Evenimente IT&C

Filter

Localitate

Colectăm cele mai importante evenimente din industria locală IT&C. Dacă vrei ca și evenimentul tău să fie publicat pe Softlead și să ajungă la profesioniștii din domeniu, ne poți trimite informațiile pe adresa marketing@softlead.ro

Curs Python - Incepatori

BUCURESTI     25 - 27 septembrie 2017

Python® este un limbaj de programare dinamic, extrem de puternic, utilizat in cele mai diverse domenii, inclusiv in telecom. Python® este adesea comparat cu PHP, Perl®, Ruby, Scheme sau Java®.

află mai multe

Fast Forward Business Summit

BUCURESTI     27 septembrie 2017

Ca punte de legatura intre oportunitatile de investitii cu potential ridicat de crestere si investitori si finantatori, pe de alta parte, FastForward Business Summit se adreseaza in mod egal antreprenorilor la inceput de drum, care isi doresc sa obtina sfaturi pretioase pentru accelerarea afacerilor, dar si managerilor de IMM-uri, care se gandesc fie la finantarea business-ului sau vanzarea lui catre un investitor.

află mai multe

Curs Linux - Incepatori

BUCURESTI     27 - 29 septembrie 2017

Trainingul se concentreaza pe dezvoltarea abilitatilor practice si este util atat testerilor de sisteme UNIX, inginerilor de automatizare a testarii si dezvoltatorilor care folosesc Bash Shell scripting cat si celor care doresc sa-si structureze cunostintele despre LINUX.

află mai multe

Bucharest Science Festival 2017

BUCURESTI     27 septembrie 2017

Umanitatea ne este definită de dorinţa de explorare.

află mai multe

Fii la curent cu evenimentele din IT&C!

UX Bucharest Conference

BUCURESTI     03 - 06 octombrie 2017

Speakeri de talie internațională, 3 zile dedicate conferințelor și workshop-urilor, o experiență care durează la nesfârșit prin conferința UX Bucharest 2017

află mai multe

IMWorld 2017

BUCURESTI     04 - 05 octombrie 2017

Ajunsă la a VI-a ediție, IMWorld va avea loc în zilele de 4 și 5 octombrie, la Romexpo și va confirma și de această dată renumele de cea mai amplă expo-conferință cu soluții digitale și IT pentru business din Sud-Estul Europei.

află mai multe

Introducere în UX Design | Curs Decode Academy

TIMISOARA     09 octombrie - 01 noiembrie 2017

Un curs multidisciplinar cu o puternică latură practică, Introducere în UX Design îți oferă noțiunile esențiale din domeniu: procese, instrumente și abordări care duc la construirea unui design funcțional și atrăgător.

află mai multe

OWASP Bucharest AppSec Conference

BUCURESTI     11 - 13 octombrie 2017

Echipa OWASP București este bucuroasă să anunțe organizarea conferinței OWASP AppSec Bucharest. Aceasta este o conferință dedicată Securității informatice și Hackingului ce se focusează pe securitatea aplicațiilor. Primele două zile sunt dedicate cursurilor de pregătire în aceste domenii, iar pe data de 13 Octombrie vom avea prezentările, evenimentul CTF (capture the flag) și seminare gratuite.

află mai multe

Curs Design Patterns in Java

BUCURESTI     18 - 25 octombrie 2017

Cursul nostru se adreseaza programatorilor si acopera aria de design patterns - care sunt solutii practice la provocarile de software design. Aceste modele includ solutii de design reutilizabile si interactiunea intre obiecte. Intelegerea acestora ajuta participantii sa implementeze solutii cu un nivel de eficienta mai mare, care asigura un grad ridicat de calitate a codului intr-o perioada mai scurta de timp. 

află mai multe

Curs Unit Testing in .Net

BUCURESTI     18 - 19 octombrie 2017

Unit testing este abordarea prin care programatorul foloseste teste pentru a evita o potentiala regresie a codului si pentru a asigura corectitudinea lui. Astfel Unit Testing devine o strategie obligatorie in dezvoltarea Agile sau Continuous Integration.

află mai multe
123>