Deveho & Sage Business Cloud X3 prezenti la Automotive Expo & B2B Meetings 2020

  • SIBIU - Address: Str. Johann Sebastian Bach, nr. 4 (Entrance B), 550227, Sibiu, Romania.
  •    26 Martie 2020

Automotive Expo & B2B Meetings este principalul târg B2B Automotive din România, organizat cu scopul dezvoltării și îmbunătățirii relațiilor de afaceri, dedicat profesioniștilor din domeniul de automotive. 

Deveho Software Consulting este prezent la Automotive Expo & B2B Meetings pentru al doilea an consecutiv, unde va prezenta solutia de ERP, Sage Business Cloud X3.

In cadrul acestui eveniment, accentul va fii pus pe modulele si specificitatile Sage Business Cloud X3 dedicate sectorului auto.

Introduceți evenimentul în

SC. Deveho Software Consulting SRL

SC. Deveho Software Consulting SRL

Misiunea Deveho este de a sprijini companiile pentru a se extinde, prin combinarea expertizei de business și tehnologie cu un management de proiect pragmatic și riguros.Ne-am selectat cu atenție partenerii pe termen lung, iar angajații noștri sunt specialiști în soluții recunoscute. Astăzi, având aproximativ 20 de de ani de expe...

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

CodeCamp Cluj Napoca

Alătură-te unei noi ediții Codecamp, pe 21 noiembrie, în Cluj-Napoca! 

Citește tot arrow_forward