Deveho & Sage Business Cloud X3 prezenti la Automotive Expo & B2B Meetings 2020

  • SIBIU - Address: Str. Johann Sebastian Bach, nr. 4 (Entrance B), 550227, Sibiu, Romania.
  •    26 Martie 2020

Automotive Expo & B2B Meetings este principalul târg B2B Automotive din România, organizat cu scopul dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din domeniul de automotive. 

Deveho Software Consulting este prezent la Automotive Expo & B2B Meetings pentru al doilea an consecutiv, unde va prezenta solutia de ERP, Sage Business Cloud X3.

In cadrul acestui eveniment, accentul va fii pus pe modulele si specificitatile Sage Business Cloud X3 dedicate sectorului auto.

Introduceți evenimentul în

SC. Deveho Software Consulting SRL

SC. Deveho Software Consulting SRL

Misiunea Deveho este de a sprijini companiile pentru a se extinde, prin combinarea expertizei de business și tehnologie cu un management de proiect pragmatic și riguros.Ne-am selectat cu atenție partenerii pe termen lung, iar angajații noștri sunt specialiști în soluții recunoscute. Astăzi, având aproximativ 20 de de ani de expe...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

CIO Council National Conference 2020

Conferința Națională a Managerilor de IT din România, organizată de către Asociația Națională a Directorilor de IT “CIO Council” și Revista CARIERE, va avea loc pe 7 aprilie 2020, la Hotel Radisson Blu din București.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologie timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward