Evenimente IT&C

Colectăm cele mai importante evenimente din industria locală IT&C. Dacă vrei ca și evenimentul tău să fie publicat pe Softlead și să ajungă la profesioniștii din domeniu, ne poți trimite informațiile pe adresa marketing@softlead.ro

Curs programare cu JavaScript

BUCURESTI 15 Mai 2017 - 30 Mai 2017

JavaScript este un limbaj universal de scripting puternic si flexibil. Este folosit la scara larga ca limbaj de scripting pentru browsere web (deoarece poate sa creeze continut HTML dinamic) dar si in dezvoltarea de aplicatii server-side pe Node.js. Acest training abordeaza principalele caracteristici ale acestui limbaj, ariile traditionale de aplicare precum si diferitele metode de a-l folosi in dezvoltarea aplicatiilor web.

Bucharest Technology Week 2017

BUCURESTI 22 Mai 2017 - 28 Mai 2017

Bucharest Technology Week e o săptămână de sărbatoare a tehnologiei. Aducem laolaltă lideri și pasionați de tehnologie din mediul local și internațional pentru cel mai mare eveniment dedicat comunității de tech din București.

IoT with Raspberry Pi Workshop

CLUJ-NAPOCA 27 Mai 2017 - 28 Mai 2017

Urmatoarea revolutie tehnologica este aici si se numeste Internet of Things! Indiferent daca ea va incepe in domeniul manufacturarii, transportului, utilitatilor, gadget-urilor sau industria constructoare de masini, acest lucru se va intampla, iar pana in anul 2020 vom avea peste 50 de miliarde de dispozitive conectate la Internet. Esti pregatit pentru acest lucru?

Curs Code Refactoring

BUCURESTI 29 Mai 2017 - 08 Iunie 2017

In cadrul trainingului vom discuta despre refactoring, o metoda folosita pentru a preveni reducerea eficientei software-ului. Cursul descrie caracteristicile unui cod care are nevoie de refactoring precum si diferitele tipuri de refactoring potrivite fiecarei situatii.

Curs Code Refactoring

BUCURESTI 29 Mai 2017 - 08 Iunie 2017

In cadrul trainingului vom discuta despre refactoring, o metoda folosita pentru a preveni reducerea eficientei software-ului. Cursul descrie caracteristicile unui cod care are nevoie de refactoring precum si diferitele tipuri de refactoring potrivite fiecarei situatii.

SMART CITY 2017-2020 Nevoi-Soluții-Metode

BUCURESTI 30 Mai 2017 - 31 Mai 2017

Evenimentul va avea loc la București, Hotel Pullman, Sala New York și se bucură de participarea Primăriei Municipiului Alba Iulia, în calitate de Partener Oficial și leader în acest domeniu, fiind o continuare a conferinței de lansare a proiectului pilot Alba Iulia Smart City 2018, care a avut loc anul trecut, pe 2 decembrie, la Alba Iulia. 

Romania Durabila

BUCURESTI 06 Iunie 2017

ROMÂNIA DURABILĂ identifică necesitățile mediului de afaceri și pune în discuție soluții de dezvoltare pentru IMM.  

Think Leadership 2017

BUCURESTI 10 Iunie 2017 - 11 Iunie 2017

Think Leadership este evenimentul dedicat profesionistilor cu experienta in marketing, sales, finance, IT, logistica sau resurse umane care urmaresc sau detin o pozitie de manager. Acesta isi propune sa ofere un spatiu de networking pentru profesionisti si lideri din mediul business de la care tu sa descoperi ce resurse poti accesa pentru dezvoltarea ta profesionala intr-o companie de top.

Mixul dintre Design Thinking & Agile pentru a dezvolta produse orientate spre userii lor

BUCURESTI 12 Iunie 2017

Silvia Mihăilescu va modera și va coordona sesiunea dedicată studiilor de caz marca IBM, în contextul dezvoltării produselor centrate pe utilizatori, prin combinarea Design Thinking și a abordării Agile.

iCEE.fest

BUCURESTI 15 Iunie 2017 - 16 Iunie 2017

iCEE.fest este unul dintre cele mai apreciate evenimente de profil din regiunea Europei Centrale și de Est, devenind un real festival al industriei digitale în cei 5 ani de când a avut loc prima ediție.