Descriere

Elian Solutions este unul din cei mai importanți implementatori ai sistemului ERP Microsoft Dynamics NAV (Navision).

Dintre clienții Elian Solutions putem enumera: Producton, Intersnack, Riso Scotti, Fabryo, Tonerfill, Donauland, Total Waste Recycling, Hengl Romania, Zelmer, B Braun Avitum, Turck, Romcontrol.

Pentru referințe detaliate clienți, puteți accesa linkul următor:  Referințe Clienți

 

 

Aplicațiile companiei Elian Solutions
Microsoft Dynamics NAV (Navision)
Microsoft Dynamics NAV (Navision)

Microsoft Dynamics Nav (Navision) este un software ERP special creat pentru firmele aflate în continuă dezvoltare, ce au nevoie de un sistem informațional capabil să crească odată cu ele. Module sistem ERP Microsoft Dynamics NAV Management Financiar Vânzări şi Marketing Cumpărări şi Datorii Depozit Fabricaţie Planificare Resurse Resurse Umane Lucrări ...

Citește tot arrow_forward

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Integrarea între sistemul ERP Dynamics NAV și platforma de e-Commerce

Firmele din domeniul distribuției au nevoie atât de un sistem ERP care să le ofere o gestiune adecvată a comenzilor, stocurilor și aprovizionării, cât și de o platformă de e-Commerce care să le ajute la valorificarea canalului de vânzări online. Elian Solutions le poate oferi pe amândouă, integrate și conlucrând cât mai eficient.

Citește tot arrow_forward

Un sistem ERP pentru agricultură

Agricultura este un domeniu cu cerințe informaționale specifice. Elian Solutions a creat pentru clienții săi dezvoltări software care permit gestionarea și urmărirea producției agricole în detaliu, folosind un sistem ERP dintre cele mai performante - Microsoft Dynamics NAV .

Citește tot arrow_forward