fi rezolvate rapid si consistent cu ajutorul sistemului SocrateCloud ERP pentru distributie. 

citeste tot

Handlopex, lider european în distribuția de anvelope, folosește soluția completă pentru distribuție de la BITSoftware

SocrateCloud ERP și SocrateBI susțin Handlopex România în dezvoltarea unei rețele de distribuție multichannel de anvelope și jante de aluminiu și aliaj. În primul său an de funcționare, Handlopex România a generat o cifră de afaceri de 1,5 milioane de Euro și s-a poziționat ca și furnizor de încredere pe piața românească.

citeste tot

Grupul Jidvei utilizează SocrateCloud, soluția completă pentru agricultură

Grupul Jidvei utilizează SocrateCloud ERP, soluția completă pentru agricultură, pentru a obține un control sporit asupra afacerii. Sistemul ERP dezvoltat de BITSoftware contribuie la creșterea productivității angajaților și gestionarea integrată a tuturor activităților companiei.

citeste tot

Sistemul ERP, secretul creșterii producției în agricultură

Cu toate că România are una dintre cele mai întinse suprafețe de teren agricol din Uniunea Europeană, ne aflăm pe ultimele locuri din punct de vedere al eficienței utilizării suprafeței agricole.

citeste tot

Transilana a redus cu peste 40% timpul de onorare a comenzilor cu ajutorul SocratePlus ERP

Înființată în anul 1936, Transilana este o filatură de lână pieptănată, cu o producție anuală de 750-800 de tone, 150 de angajați și o cifră de afaceri de 6,5 milioane de Euro.

citeste tot

BITSoftware prezintă SocrateCloud - soluția completă pentru distribuție la IMWorld 2015

În zilele de 7 și 8 octombrie BITSoftware va fi prezentă pentru al 3-lea an consecutiv la IMWorld, cea mai mare expo-conferință pentru soluții IT și digitale din România, care va avea loc la Romexpo Pavilionul Central.

citeste tot

Toamna vine cu funcționalități noi de la SocrateCloud pentru companiile din distribuție, logistică și construcții

BITSoftware a nunță optimizări și noi funcționalități pentru platforma ERP & CRM SocrateCloud.

citeste tot

Socrate+ ERP și Socrate Salarii compatibile cu Microsoft SQL Server 2014

Socrate+ ERP și Socrate Salarii de la BITSoftware sunt compatibile cu cea mai nouă tehnologie de baze de date, Microsoft SQL Server 2014, astfel ca utilizatorii să aibă acces la cele mai noi generații de software.  

citeste tot

Socrate+ 2013.07

A fost lansată o nouă versiune a sistemului integrat de gestiune Socrate+, care include peste 50 de funcţionalităţi noi şi îmbunătăţiri în zona de analiză financiară, calcul TVA la încasare, achiziţii externe sau a editorului de rapoarte.

citeste tot

Doriți să contactați compania BIT Software?