Evenimente IT&C

Filter

Localitate

Colectăm cele mai importante evenimente din industria locală IT&C. Dacă vrei ca și evenimentul tău să fie publicat pe Softlead și să ajungă la profesioniștii din domeniu, ne poți trimite informațiile pe adresa marketing@softlead.ro

Webstock 2017

BUCURESTI     29 iulie 2017

Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, reuneste comunitatea pasionatilor de online si aduce in prim-plan ultimele tendinte din social media. Te asteptam sa participi la sesiunile sustinute de speakeri renumiti si la Gala Webstock Awards in cadrul careia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul romanesc realizate in ultimul an.

află mai multe

Regatta IT 2017

16 - 17 septembrie 2017

Regatta IT anunță anul acesta cea de-a doua ediție a competiției de sailing pentru pasionații de tehnologie. Oameni din companii de IT, care iubesc adrenalina, spiritul competiției și ideea de a socializa într-un mediu informal, sunt așteptați și anul acesta pe mare, la un eveniment dedicat lor: cu distracție, soare, vânt atât cât trebuie! Neapărat în echipă, ca să putem să ocupăm frumos podiumul și clasamentul, dotați cu energie și zâmbete!

află mai multe

JS Camp 2017

BUCURESTI     19 septembrie 2017

Conferința dedicată pasionaților de JavaScript din România și din Europa de Est, organizată de Evensys va avea loc în data de 19 septembrie, în cadrul Radisson Blu Hotel.

află mai multe

UX Bucharest Conference

BUCURESTI     03 - 06 octombrie 2017

Speakeri de talie internațională, 3 zile dedicate conferințelor și workshop-urilor, o experiență care durează la nesfârșit prin conferința UX Bucharest 2017

află mai multe

Fii la curent cu evenimentele din IT&C!

Tecomm Cluj

CLUJ-NAPOCA     24 - 25 octombrie 2017

Conferința reunește peste 300 de proprietari de magazine online, specialiști în marketing/eCommerce, precum și furnizori de servicii conexe. 

află mai multe

Microsoft Summit

BUCURESTI     07 noiembrie 2017

Microsoft Summit este cel mai important eveniment de business și de tehnologie din România. Anul acesta, va avea loc în data de 7 noiembrie 2017, în cadrul Teatrului Național din București, aducând pe scena locală nume relevante din tehnologia informațiilor, cele mai importante trenduri și cei mai cunoscuți manageri și speakeri din România și din întreaga lume.

află mai multe

DefCamp 2017

BUCURESTI     09 - 10 noiembrie 2017

Cea de-a opta ediție DefCamp va avea loc anul acesta în perioada 9-10 noiembrie, în București, reușind, și de această dată, să aducă în același loc specialiști în securitatea cibernetică din toată lumea. În cadrul evenimentului, vor fi discutate cele mai noi subiecte, probleme și soluții aplicate în mediile digitale și în structurile de informații, toate acestea din perspectiva securității.

află mai multe

Forbes CEE Forum 2017

BUCURESTI     25 - 26 septembrie 2018

Forbes CEE Forum este singurul eveniment regional anual organizat în România începând cu 2014 și aduce împreună editori din rețeaua Forbes din regiunile CEE și EMEA, alături de lideri internaționali din sfera politică, business și financiară.

află mai multe
1