Descriere

De la infiintarea in anul 2001 si pana in prezent, TeamNet este una dintre cele mai importante companii pe piata integratorilor de sisteme informatice din Romania.

TeamNet este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea aplicatiilor software bazate pe ultimele tehnologii, care sa corespunda nevoilor clientilor. Calitatea este numitorul comun care defineste oamenii, tehnologiile, solutiile si serviciile oferite de catre companie.

Cu sedii in Bucuresti, Iasi, Galati si locatii internationale in Bruxelles, Chisinau si Belgrad, TeamNet indeplineste cerintele clientilor sai la nivel mondial, indiferent de locatia acestora. TeamNet are de asemenea o locatie partenera in Istanbul.

Cei 10 ani de excelenta in domeniul afacerilor IT se reflecta in indicatorii cheie de performanta ai companiei: cifra de afaceri de peste 21 milioane Euro la finele anului 2010, o crestere de peste 3120% in ultimii 5 ani, peste 350 de specialisti cu 21 de Manageri de Proiecte si 168 de programatori, peste 30 de consultanti de afaceri si 30 de consultanti specializati in fonduri Europene.

TeamNet este de asemenea printre putinele companii private din Romania care a fost implicata in cercetarea de avangarda in cadrul Programului Cadru 6 al Comisiei Europene. Prin implicarea alaturi de partenerul sau strategic Asesoft in dezvoltarea de solutii integrate in cadrul proiectelor finantate in cadrul programelor europene (PHARE, ISPA) si Banca Mondiala, TeamNet si-a consolidat pozitia de furnizor de solutii la standarde europene.

De-a lungul timpului, compania a dobandit o reputatie solida, avand parteneri puternici precum Asesoft, Microsoft, Oracle si jucatori important in piata IT din Europa.

Cere un demo

Completați formularul și veți fi contactat de unul din consultanții noștri!

Comunicate de presă

Teamnet Dedalus lansează o soluție avansată de screening medical pe piața din România

Teamnet Dedalus anunță lansarea unei soluții avansate de screening medical pe piața din România, în parteneriat cu Dedalus SPA, lider în soluții software pentru sistemul public și privat de sănătate din Italia.

Citește tot arrow_forward

Teamnet Group accelerează extinderea internațională în două noi zone

Acționarii Teamnet au investit 1,5 milioane euro prin achiziționarea unui număr de 2.782 de noi acțiuni în cadrul Grupului. Astfel, International Finance Corporation, membră a World Bank Group, și-a extins participația de 8,33% obținută prin investițiile realizate în 2014 până la 10,35%.

Citește tot arrow_forward

Teamnet se menține în topul Big 5 al clasamentului Deloitte Technology Fast 50 CE 2015

Teamnet, unul dintre principalii integratori de sisteme IT din regiune, s-a clasat pe locul patru în categoria Big 5 din cadrul ediției 2015 Deloitte Technology Fast 50 Central Europe. Raportul include cele mai dinamice companii din domeniul tehnologic la nivel regional, ierarhia fiind realizată pe baza evoluției veniturilor obținute de aceste entități în perioada 2011 – 20...

Citește tot arrow_forward