Descriere

Computaris este o companie specializata in dezvoltare de software, integrare de sisteme si consultanta tehnica pentru furnizorii de software si servicii de comunicatii din intreaga lume. In peste 25 ani de activitate, Computaris a implementat cu succes peste 1.000 de proiecte catre peste 80 de companii din 100 de tari, in domeniile: real-time convergent rating & charging, loyalty&churn, data policy, mediation, mobile number portability, subscriber data management, device management, service delivery platforms, IoT, M2M, application development etc.

Centrele de dezvoltare software ale Computaris cuprind peste 250 de experti in programare, testare, arhitecti de solutii si manageri de proiect, cu prezenta locala in Romania (Bucuresti si Galati), Polonia, Moldova, USA, India si Malaezia.

Serviciile Computaris se bazeaza pe cele mai noi tehnologii si competente solide in peste 50 de limbaje de programare, platforme de testare, aplicatii grafice, baze de date, servere de aplicatii si sisteme de operare. 

Computaris a fost infiintata in anul 1992 in Marea Britanie si din 2011 este parte a grupului R Systems.

Aplicațiile companiei COMPUTARIS

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Computaris derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic

Computaris, companie de dezvoltare şi consultanţă software, derulează „Academia de programare” pentru 30 de programatori juniori şi studenţi la facultăţi cu profil tehnic, selectaţi să îşi dezvolte aptitudinile pentru o carieră de succes în domeniul tehnologiei şi al telecomunicaţiilor.

Citește tot arrow_forward

Computaris Romania și-a extins echipa din București cu peste 30 de ingineri software

Computaris Romania și-a atins obiectivul de a recruta în primul trimestru din 2017 peste 30 de ingineri software, depășind numărul de 100 de angajați în sediul din București.

Citește tot arrow_forward

Computaris anunță rezultate pozitive în 2016 și perspectivele pentru 2017

Computaris International Ltd., companie specializată în dezvoltare de software și integrare de sisteme pentru furnizori de software și servicii de telecomunicații, anunță rezultate pozitive în 2016 și perspectivele de dezvoltare pentru 2017.

Citește tot arrow_forward