Descriere

De ce Softelligence?
Softelligence a fost infiintata in 2006 de catre membri din top managementul celor mai importanti furnizori de software din Romania. Cu o reputatie ireprosabila si o pozitie in continua crestere, obiectivul nostru ambitios este sa stabilim un nou standard de calitate, eficienta si inovatie in domeniul dezvoltarii de software si al consultantei tehnice.
    
Compania noastra este specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software de e-business de tip CRM, Web, Mobile si BI pe care le integram cu solutiile existente in infrastructura clientilor nostri: SAP, Oracle, Microsoft AX, Microsoft NAV, Charisma.
    Cea mai importanta resursa Softelligence o reprezinta angajatii cu pregatire tehnica deosebita si inalta calificare in management, cu o experienta de peste 12 ani in coordonarea proiectelor derulate cu companii renumite la nivel mondial precum ING, Aon Plc, Deutsche Leasing, Renault, Genpact, Allianz.

Viziune
Viziunea noastra este de a deveni cel mai important furnizor de expertiza, produse si solutii e-business din Romania

Misiune
Angajamentul nostru, sustinut de tehnologia complexa pe care o oferim, ii va ajuta pe clientii nostri sa exceleze in pietele de busines desfasurat online.

Valori
Creativitate
La Softelligence, credem in depasirea tuturor barierelor. Incurajam oamenii sa vada inovatia si schimbarea ca resurse fundamentale in atingerea adevaratului lor potential.
Respect pentru calitate
Privim solutiile software de inalta calitate si livrate la timp ca un proces natural de sustinere a dezvoltarii companiei.
Pragmatism
Condusi de principiul “A indrazni inseamna a face”, credem ca ceea ce realizam vorbeste despre noi. De aceea ne transformam intotdeauna visele in realitate.
Dezvoltare profesionala
Obtinem succesul in primul rand prin oameni, printr-o echipa dinamica, creativa, in continua evolutie, ghidata de valori inalte.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Peste 100 de programatori așteptați în cadrul Softelligence Engineering până la finalul anului 2018

La inceputul acestui an, Softelligence, companie specializată în servicii software de business, a deschis un nou birou în orașul Craiova, Softelligence Engineering. Divizia, specializată în software engineering, este condusă de Sorin Găvănescu  și Șerban Ionescu în calitate de Managing Partners, specialiști cu peste 12 ani experiență în domeniul IT....

Citește tot arrow_forward

Cifra de afaceri Softelligence depășește două milioane de euro, cu o creștere de 40% față de 2014

Cifra de afaceri a Softelligence, companie specializată în servicii software de business, a depășit în anul 2015 pragul de două milioane euro.

Citește tot arrow_forward

Softelligence: În 2015, creșteri de 60% a cifrei de afaceri grație exportului în IT și vânzării propriei platforme Softelligence EBS

Softelligence, companie specializată în dezvoltarea și implementarea de soluții software de business, anunță pentru prima jumătate din 2015 o creștere de 60% a cifrei de afaceri față de perioada similară din 2014, estimându-se pentru anul în curs o cifră de afaceri de peste 2 milioane euro.

Citește tot arrow_forward