Descriere

In ianuarie 1995 se naste ideea abordarii noilor provocari din mediul dezvoltarii tehnologice si aplicative. Fabrizio Saro si un staff mic de colaboratori, prin constituirea firmei Arti Informatiche, prefigureaza obiectivul realizarii unui framework operational care trebuia sa se distinga prin fiabilitatea, performanta si completitudinea continutului. Un ERP in mediul Microsoft. Obiectivul strategic era de a se constitui intr-un partener responsabil si de încredere, reprezentand, in sfera Information Tecnology, un punct de referinta semnificativ al tehnologiei Microsoft. Deja in anul 1995 firma a obtinut statutul de "Microsoft Certified Partner" punand imediat amprenta de distinctie si de profesionalism in scenariul colectiv al software houses.

Misiunea noastra: Empowered Solutions for Demanding Businesses.

Acest obiectiv este foarte important pentru compania noastră şi se concretizează în măsurarea continuă a parametrilor fundamentali, cum ar fi:

Focus pe client:

Customer satisfaction este rezultatul procesului continuu de realizare a cazurilor de succes şi reprezintă unul din fundamentele motivaţiei angajaţilor companiei noastre. Este un proces care stimulează creşterea entuziasmului şi a profesionalităţii persoanelor care se răsfrânge îndeosebi asupra eficienţiei acţiunilor întreprinse.

Excelenta:

Nu sunt acceptate compromisuri. Realizarea aplicatiilor si produselor noastre se bazeaza pe principii de maxima excelenta. In departamentele noastre nu exista produse ale tertilor, pentru ca necesitatea de a mentine performanta solutiilor noastre ne solicita disponibilitatea de a interveni in orice layer tehnologic realizat de noi.

Promtitudine:

Capacitatea de a interveni imediat acolo unde s-a efectuat o instalare, prin intermediul instrumentelor si cu ajutorul personalului nostru calificat, continua sa fie si astazi un element de inalta distinctie.

Competente:

De 15 ani Microsoft Certified Parters, dintre care mai mult de 10 in calitate de Gold Certified. Acest lucru demonstreaza continua noastră atentie in ceea ce priveste dezvoltarea tehnologiei.

Persoane inalt calificate:

Grupul nostru este format din persoane inteligente, creative, dotate cu valori fundamentale, si anume responsabilitate fata de angajamentele asumate, dinamism in confruntarea cu provocarilor cotidiene, entuziasm si siguranta in indeplinirea sarcinilor si, nu in ultimul rand, corectitudine fata de client.

Leadership:

Continutul tehnologic particular al produselor noastre ne permite sa ne distingem de produsele competitorilor nostri. Acest proces de crestere a standardelor calitative, activitatile de cercetare si dezvoltare continua sa identifice Arti Informatiche drept punct de referinta in sfera solutiilor ERP prezente pe piata.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!