Expert Software este un grup international de firme specializate in aplicatii pentru business (ERP), fondat in 1996 in Oradea, Romania. Avem birouri in Romania si Malaysia si peste 1500 de utilizatori din toate domeniile de activitate.

ExpertAccounts.com este platforma de cloud computing ERP operata de noi din 2010 in Romania, Malaysia si Singapore.

Aplicațiile software ale Expert Software Euro SRL

Noutăți de la Expert Software Euro SRL

Ce facem cu Windows XP?

Firmele româneşti se confruntă cu o problemă de când sistemul de operare Windows XP nu mai beneficiază de actualizări de securitate.    O opțiune este să plateasca licenţe pentru sistemul de operare Windows 7 sau Windows 8. Din păcate aceste sisteme de operare (Windows 7 sau 8) au nevoie și de calculatoare mai performante. Deci achiziționarea acestor licențe implică și costuri suplimentare, dacă ne dorim ca, colegii noștri să lucreze pe un calculator care operează fluent.

citeste tot

Un instrument inovator de adus clienţi noi, pentru afacerea ta!

ExpertAccounts.com a lansat modulul de management al relaţiilor cu clienţii CRM - Marketing   ExpertAccounts.com este o platformă în cloud românească care a împlinit 4 ani, și cu o experienţă care a pornit în anul 1996. “Noul modul CRM - Marketing integrat cu ERP-ul de pe platforma cloud expertAccounts.com este esențial pentru creşterea performanţei mediului de afaceri românesc”, a declarat Dorel Puchianu, Coordonator de Marketing, Expert Software Euro S.R.L.

citeste tot

Ergos.ro s-a integrat cu aplicaţia ERP în cloud ExpertAccounts.com

Tendinţa de creştere în online este din ce în ce mai evidentă de la an la an. În ultima perioadă fiecare an a cunoscut creşteri susţinute în comerţul electronic. Aplicaţia expertAccounts.com susţine creşterea magazinelor online prin integrarea acestora. Astfel, odată ce magazinul dvs. online aflat pe orice platformă este integrat cu ERP-ul expertAccounts.com, factura prin API se realizează în câteva secunde!  

citeste tot

Facturare automată către abonaţi

Companiile de utilităţi publice (salubrizare, apă-canal, gaz, electricitate) si firmele care facturează servicii la mulţi clienţi (chirie în centre comerciale, telecom, monitorizare GPS, mentenanţă, consultanţă) au nevoie de un sistem automatizat pentru a emite facturi în bloc către toţi abonaţii lor. În plus, ele trebuie să editeze şi să gestioneze contractele de furnizare pentru fiecare client.

citeste tot

Expertul negru îţi oferă 100 de zile de relaxare totală pentru ExpertAccounts.com!

Recent, expertul negru a introdus în sistem un cod promo unic care este valabil doar în ziua de 29 noiembrie şi care facilitează o reducere la plata abonamentului de 100 de zile pentru clienţii care îşi deschid un cont nou pentru utilizarea aplicaţiei expertAccounts.  

citeste tot

Cum sa iti construiesti un POS pentru magazin ieftin?

În loc să plăteşti 7000 de lei pentru un sistem POS,  plateşte pentru hardware doar 900 lei şi foloseste un sistem POS cu un ERP complet inclus, la doar 1 leu pe zi! POS-ul îţi sporeşte viteza în vânzări, controlul şi elimină greşelile umane! Orice afacere care implică zilnic peste 10 clienţi necesită un dispozitiv POS pentru a elimina greşelile umane. Şi de aici a pornit şi ideea “construirii” unui sistem POS cu o interfaţă modernă şi foarte intuitivă.

citeste tot

Sexshop.ro a ales aplicaţia ERP în cloud ExpertAccounts.com

Orice afacere care creşte, ajunge la un punct în care nu mai face faţă volumului de documente şi astfel nu mai poate controla vânzările, stocurile etc. Pentru mulţi dintre noi este surprinzător să aflăm chiar şi în 2013, că mai există firme care îşi ţin contabilitatea şi stocurile în programe realizate în urmă cu 15 ani. Acest aspect trebuie să-l înţelegem, pentru că, în general, oamenii se obişnuiesc cu un program şi le este aproape imposibil să-l schimbe. Însă dacă schimbarea nu se produce, multe firme din România ajung să nu mai poată să îşi controleze afacerea în timp util şi nu pot să acceadă către o decizie corectă care să le crească business-ul!  

citeste tot

Fidelizează-ţi clienţii fără să investeşti într-un sistem de carduri de fidelitate!

Fidelizarea clienţilor este un pas important pentru o afacere pe termen mediu-lung! Concurenţa ta oferă carduri de fidelizare. Tu oferi?   Fidelizarea clienţilor este o armă necesară în contextul economic actual. Fidelizarea o putem asocia cu o garanţie pe termen mediu-lung a clienţilor care au un card. De ce? Pentru că, clienţii doresc să cumpere de acolo de unde cred ei că au mai multe avantaje. Când ştie că primeşte discount sau puncte de fidelizare, ştie ca are un avantaj sigur, în timp ce diferenţa de preţ nu e întotdeauna cunoscută de client.  

citeste tot

Siguranţa bazelor de date - clasice vs. în cloud

Bazele de date sunt o necesitate pentru orice firmă. Auzim vorbindu-se de baze de date mai tot timpul în companie, iar dacă sunteţi operator sau contabil, cu siguranţă lucraţi cu baze de date. După cum bine ştiţi, în viaţa se mai întâmplă şi accidente, sau este posibil să greşim neintenţionat, aşadar, mai jos o să vă prezint câteva exemple ironice sau poate puţin amuzante în această direcţie, iar în final o să aflăm cum putem preveni distrugerea sau pierderea bazelor de date!

citeste tot

Îţi plăteşti contabilul doar să îţi spună ce ai de plată la stat?

El poate mai mult, te poate păzi de fraudele interne şi te poate ajuta să-ţi gestionezi eficient banii!Astăzi, când toată lumea este pe fugă, ne concentrăm timpul pe activităţile care ne aduc profit imediat şi mai puţin pe activităţile care ne-ar uşura considerabil munca şi ne-ar creşte eficienţa.

citeste tot

Doriți să contactați compania Expert Software Euro SRL?