Advanced Test Automation

  • BUCURESTI - Dr. Felix nr. 55
  •    25 Martie 2019 - 16 Mai 2019

Advanced Test Automation se concentrează pe construirea unui sistem de testare automată, folosind WebdriverIO, Mocha sau Cucumber ca framework de testare și Chai ca librarie de assert-uri.

Toate conceptele teoretice, metodele specifice Webdriver și cele mai bune practici de automatizare sunt combinate cu exerciții practice.

Cursul este adresat celor care au rolul de Test Automation Engineers si care vor să aprofundeze cunoştintele de testare automată şi să se familiarizeze cu Webdriver, WebdriverIO / Mocha-Cucumber. Development Managers, QA Managerscare vor să-şi extindă cunoştinele legate de tool-urile Selenium.

Taxa de înscriere este 3300 de Lei. Poţi plăti eşalonat, în trei etape.

Part I: An introduction to JavaScript (part I)
Part II: I’ll call you back! Callbacks, Promises & Async/Await
Part III: Automation: Yay, or Nay? The Why’s & When’s
Part IV: Selenium - Not just the 34th element
Part V: Locators - Inside the DOM
Part VI: Enter WebdriverIO
Part VII: Selenium Grid - Scale beyond imagination
Part VIII: Take IT (WebdriverIO framework) for a spin
Part IX: BUGs are in the “eyes” of the beholder (Visual Regression)
Part X: Final Exam

Introduceți evenimentul în

Academia Testarii

Academia Testarii

Academia Testarii este o companie furnizoare de servicii end to end de testare software. O componenta a serviciilor livrate de Academia Testarii ofera implementari de tool-uri de testare, atat out of the box, prin parteneriatele incheiate, dar si custom, de fiecare data adaptate pe nevoia fiecarui client.  Prin parteneriatele cu Atlassian si Smartbear, oferim liceentiere, implementare si suport pentru unele din cele mai folosite produse din piata. A doua componenta majora o reprezinta knowledge transfer-ul, livrat sub forma de training-uri si workshop-uri, concentrate in principal pe testarea software dar si pe componente adiacente implicate in procesul global de livrare software (ex. metodologii de livrare, DevOps, etc.)

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Domain Driven Design

Acest training acopera conceptele de baza ale DDD (Domain Driven Design) dar si aspecte precum OOP si OOD. In cadrul cursului participantii vor invata despre modul in care DDD ajuta dezvoltatorii de software sa construiasca sisteme enterprise complexe si vor analiza atat instrumentele Strategice (Bounded Contexts) cat si cele Tactice (design-ul corect al Aggregates) pe care le au la dispozitie.&nb...

Citește tot arrow_forward

Advanced .Net

In cadrul acestui training abordam trei arii majore: Dependency Management in .NET, Asynchronous Future in .NET Framework si C# Tips and Tricks.

Citește tot arrow_forward

Curs test automation cu Selenium 2

In cadrul cursului participantii invata cum sa foloseasca Selenium 2 in procesul de testare. In paralel, trainingul include si o scurta prezentare a teoriei automatizarii precum si o serie de exercitii practice unde acestia analizeaza greselile tipice din aceste procese. 

Citește tot arrow_forward