Descriere

Integrisoft este o companie cu capital privat, 100% romanesc, înființată in 1999, activând in domeniul dezvoltării și implementării de soluții software performante pentru administrația publică locală.

Integrisoft este o companie orientată către client, astfel ca misiunea sa este de a aduce un plus de valoare în activitatea organizațiilor prin prelucrarea și prezentarea inteligenta a informației. Viziunea noastră este de a fi recunoscuți ca un partener de încredere în furnizarea de soluții software pentru domeniul public și privat. Susținem împlinirea misiunii pe care ne-am asumat-o prin perfecționarea continuă a organizării si resurselor interne și prin valorile pe care înțelegem să le cultivam în cadrul co...

Citește tot arrow_forward

Integrisoft este o companie cu capital privat, 100% romanesc, înființată in 1999, activând in domeniul dezvoltării și implementării de soluții software performante pentru administrația publică locală.

Integrisoft este o companie orientată către client, astfel ca misiunea sa este de a aduce un plus de valoare în activitatea organizațiilor prin prelucrarea și prezentarea inteligenta a informației. Viziunea noastră este de a fi recunoscuți ca un partener de încredere în furnizarea de soluții software pentru domeniul public și privat. Susținem împlinirea misiunii pe care ne-am asumat-o prin perfecționarea continuă a organizării si resurselor interne și prin valorile pe care înțelegem să le cultivam în cadrul companiei:

Încă de la început, în acord cu credința noastră : "think beyond tomorrow" (gândește dincolo de mâine), prin eforturi interne de cercetare dezvoltare, am creat o platformă tehnologică flexibilă de dezvoltare de soluții software orientate web, care accelerează foarte mult conceperea, descrierea, generarea automată, refolosirea și standardizarea interfețelor, dar și integrarea funcțională a aplicațiilor.

Aceasta ne permite sa oferim către clientul final soluții software capabile de integrare informațională și funcțională, venind in sprijinul administrațiilor publice cu mijloace performante pentru reducerea timpilor de lucru și îmbunătățirea serviciilor oferite cetățenilor, păstrând în același timp un preț final competitiv.

Suntem răspândiți la nivel național! Sistemul integrat pentru APL - Avansis - este implementat în peste 100 de orașe, de asemenea este prima opțiune pentru orașele reședință de județ, în acest moment este folosit de câteva mii de funcționari ai administrației publice și gestionează peste 3.000.000 de roluri (contribuabili).

O companie modernă este o companie ale cărei procese sunt controlate permanent. Din acest punct de vedere, Integrisoft Solutions este recunoscută drept una dintre firmele software cu cel mai înalt nivel de calitate al produselor și serviciilor oferite pe piața de profil. Integrisoft Solutions este certificată conform normelor standardului ISO 9001:2008 de către TUV Thuringen International, una dintre primele cinci firme din lume în domeniul auditului.

Prin intermediul politicii sale de calitate, Integrisoft Solutions își asumă angajamentul de a înțelege cerințele curente și viitoare ale clienților, și de a duce la îndeplinire solicitările acestora.

Integrisoft Solutions este de asemenea partener Microsoft si Oracle, aceasta este o confirmare a gradul inalt de expertiză şi excelenţă în furnizarea şi implementarea produselor şi tehnologiilor Microsoft si Oracle, expertiza de care vor beneficia partenerii Integrisoft prin accesul la consultanta si tehnologie de varf la preturi preferentiale.

arrow_backCitește mai putin
Aplicațiile companiei Integrisoft
AvanDoc
AvanDoc

Soluția software pentru gestiunea documentelor și fluxurilor organizaționale este o soluție versatilă potrivită oricărui tip de instituție. Ea poate fi privită ca o soluție software de sine stătătoare, dar este de fapt mai mult decât atît, punând la dispoziția utilizatorilor o platforma de lucru colaborativă. Soluția, prin prisma arhitecturii flexibile, se p...

Citește tot arrow_forward
Avansis
Avansis

AVANSIS este un sistem informatic integrat pentru APL care are in componenta 12 module specializate. Arhitectura flexibila a sistemului permite implementarea oircaruia dintre module ca aplicatie de sine statatoare cu functionalitati complete cat si implementarea in grupe de aplicatii alese de beneficiar in functie de nevoi. Scalabilitatea sistemului permite adaugarea ulterioara si a altor mo...

Citește tot arrow_forward
Avantax
Avantax

Programul dvs scoate chitante ? Calculează impozitele pe teren ?  Bineînțeles ca da. Dar nu asta face diferența între soluțiile software pentru managementul veniturilor. Atunci ce poate face diferența ? Viteza - când aveți volume mari de date, nu puteți face compromisuri la timpul de raspuns Experiență - nivelul cerințelor la care răspundem ne...

Citește tot arrow_forward
Incredis CRM
Incredis CRM

INCREDIS CRM este o soluţie completă pentru managementul activităţii de vânzări, leadurilor, contractelor şi proiectelor. Folosind INCREDIS CRM puteţi optimiza activitatea de vânzări prin intermediul unor unelte integrate de planificare şi analiză avansată, incluzând alerte automate şi reprezentare vizuală a fluxului de vânzări. ...

Citește tot arrow_forward
Sertimo
Sertimo

Sertimo este o solutie complexa care abordeaza din punct de vedere business activitatea financiar-contabila clasica, extinzand-o si cu alte facilitati menite sa aduca un plus de valoare si informatie in celelalte departamente ale organizatiei. Produsul este conceput ca un software integrat de tip ERP si furnizeaza module pentru fiecare din activitatile clasice ale unei societati. Avantaje speci...

Citește tot arrow_forward

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!